(P) Start în Premier League! Vezi avancronicile primelor 3 partide din noul sezon!

(P) Start în Premier League! Vezi avancronicile primelor 3 partide din noul sezon!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Sezonului 2017/2018 din Premier League este pe cale să înceapă, iar comunitatea pariorilor din România ne prezintă avancronicile celor mai interesante partide. Cele 20 de formații implicate în cea mai puternică ligă de pe planetă au investit peste 1 miliard de Euro în această vară și au încasat numai jumătate din cheltuială. Iată cele mai scumpe 10 transferuri realizat până în acest moment:

1.    Romelu Lukaku, 84.7 milioane de Euro, de la Everton la Manchester United
2.    Alvaro Morata, 65 milioane de Euro, de la Real Madrid la Chelsea
3.    Benjamin Mendy, 57.5 milioane de Euro, de la Monaco la Manchester City
4.    Alexandre Lacazette, 53 milioane de Euro, de la Lyon la Arsenal
5.    Kyle Walker, 51 milioane de Euro, de la Tottenham la Manchester City
6.    Bernardo Silva, 50 milioane de Euro, de la Monaco la Manchester City
7.    Nemanja Vidic, 44.7 milioane de Euro, de la Chelsea la Manchester United
8.    Mohamed Salah, 42 milioane de Euro, de la AS Roma la Liverpool
9.    Tiemoue Bakayoko, 40 milioane de Euro, de la Monaco la Chelsea
10.    Ederson, 40 milioane de Euro, de la Benfica la Manchester City

PARIAZĂ‚ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN PREMIER LEAGUE, VEZI AICI LISTA AGENȚIILOR RECOMANDATE!

Arsenal vs. Leicester City

Arsenal a făcut numai două transferuri în această vară: Sead Kolasinac și Alexandre Lacazette. Dacă fostul fundaș al lui Schalke a venit din postura de jucător liber de contract, tunarii au scos din buzunar nu mai puțin de 53 de milioane de Euro pentru serviciile golgheterului lui Lyon.

În pregătire, formația condusă de Arsene Wenger s-a descurcat decent, iar în meciul de Supercupă de duminica trecută, Arsenal a câștigat în fața lui Chelsea la penaltiuri, deși a avut ceva probleme de efectiv. În prima partidă din Premier League, londonezii nu se vor putea baza pe Coquelin, Gabriel, Koscielny, Mertesacker, Ozil și Sanchez.

Leicester City a investit puțin mai mult decât adversara sa din debutul acestui sezon. Leicester i-a adus pe Kelechi Iheanacho de la Manchester City, Vicente Iborra de la Sevilla și Harry Maguire de la Hull City, pentru un total de 58.7 milioane de Euro. Fosta campioană a Angliei nu s-a descurcat însă deloc bine în pregătiri, chiar dacă Craig Shakespeare are numai un singur jucător indisponibil, și anume pe fundașul Robert Huth.
Atacul lui Leicester nu pare să funcționeze, dacă este să luăm în calcul faptul că elevii lui Shakespeare nu au reușit să se impună în fața unor formații mult mai slab cotate și că echipa a marcat numai 6 goluri în 7 partide de pregătire. Datorită faptului că nici formația londoneză nu este în formă maximă și are probleme de lot, pronosticul Arsenal să câștige la zero care poate fi jucat la Betfair la o cotă de 2.75 nu pare a fi unul de neluat în seamă.

Watford vs. Liverpool

Watford l-a instalat pe Marco Silva în funcția de antrenor la finele sezonului trecut. Portughezul a fost adus de la Hull City, formație cu care a retrogradat în stagiunea precedentă. Chiar dacă Mazzari probabil a fost demis pentru a pierdut ultimele 6 etape din ediția precedentă de campionat, numirea tehnicianului portughez nu pare să aibă foarte multă logică.

Formația care a încheiat prima peste linie în sezonul trecut s-a întărit puternic la mijlocul terenului în această vară, aducându-i pe Tom Cleverley de la Everton, Will Hughes de la Derby și pe Nathaniel Chalobah de la Chelsea. Dacă primul este un jucător experimentat, ceilalți doi sunt jucători tineri de perspectivă.

Marco Silva nu pare să fie omul potrivit pentru Watford dacă este să luăm în considerare prestația extrem de slabă pe care a avut-o echipa sa în pregătiri, acolo unde a câștigat numai două dintre cele 6 partide disputate în fața unor adversari modești. De altfel, în ultimele două meciuri, Watford nu a marcat nici un gol, remizând cu scorul de 0-0 ambele partide, cu Aston Villa și Real Sociedad.

Pe lângă aducerea lui Mohamed Salah și a lui Andrew Robertson, Jurgen Klopp a insistat și pentru aducerea tânărului internațional englez, Dominic Solanke, care nu și-a mai prelungit înțelegerea cu Chelsea și a venit la Liverpool liber de contract.

Liverpool a câștigat 7 dintre cele 9 amicale jucate în această vară și a pierdut numai partida cu Atletico Madrid din cadrul Cupei Audi la penalti-uri. Probabil cea mai notabilă victorie a formației de pe Anfield Road a fost acel 0-3 reușită în fața lui Bayern, în cadrul aceluiași turneu.

De la Watford vor lipsi căpitanul Troy Deeney și argentinianul Mauro Zarate, în timp ce Jurgen Klopp nu se va putea baza pe Lallana, Ings și Clyne. Ținând cont de forma bună a echipei care a produs probabil cea mai spectaculoasă revenire în istoria finalelor Ligii Campionilor, pariul Liverpool va înscrie în ambele reprize pare unul indicat la cota de 2.30, care poate fi găsită la Sportingbet. Totodată, victoria oaspeților la handicap asiatic -1, la o cotă de 1.92 la Netbet, poate reprezenta o soluție pentru foarte mulți dintre pariori.

Chelsea vs. Burnley

Antonio Conte a fost destul de ocupat în această vară. Chelsea i-a vândut pe Nemanja Matic, Nathan Ake, Juan Cuadrado, Asmir Begovic, Bertrand Traore, Christian Atsu și Nathaniel Chalobah, jucători pe care a încasat în total 122.8 de milioane de Euro. Londonezii nu au făcut însă nici un fel de economie, întrucât i-au adus pe Alvaro Morata, Tiemoue Bakayoko și Antonio Rudiger în schimbul sumei de 140 de milioane de Euro.

Chelsea a avut numai 3 meciuri de pregătire: pe primul l-a câștigat cu 3-0 în fața lui Arsenal, iar apoi le-a pierdut pe următoarele două: 2-3 cu Bayern și 1-2 cu Inter. În Supercupă, Chelsea a fost învinsă de Arsenal la penaltiuri cu scorul de 4-1, după ce tabela arăta scorul de 1-1 la finalul primelor 90 de minute.
Formația antrenată de Antonio Conte nu a impresionat și a lăsat impresia că încă nu și-a intrat în formă pentru noul sezon.

Burnley l-a vândut pe internaționalul englez Michael Keane în schimbul sumei de 28.5 milioane de Euro la Everton și nu a cheltuit încă nici jumătate din această sumă. Sean Dyche i-a adus pe Jack Cork de la Swansea, pe Jonathan Walters și Phil Bardsley  de la Stoke și pe Charlie Taylor de la Leeds, cheltuind numai 12.24 milioane de Euro pentru acești jucători.

Chiar dacă nu a făcut multe modificări, Burnley s-a descurcat bine în meciurile amicale, câștigând 4 din cele 6 partide jucate, chiar dacă a avut în fața adversari destul de slab cotați. Ultimul adversar, Celta Vigo, a fost cel mai răsunător nume cu care elevii lui Sean Dyche s-a confruntat în această vară: partida s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Eden Hazard și Tiemoue Bakayoko sunt accidentați și vor fi indisponibil în această partidă, iar Pedro este suspendat după ce a fost eliminat în finalul Supercupei disputate în weekend-ul trecut. Ținând cont de lipsa de formă a londonezilor, pronosticul Sub 3.5 goluri la o cotă de 1.58 la Unibet ar putea fi încercat de către pariorii mai prudenți. Cei care vizează un câștig mai mare ar putea juca pontul Ambele să înscrie și sub 3.5 goluri în meci la Betano la o cotă de 2.12.

PARIAZĂ‚ LIVE ȘI DESCOPERĂ‚ O OFERTĂ‚ BOGATĂ‚ PE MECIURILE DIN PREMIER LEAGUE. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ȘI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016
 

Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte?…
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră…
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului…
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Cine e Mihaela, fata de 24 de ani care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio pe care l-a lăsat
Cine e Mihaela, fata de 24 de ani care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio pe care…
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât veţi da înapoi pe lună
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât…
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz