(P) Mai sunt câteva zile până la startul 5K BETANO Night Run. Andreea Raicu: „Ne vedem la start”

6 iun 2018 1573 afişări
(P) Mai sunt câteva zile până la startul 5K BETANO Night Run. Andreea Raicu: „Ne vedem la start”
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

BETANO.com, operator european de pariuri sportive şi cazinou online, face ultimele pregătiri pentru lansarea evenimentului verii de pe străzile din Bucureşti, dedicat tuturor iubitorilor alergării de plăcere.

Capitala României va găzdui prima ediţie a unei curse de alergare de seară pe distanţa de 5 kilometri, numită 5K BETANO Night Run, vineri 8 iunie 2018, de la ora 20:30. Traseul include porţiuni de alergare stradală cu trafic limitat - Şoseaua Kiseleff şi Bulevardul Prezan - şi porţiuni prin Parcul Herăstrău, cursa de 5 km încheindu-se în parcarea Berăriei H, acolo unde distracţia va continua pentru toţi participanţii cu o petrecere, la finalul cursei.

Andreea Raicu ia startul

Pe 4 iunie 2018 a avut loc conferinţa de presă ce a precedat evenimentul de alergare. Au luat cuvântul reprezentaţii BETANO şi Bucharest RUNNING CLUB (co-organizator), precum şi ambasadorul evenimentului, Andreea Raicu.

Vedeta de televiziune, Andreea Raicu, va participa la 5K BETANO Night Run. Ea va lua startul alături de toată lumea şi îi îndeamnă pe toţi cei ce iubesc alerarea să vină şi să alerge pe stradă în seara zilei de 8 iunie.

„Ne vedem la start. Alerg de două ori pe săptămână pentru că aşa adun o energie bună şi mă menţin în formă. Cursa 5K BETANO Night Run are loc pe o distanţă scurtă, care nu presupune un efort mare, este o ocazie să ies şi să mă simt bine, ceea ce ar trebui să facă toată lumea”, a spus Andreea.

Înscrie-te şi tu, aici!

Ce primesc alergătorii

Aproximativ 3.000 de oameni sunt aşteptaţi vineri, 8 iunie, în Parcul Herăstrău, începând cu ora 18:45, pentru a începe pregătirile pentru alergarea de 5 kilometri pe timp de seară.

Serviciile incluse în pachetul de înscriere pentru cursa individuală 5k sunt următoarele:

  • - Număr de concurs
  • - Închirierea cipului
  • - Standurile de revigorare;
  • - Medaliile
  • - Tricou oficial
  • - Asistenţă medicală
  • - Lanternă frontală
  • - Certificate de participare (doar pentru participanţii care termină cursa)

Numărul de concurs, cipul, tricoul de alergare şi lanterna frontală vor fi înmânate tuturor concurenţilor într-un săculeţ de calitate, din pânză, imprimat cu sigla competiţiei.

Când se pot ridica kiturile

Kiturile se pot ridica după următorul program, de la Berăria H din Parcul Herăstrău:

Joi, 7 iunie 2018, orele 12.00 – 22.00

Vineri, 8 iunie 2018, orele 12.00 – 19.30

Încă se mai pot face înscrieri

Cei care nu s-au înregistrat online, dar vor să participe la competiţie, sunt aşteptaţi în zona special amenajată din faţa Berăriei H pentru a ocupa ultimele locuri libere, de luni până joi (4-7 iunie), între orele 12:00-22:00, şi vineri între orele 12:00  si 18:00, când se pot înscrie şi/sau ridica kit-uri.

Programul de înscrieri este următorul:

- Luni- Joi, 4-7 iunie 2018, orele 12.00 – 22.00

Taxa de participare la cursă este de 50 RON pentru inscriere individuală şi 40 RON pentru înscrierea fiecărui membru al echipelor.  

 

Surprize din partea sponsorilor

Partener al 5K Betano Night Run, World Class România va oferi participanţilor un program de încălzire pentru alergare, în Parcul Herăstrău, ce constă într-o sesiune de fitness susţinută de cei mai cunoscuţi profesionişti în domeniu.

Astfel, sesiunea de warm-up se va desfaşura la ora 19.45 pe platforma parcării Berăriei H, timp de 15 minute, urmând ca încălzirea să fie continuată în drum spre startul cursei, alături de antrenorii World Class România.

5K BETANO Night Run este susţinut cu mândrie de partenerii: World Class – Partener Sportiv, Olympus Romania – Partener Nutriţie, Athénée Palace Hilton – Partener Hotel, Uniqa – Partener Asigurări, Izvorul Minunilor, Green Cola, Isostar – Parteneri Hidratare, Beraria H – Sponsor petrecere, Frank, OMD – Parteneri Comunicare.

Pe toată durata desfăşurării cursei, vor fi amenajate două puncte de hidratare şi două  puncte de divertisment pe traseu, astfel încât alergătorii să fie încurajaţi de membrii trupei Contrapunct Music School şi de susţinătorii lor.

Premii

În cadrul competiţiei vor fi oferite primilor 3 clasaţi premii constând în bani, produse şi servicii, atât pentru cursa individuală, cât şi pentru echipe. De asemenea, alte premii şi surprize îi aşteaptă pe cei care vor trece linia de sosire, care se vor bucura de o cursă de alergare atipică, ce are ca scop buna dispoziţie. La finalul cursei, participanţii sunt invitaţi să rămână în parcarea Berăriei H, pentru o petrecere specială şi multe surprize.

Vrei să afli mai multe?

Mai multe informaţii despre desfăşurarea 5K BETANO Night Run şi program sunt disponibile pe site-ul www.betanonightrun.ro, pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/BetanoNightRun/ şi pe Instagram: https://www.instagram.com/betano_night_run/.  

Despre BETANO.com

BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care foloseşte cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfaţă prietenoasă membrilor şi o experienţă de pariuri completă. Platforma pune la dispoziţia membrilor o gamă largă de activităţi de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistenţă rapidă, tranzacţii sigure şi rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde  nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru şi România.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.