Dragostea, "sport extrem" pentru acest cuplu! Cum s-a răzbunat bărbatul după ce a aflat că e înşelat. FOTO

24 nov 2015 110327 afişări Showbiz
Dragostea, "sport extrem" pentru acest cuplu! Cum s-a răzbunat bărbatul după ce a aflat că e înşelat. FOTO FOTO: The Sun 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/26526/14897975/2/foto2.jpg

Un bărbat care îşi suspecta iubita că îl înşală a găsit o metodă inedită pentru a o demasca, scrie The Sun.

Tânărul şi-a creat un cont fals de Snapchat (o aplicaţie de mobil care capătă tot mai multă popularitate), şi-a contactat iubita pretinzând că e un prieten comun şi după scrut timp a convns-o să-i trimită mai multe poze "deocheate".

Iar răzbunarea iubitului convins că tânara a acţionat la fel şi în alte situaţii a fost una pe măsura dezamăgirii. Furios, acesta a publicat pe Facebook pozele sexy trimise de fosta lui iubită, etichetând-o atât pe ea, cât şi pe cel căruia credea că i le trimite (prietenul comun în numele căruia a făcut contul fals de Snapchat).

"Uite (numele prietenului), Pozele astea de la (numele iubitei) erau pentru tine. În sfârşit am prins-o şi a trebuit să mă prefac că sunt  tu. Aşa că ia-le, eu am terminat-o cu ea!", a scris bărbatul în mesajul ce a ajuns cu siguranţă la toate cunoştinţele cuplului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.