REGULAMENTUL CONCURSULUI – „Winter FUNfest – Câstigă o excursie la ISCHGL, în Austria!”

  • Publicat:
  • Actualizat:

Art. 1 Organizator

 

MEDIAFAX GROUP S.A. cu sediul in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2, CUI: RO 27199522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii si publicul vor fi instiintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

 

Art. 2 Durata concursului și aria de desfășurare

 

Concursul „Winter FUNfest – Câștigă o excursie la ISCHGL, în Austria!” se deruleaza in perioada  08 noiembrie 2013 – 08 decembrie 2013. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

        Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.ProSport.ro.

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

a) este cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania;

b) a implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului, 08 noiembrie  2013;

c) acceseaza in intervalul de concurs site-ul www.ProSport.ro;

d) participa la concurs prin completarea formularului de concurs cu datele personale si inregistrarea unui numar minim de 3.000 de puncte in joc;

e) este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului;

f) confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de aceasta;

Participarea la campania promoțională „Winter FUNfest – Câștigă o excursie la ISCHGL, în Austria!” implică acceptul ca numele, adresa, adresa de mail, textele, fotografiile și alte materiale audio-video prezentate de participanti/ câștigători, ori care ii infatiseaza sau pe care este imprimata vocea acestora, să poată fi făcute publice și folosite în scop publicitar, fara pretentii de ordin patrimonial din partea participantilor/castigatorilor.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group si ai partenerilor implicati in derularea concursului, sotii / sotiile, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, incomplete sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

Art.4 Protectia datelor personale

        Prin inscrierea in cadrul concursului „Winter FUNfest – Câștigă o excursie la ISCHGL, în Austria!” orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663

             Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

             MEDIAFAX GROUP S.A.prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

             Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,

             MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

             Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care aceasta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

              La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

               Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor.

              MEDIAFAX GROUP S.A. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

              Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

              Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze  MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42.

              Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 5. Mecanismul concursului

 

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.ProSport.ro si din bannerele de promovare ale concursului postate in reteaua Mediafax Group.

a) utilizatorii intra pe www.winterfunfest.ProSport.ro ;

b) joaca WinterFUNfest si incearca sa obtina min. 3.000 de puncte pentru a intra in tragerea la sorti ;

c) jocul Winter FUNfest consta intr-un simulator de ski in care utilizatorii controleaza cu ajutorul sagetilor de la tastatura un schior virtual; pentru a acumula puncte, trebuie sa evite obstacolele intalnite pe partie si sa colecteze emblemele de tip stea aparute in cale;

d) completeza formularul de inscriere cu date corecte si complete (nume, prenume, numar telefon, e-mail);

e) pot alege sa publice pe profilul personal de Facebook o diploma cu scorul obtinut (conditie optionala, nu influenteaza sansele in concurs).

Fiecare utilizator va participa la tragerea la sorti cu o singura sansa, unicitatea stabilindu-se de catre Organizator pe baza adresei de e-mail inscrise in concurs.


Art. 6. Premii

 

Concursul „ Winter FUNfest – Câștigă o excursie la ISCHGL, în Austria!” va avea doua tipuri de premii oferite prin tragere la sorti luni, 12 decembrie 2013.

1) Marele Premiu va consta intr-o excursie de 7 nopti pentru 2 (doua) persoane la ISCHGL, in Austria, la un hotel de 4 stele cu demipensiune inclusa si un abonament de schi pentru 6 zile pentru intreaga regiune (Silvretta Skipass);

a) Transportul tur-retur va fi suportat de castigator din fonduri proprii;

b) Perioada in care castigatorul poate beneficia de excursie va fi aleasa de acesta (in limita locurilor disponibile), dar nu poate depasi data de 12 decembrie 2014.

Valoarea Marelui Premiu (excursie) este de 2.400 euro, in echivalent lei, la cursul de schimb afisat de B.N.R. pentru ziua acordarii premiului.

 

2) Premiile secundare, constau in 10 (zece) seturi formate din o sapca + un rucsac ISCHGL, fiecare set avand o valoare aproximativa de 120 euro in echivalent lei, la cursul de schimb afisat de B.N.R. pentru ziua acordarii premiului.

Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 3.600 euro, in echivalent lei, la cursul de schimb afisat de B.N.R. pentru ziua acordarii acestora.

Castigatorii nu vor putea pretinde contravaloarea in bani a premiilor oferite.


 

 

 

Art. 7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Concursul va avea 11 castigatori desemnati prin tragerea la sorti efectuata online pe  12 decembrie 2013.

La tragerea la sorti vor participa toti utilizatorii care s-au inscris in concurs pana pe 08 decembrie 2013, ora 23:59:59.

Premiile vor fi acordate in ordinea extragerii castigatorilor, astfel ca primului extras i se va acorda Marele Premiu (excursia de 2 persoane in Austria), iar urmatorilor 10 extrasi, indiferent de ordinea lor, li se va acorda drept premiu cate un set alcatuit din o sapca si un rrucsac ISCHGL.

De asemenea, vor fi extrase si 13 rezerve – 3 pentru Marele Premiu si cate una pentru fiecare din cele 10 premii secundare – considerate valide in ordinea extragerii, in cazul in care castigatorul initial nu poate fi contactat in termenul precizat in Regulament.

Daca nici castigatorii, nici rezervele nu raspund in termenul de 72 de ore specificat in prezentul Regulament, premiile raman in posesia Organizatorului.

Pentru corectitudinea concursului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica utilizatorii suspectati de tentative de fraudare, fara a fi nevoie sa ofere explicatii suplimentare.

Numele castigatorilor vor fi anuntate pe site-ul www.ProSport.ro, in pagina de concurs www.winterfunfest.ProSport.ro.

Castigatorii au la dispozitie 72 de ore din momentul contactarii lor de catre Organizator pentru a trimite copie dupa actul de identitate aflat in termen de valabilitate (B.I./C.I./pasaport/carte de rezidenta) pentru validare, in caz contrar urmand a fi descalificati.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

Validarea câștigătorilor se va face în baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant în momentul creării contului și efectuării înscrierii în Concurs.

Câștigătorilor li se va aduce la cunoștință rezultatul extragerii și modul în care vor putea intra în posesia premiului în aceeași zi cu tragerile la sorți, după încheierea desemnării câștigătorilor, telefonic sau prin e-mail în baza datelor funizate.

Castigatorul Marelui Premiu va intra in posesia premiului primind pe adresa de e-mail furnizata Organizatorului un voucher electronic cu care trebuie sa se prezinte la unitatea de cazare comunicata ulterior de Organizator.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor secundare in termen de 30 de zile lucratoare, astfel:

• Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2. Data si ora ii vor fi comunicate telefonic. Castigatorul va prezenta Organizatorului actul de identitate (B.I./C.I./pasaport/carte de rezidenta aflate in termenul de valabilitate)

• Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin curier/, costurile fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorul trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa B.I./C.I./pasaport/carte de rezidenta aflate in termenul de valabilitate. Premiul va fi expediat prin curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei, pe cheltuiala Organizatorului.

Castigatorul Marelui Premiu are libertatea de a-si alege ca partener de calatorie orice persoana doreste, fara limitare de varsta/sex/grad de rudenie, cu precizarea ca aceasta persoana isi va plati cheltuielile de transport tur-retur din fonduri proprii.

 

Art. 8. Informarea publicului

 

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.ProSport.ro , dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

Art. 9. Intreruperea concursului

 

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca aceasta sa anunte publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau un cotidian national.

 

 

 

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul/Partenerul acestei campanii are obligatia sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze catre bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din fiecare premiu acordat, in conformitate cu disp. art.77 al.1 din Codul Fiscal al Romaniei, numai pentru premiile a caror valoare nominala depaseste suma neimpozabila de 600 lei.

Art. 11. Litigii

 

In cazul unor litigii aparute intre MEDIAFAX GROUP S.A. si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor din raza sediului social al organizatorului.

 

ORGANIZATOR

MEDIAFAX GROUP SA

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott în România
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott…
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău…
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să am de-a face cu el"
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată…
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani de la moartea celebrei actrițe
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani de la moartea celebrei actrițe
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…