(P) Harta campioanelor din Europa în acest sezon: unde se joacă titlul în acest weekend! LIVE STREAMING ȘI COTE PARIURI

Redactor:
Dan Mirea
(P) Harta campioanelor din Europa în acest sezon: unde se joacă titlul în acest weekend! LIVE STREAMING ȘI COTE PARIURI
  • Publicat:
  • Actualizat:

33 de țări membre UEFA și-au stabilit deja campioanele care vor reprezenta țara în cupele europene în sezonul viitor, fie că este vorba despre cele cu sistem clasic, fie cele cu campioane decise încă din 2018 în sistem primăvară-toamnă. În alte 20 de campionate, titlul încă se joacă, dar șapte dintre ele vor rezolva sigur sau ar putea rezolva problema campioanei chiar în acest weekend: Anglia, Germania, Muntenegru, Portugalia, România și Slovenia. În plus, în Olanda lucrurile se pot clarifica destul de mult. Iată calculele mai jos, iar aici găsești CEA MAI BUNĂ‚ OFERTĂ‚ PARIURI. Poți vedea multe dintre aceste meciuri LIVE STREAMING pe site-ul Superbet sau în cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil.

ȚĂ‚RI ÎN CARE SE JOACĂ‚ TITLUL ÎN ACEST WEEKEND

România (CFR, FCSB). COTE PARIURI LIGA 1

Mai sunt două etape din Liga 1, iar între cele două contracandidate la titlul de campioană, CFR Cluj și FCSB, sunt cinci puncte diferență, în favoarea ardelenilor. FCSB joacă sâmbătă, 11 mai, în deplasare, cu Sepsi, în timp ce clujenii primesc vizita Craiovei în Gruia, duminică, 12 mai. Dacă CFR reușește cel puțin un egal, este deja campioană, întrucât nu a beneficiat de rotunjirea în sus a punctelor după sezonul regular, spre deosebire de roș-albaștri.

Anglia (City, Liverpool). COTE PARIURI ANGLIA

Campioana actualului sezon din Premier League se va decide în ultima etapă. Manchester City are prima șansă, având un punct avans în fața lui Liverpool. „Cetățenii” joacă în ultima rundă în deplasare, la Brighton, echipă care și-a asigurat deja rămânerea în Premier League și în sezonul viitor. Liverpool joacă acasă, în fața lui Wolverhampton, echipă care a învins-o în două din ultimele trei dueluri directe. Dacă ambele candidate la titlu câștigă, titlul merge pe Etihad. „Cormoranii” pot câștiga titlul pentru prima oară după 29 de ani, dacă City nu reușește să câștige în fața echipei lui Florin Andone. Toate meciurile din ultima etapă se joacă duminică, 12 mai, de la ora 17:00.

Germania (Bayern, Borussia) COTE PARIURI GERMANIA

Cu două etape rămase de disputat, Bayern are prima șansă la câștigarea titlului în Bundesliga. Bavarezii au patru puncte avans în fața Borussiei Dortmund, dar și partide mai dificile în ultimele două etape: în deplasare, la Leipzig, și acasă, cu Eintracht Frankfurt. „Galben-negrii” mai joacă cu Fortuna Dusseldorf și Borussia Monchengladbach și nu-și mai permit să piardă puncte. Dortmund n-a mai câștigat titlul din 2012, în timp ce Bayern e campioana ultimelor șase ediții. Meciurile din penultima etapă, Dortmund – Fortuna și Leipzig – Bayern, se joacă sâmbătă, 11 mai, de la ora 16:30. LIVE STREAMING BUNDESLIGA.

Portugalia (Benfica, Porto)

Cu două etape înainte de finalul ligii portugheze, Benfica e lider, cu 81 de puncte, urmată îndeaproape de FC Porto, cu 79. „Vulturii” au meciuri mai ușoare pe final de sezon, cu Rio Ave, în deplasare, respectiv acasă, cu Santa Clara. „Dragonii” joacă în deplasare la Nacional Funchal, iar în ultima rundă primesc vizita lui Sporting Lisabona, ocupanta locului 3. Duminică, 12 mai, se dispută meciurile Nacional Funchal – Porto și Rio Ave – Benfica. Dacă Benfica învinge, iar Porto nu o face, „vulturii” sunt campioni cu o etapă înainte de final.

Belgia (Genk, Club Brugge) COTE PARIURI BELGIA

Cu trei etape înainte de încheierea sezonului din Belgia, Genk e lider, cu șase puncte avans față de a doua clasată, Club Brugge. Cele două se vor înfrunta în meci direct duminică, 12 mai, la Bruges, iar dacă Genk va câștiga, va fi deja matematic campioană. În caz de egalitate, diferența dintre cele două va fi tot de șase puncte, ceea ce poate duce la egalitate de puncte și la finalul sezonului. În acest caz, diferențierea se va face în favoarea lui Club Brugge, dat fiind că Genk a beneficiat de rotunjire cu 0,5 puncte în plus la finalul sezonului regulat. LIVE STREAMING BELGIA

Olanda (Ajax, PSV)

Campionatul batav este aprig disputat în această ediție. Ajax și PSV merg cap la cap, având ambele câte 80 de puncte cu două etape înainte de final. În caz de egalitate la final, însă, departajarea se va face în funcție de golaveraj, unde „lăncierii” stau mult mai bine, având +81, față de +71 cât au jucătorii lui Van Bommel. Al doilea criteriu e numărul de goluri marcate, unde tot Ajax conduce, cu 111 reușite, față de doar 95 ale lui PSV. În această etapă, Ajax joacă acasă cu Utrecht, iar PSV în deplasare la Alkmaar. LIVE STREAMING OLANDA

Slovenia (Maribor, Olimpija Ljubljana)

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, Maribor e principala favorită la câștigarea titlului, având 11 puncte avans față de a doua clasată, Olimpija Ljubljana. Sâmbătă, 11 mai, cele două echipe se vor afla față în față, pe terenul lui Maribor. Dacă gazdele vor câștiga partida, diferența de 14 puncte nu va mai putea fi surmontată în restul de patru etape, iar Maribor va fi încoronată campioană încă de pe acum.

Muntenegru (Sutjeska, Buducnost)

Cu patru etape rămase de disputat, Sutjeska, campioana en-titre, este favorită la câștigarea titlului și în acest sezon în Muntenegru, având șapte puncte în fața celei de-a doua clasate, Buducnost. În ultima etapă, cele două rivale (ambele cu câte trei titluri în palmares) joacă în meci direct, pe terenul lui Buducnost. În următoarea etapă, sâmbătă, 11 mai, Buducnost joacă în deplasare, la Petrovac (locul 6), în timp ce Sutjeska joacă acasă, cu OFK Titograd (locul 4).

ȚĂ‚RI ÎN CARE TITLUL ÎNCĂ‚ ESTE ÎN JOC

În Albania, Partizani și Kukesi sunt depărțite de 10 puncte și mai sunt patru etape, deci practic e decisă campioana.

În Adorra, trei echipe trag la titlu în ultimele două etape: FC Santa Coloma (45 de puncte), Sant Julia (43), Inter Club d”Escaldes (40).

În Armenia mai sunt cinci etape și patru echipe mai pot lua titlul: Pyunik (52 de puncte), Ararat-Armenia (49), Banants (49), Alashkert (46).

În Austria, Salzburg este ca și campioană, cu 9 puncte avans față de LASK Linz și trei etape rămase de jucat.

În Bosnia, mai sunt trei etape, iar Sarajevo și Zrinjski sunt despărțite de șase puncte.

În Bulgaria, mai sunt patru etape din playoff, iar Ludogorets are 71 de puncte, cu 3 mai multe decât ȚSKA Sofia, respectiv cu 9 în plus față de Levski Sofia.

În Cehia mai sunt patru etape din playoff, iar Slavia Praga are două puncte avans față de Viktoria Plzen.

În Gibraltar, cu două etape rămase de jucat Lincoln Red Imps are două puncte în plus față de Europa FC.

În Kosovo, trei echipe luptă pentru titlu în ultimele trei etape: Feronikeli (71 de puncte), Llapi (69) și Pristina (69).

În Polonia se mai joacă trei etape din playoff, iar primele trei echipe sunt despărțite de trei puncte: Legia (66), Piast Gliwice (65), Lechia Gdansk (63).

În Turcia, cu trei etape rămase de jucat, Galatasaray și Istanbul BB sunt la egalitate de puncte (63), iar Beșiktaș la patru puncte în urma lor, respectiv Trabzonspor la încă trei.

În Ucraina mai sunt cinci etape, iar Sahtior și Dinamo Kiev sunt despărțite de 9 puncte.

CAMPIOANE DECISE DEJA

Campioane decise deja, inclusiv cele din campionate cu sistem primăvară-toamnă, unde este vorba de campioane din anul 2018: Qarabag (Azerbaidjan), BATE Borisov (Belarus), APOEL (Cipru), Dinamo Zagreb (Croația), FC Copenhaga (Danemarca), Nomme Kalju (Estonia), Havnar Boltfelag (Feroe), HJK Helsinki (Finlanda), PSG (Franța), Saburtalo Tbilisi (Georgia), PAOK (Grecia), Maccabi Tel Aviv (Israel), Ferencvaros (Ungaria), Valur (Islanda), Juventus (Italia), Astana (Kazahstan), Riga (Letonia), Suduva (Lituania), Dudelange (Luxemburg), Shkendia (Macedonia de Nord), Valletta (Malta), Sheriff Tiraspol (Moldova), Linfield (Irlanda de Nord), Rosenborg (Norvegia), Dundalk (Irlanda), Zenit (Rusia), Steaua Roșie (Serbia), Celtic (Scoția), Barcelona (Spania), Slovan Bratislava (Slovacia), AIK (Suedia), Young Boys (Elveția), The New Saints (Țara Galilor).

 

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen