Actorul Ovidiu Cuncea a fost părăsit de soţie, după ce a ales calea bisericii

5 iul 2019 7858 afişări Sport Life
Actorul Ovidiu Cuncea a fost părăsit de soţie, după ce a ales calea bisericii
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Ovidiu Cuncea, actorul care i-a fost partener lui Dan Negru la emisiunea 'Ciao Darwin', a luat calea religiei, iar în acest moment slujeşte la mai multe biserici din Capitală. Ovidiu Cuncea a fost una dintre cele mai apreciate vedete TV în anii 2000. 

Viaţa lui s-a schimbat radical în ultimii ani, iar soţia, Elena Cristina, a decis să se despartă de el, după 20 de căsnicie. Conform Click!, relaţia dintre ei s-a răcit de când Ovidiu a decis să se hirotonisească. 

Actorul Ovidiu Cuncea a fost părăsit de soţie, după ce a ales calea bisericii

Ovidiu Cuncea s-a separat de Elena în două luni de zile. Se pare că femeia a fost cea care a depus cerere la judecătorie pentru desfacerea căsătoriei. Divorţul lor s-a pronunţat la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală pe data de 28 iunie. Cristina a decis să revină la numele anterior de familie 'Lupaşcu'. 

„Admite cererea. Soluţia pe scurt: Admite cererea principală şi cererea reconvenţională modificată. Desface căsătoria părţilor, prin acord. Reclamanta va reveni la numele anterior căsătoriei, Lupaşcu. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei'', se arată în actul de la judecătorie.

Soţia actorului a avut un şoc când a aflat că acesta vrea să se facă preot. 

'Soţia mea mi-a zis «Vai, ce mult te-ai schimbat! Eşti alt om!», dar mie mi se părea că sunt acelaşi om. Nu fac nimic în plus. Se întâmplă ceva în tine. Am făcut-o fiindcă aşa am vrut, pentru inima mea. Vreau să fie dăruirea mea. N-am luat niciun leu de la Biserică, deoarece eu vreau să o fac pentru inima mea', spunea Ovidiu Cuncea la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

Cei doi au împreună o fată, Sara, de 19 ani şi un băiat, Petru, de 20 de ani. Fiica lui e studentă la actorie. 'La Sara, marea mea bucurie a fost că a fost fată, la ecografie ne spusese că va fi tot băiat. Dacă ar fi fost aşa, s-ar fi numit Pavel. Sara s-a născut de două ori, era s-o pierdem la şapte zile, când s-a înecat cu lapte. Am salvat-o fără să ştiu cum se procedează în astfel de cazuri, îngerii m-au învăţat', mărturisea Ovidiu Cuncea. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.