Sexul ca sport extrem. VIDEO | Doi tineri surprinşi în ipostaze indecente de camera unui bancomat: "Încercau să se încălzescă". Acum riscă 15 zile de închisoare

16 dec 2015 25822 afişări Showbiz
Sexul ca sport extrem. VIDEO | Doi tineri surprinşi în ipostaze indecente de camera unui bancomat: "Încercau să se încălzescă". Acum riscă 15 zile de închisoare

Imagini desprinse dintr-un film pentru adulţi au fost surprinse de camera de luat vederi a unui bancomat montat într-o bancă din Rusia.

Cei doi tineri nu par deloc îngrijoraţi că ar putea fi surprinşi în orice moment de un client şi îşi continuă nestingheriţi "demonstraţia" chiar şi în momentul în care un alt client chiar intră în bancă pentru a folosi bancomatul.Poliţia a demarat o anchetă: "Se spune că voiau să se încălzească"
Incidentul a avut loc în Estul extrem al Rusiei, în Vladivostok, unde temperaturile sunt extrem de scăzute, de unde şi concluzia multor internauţi că cei doi au recurs la această soluţie demnă de un film interzis minorilor pentru a se încălzi. Explicaţia a fost preluată inclusiv de oficialii poliţiei din Vladivostok, care au demarat o anchetă pentru a-i găsi pe cei doi: "Se speculează că tinerii încercau să se se încălzească în timpul geroasei ierni ruseşti".

Totul s-a întâmplat în sediul unei bănci Sberbank, cea mai importantă instituţie bancară din Rusia. Dacă vor fi identificaţi, cei doi riscă acum 15 zile de închisoare pentru indecenţă în public.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.