Fosta iubită a lui Neymar trăieşte un adevărat coşmar. Un fost deţinut i-a incendiat maşina şi a ameninţat-o cu moartea. De unde a început totul

17 sep 2017 22770 afişări Comentează şi tu Showbiz
Fosta iubită a lui Neymar trăieşte un adevărat coşmar. Un fost deţinut i-a incendiat maşina şi a ameninţat-o cu moartea. De unde a început totul 5 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/26526/16731794/1/soraja1.png

Soraja Vucelic, fosta iubită a lui Neymar, a fost ameninţată cu moartea de un fost deţinut care a făcut o obsesie pentru ea. S-a ajuns atât de departe încât tânăra şi-a găsit maşina incendiată.

În vârstă de 30 de ani, fostul model Playboy s-a trezit că liniştea îi este stricată de un fost deţinut. Acesta a făcut o pasiunea pentru ea care mai târziu s-a transformat în obsesie, scrie The Sun. Cât timp a stat în închisoare, bărbatul şi-a încărcat pereţii cu poze şi decupaje din reviste cu Soraja Vucelic.

Ba chiar se lăuda colegilor de celulă că are o relaţie specială cu fosta iubită a lui Neymar. Lucrurile s-au schimbat în rău după ce bărbatul a fost eliberat. Acesta nu ştia că Soraja Vucelic este implicată într-o relaţie, astfel că s-a simţit trădat în momentul în care a aflat.

Soraja a fost bombardată apoi cu mesaje de ameninţare cu moartea. Periodic, era sunată de pe diferite numere şi era înjurată şi ameninţată. Fotomodelul de 30 de ani a declarat însă că nu se simte speriată de astfel de ameninţări. Însă lucrurile au luat-o razna după ce şi-a găsit maşina incendiată în parcare.

Acum, Soraja Vucelic se gândeşte să revină în ţara natală, Serbia, unde cel care o terorizează nu are voie să intre din cauza condamnării pe care a primit-o în trecut.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.