Acuzații incredibile la adresa lui Ionel Ganea: „A trecut frontiera cu un bebeluș fără acordul părinților”

Publicat: 24 May. 2020, 08:41 Actualizat: 24 May. 2020, 08:58 Sport Life
Acuzații incredibile la adresa lui Ionel Ganea: „A trecut frontiera cu un bebeluș fără acordul părinților”

Ionel Ganea și Dana Iaru au divorțat în decembrie 2019, iar fosta parteneră a ex-atacantului echipei naționale face dezvăluiri incredibile.

Componentul „Generației de Aur”, care a făcut apel asupra deciziei, se află în relații extrem de reci cu familia, el și Dana având doi copii majori, Ioana și George.

Conform cancan.ro, Ganea ar fi trecut granița alături de nepotul său, care nu împlinise doi ani, dar fără acordul părinților. „Oare ce înseamnă să treci frontiera cu un bebeluș, fără acordul părinților? Vă dați ce seama ce relații are? Despre ce vorbim? Are influență peste tot… Bebelușul fără pașaport, să reținem. Asta însă e doar o ilegalitate făcută de el.

A fost în concediu, la un turneu de fotbal, în Bulgaria. Și a luat bebelușul cu el, fără acordul părinților”, a declarat Dana Iaru pentru cancan.ro. Micuțul e David Ioan, fiul Ioanei (fiica lui Ionel Ganea).

Dana Iaru, mesaj clar pentru Ionel Ganea:

Legea arată că: dacă un minor este însoțit de o persoană, alta decât părinții sau reprezentantul legal, i se permite ieșirea din România doar dacă persoana însoțitoare prezintă declarația ambilor părinți sau, după caz, a părintelui căruia i-a fost încredințat prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă, a părintelui care exercită singur autoritatea părintească în temeiul unei hotărâri judecătorești rămase definitivă şi irevocabilă.

„Îi sugerez să rezolve toate mizeriile pe care le-a făcut până acum. Cel mai corect ar fi să le rezolve pe cale legală, el știe foarte clar ce vreau să spun”, a afirmat Dana Iaru pentru sursa citată.

Dana și Ionel Ganea au mai fost la un pas de divorț și în 2010 și 2017. „Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea”, explica femeia în trecut.

 

Publicat: 24 May. 2020, 08:41 Actualizat: 24 May. 2020, 08:58 Sport Life
Pe aceeași temă