(P) Eureka Poker Tour, în premieră la București

(P) Eureka Poker Tour, în premieră la București
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pentru prima dată în istoria sa de șase ani, Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), aduce în România un festival de poker de 7 zile, care se desfășoară la București, între 16 și 22 mai.

Al doilea eveniment din cel de-al șaselea sezon al Eureka Poker Tour este organizat în parteneriat cu PokerFest România, operator român de festivaluri de poker. Programul Eureka Poker Tour include 18 evenimente, oferind o gamă variată de turnee – de la turnee No-Limit Hold”em de €100 până la prestigiosul Eveniment Principal, cu o valoare de €1.000.

Unii dintre cei mai buni jucători de poker din lume sunt așteptați să participe la Evenimentul Principal din București al Eureka Poker Tour, printre aceștia numărându-se și Daniel Negreanu, membru Team PokerStars Pro. Negreanu, ai cărui părinți sunt români, este jucătorul cu cele mai mari câștiguri din toate timpurile, peste 32 de milioane de dolari.

Thomas Lamatsch, Director de Turneu EUREKA Poker Tour a declarat: „Ne bucură faptul că Bucureștiul a devenit o destinație Eureka Poker Tour. România este o piață importantă, cu jucători valoroși, care și-au construit un renume în cadrul celor mai importante turnee live de poker din întreaga lume. Principalul scop al Eureka Poker Tour este de a oferi o experiență unică jucătorilor, de a-i aduce împreună și de a crea o tradiție in fiecare țară în care organizează turnee live de poker. Prima ediție a Eureka Poker Tour București și-a propus să adune în jur de 1500 de jucători unici, iar pentru evenimentul principal estimăm între 800 și 1.000 de jucători. De asemenea, ne dorim să creștem popularitatea pokerului în regiune și să le oferim participanților un festival de poker de înaltă calitate.”


Odeta Nestor (foto jos), Președintele Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, a declarat: ” Apreciem eforturile oganizatorilor de a aduce în România evenimente consacrate, organizate riguros, oferind jucătorilor noi experiențe de joc. Cadrul legislativ actual oferă posibilitatea organizarii unor evenimente importante astfel încât Bucureștiul se poate alătura marilor capitale europene care au găzduit turnee importante de poker. De asemenea, această primă ediție a Eureka Poker Tour București va arăta jucătorilor din întreaga lume că România are o piață competitivă și care a obținut progrese majore în domeniul reglementării jocurilor de noroc.”

Sorin Constantinescu, Președinte PokerFest, a declarat: „Organizarea EUREKA Poker Tour la București este un pas important pentru industria de poker din România iar impactul economic, social și touristic este unul fantastic. Pentru Evenimentul Principal al turneului, care incepe astăzi, așteptăm să inscrie un număr impresionant de jucători. Deja 300 de jucători străini noi care nu au mai fost niciodată în România joacă în cadrul turneului. Fără doar și poate, colaborarea cu PokerStars certifică forța și calitatea acumulate de PokerFest în cei cinci ani de activitate. Suntem mândri să fim parte a acestui circuit major alături de alte orașe europene și suntem siguri că acesta este abia începutul. Cred că România are potențialul necesar pentru a deveni un punct central al pokerului european”.

Invitatul special al Eureka Poker Tour București, Daniel Negreanu, legenda pokerului mondial, a lansat astăzi în România documentarul „KidPoker”, produs de PokerStars Original Films. Lansat cu succes în Canada, documentarul invită la o incursiune detaliată  în viața și cariera sa, urmând  să fie lansat în întreaga lume în vara acestui an.

Dintr-un film de 10 minute am ajuns sa facem un documentar. Si nu doar despre poker si ci despre viata mea, despre familie, despre povestea vieții mele. Eu nu sunt născut aici, însă tatăl meu s-a născut la Iași, mama la Brașov și ei mereu m-au învățat să vorbesc jumătate în engleză, jumătate în românește. E plăcut să mă întorc în România, am mai fost în urmă cu 6 ani pentru doar trei zile. Mi-aș dori să pot sta mai mult, să vizitez cât mai multe locuri. Dar mai trebuie să și joc. De data aceasta voi sta o săptămană în România, însă o voi petrece concentrându-mă la jocul de poker din cadrul Eureka„, a declarat Daniel Negreanu.

Eveniment: Eureka Poker Tour București
Data:16-22 mai 2016
Locația: Hotel Intercontinental București, Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București 010051
Pentru mai multe informații, accesați: http://www.eurekapokertour.com  

Despre Eureka Poker Tour:
Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), este un circuit de turnee de poker care se derulează în câteva dintre cele mai incitante destinații ale pokerului din Europa Centrală și de Est. Din 2010, Eureka Poker Tour a oferit în total 11,8 milioane de euro în premii pentru Evenimentele Principale ale turneului și a găzduit mai multe festivaluri de succes în întreaga Europă. Sezonul 6 al Eureka Poker Tour vine după succesul celor cinci campanii anterioare, cu festivaluri importante de poker organizate în Rozvadov, București și o Mare Finală în cadrul European Poker Tour, în Praga. Mai multe informații despre Eureka Poker Tour sunt disponibile online pe http://www.eurekapokertour.com/

Despre PokerStars
PokerStars operează cele mai populare website-uri de poker din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea sa, în 2001, PokerStars a devenit prima opțiune pentru jucătorii din întreaga lume, oferind mai multe turnee zilnice decât oricare alt operator, la cele mai bune standarde de securitate online. Peste 145 de miliarde de mâini s-au jucat pe PokerStars – adică mai multe decât pe oricare alt website. PokerStars.com și PokerStars.eu operează la nivel global sub licențe acordate de guvernele din Insula Man și respectiv Malta. De asemenea, PokerStars deține licențe guvernamentale separate pentru Marea Britanie, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Italia și Spania. PokerStars este brandul reprezentativ al Rational Group, care operează afaceri și branduri din lumea gaming-ului, cum ar fi PokerStars, Full Tilt și European Poker Tour. În 2012, 2013 și 2014, companiile Rational Group din Marea Britanie și Insula Man au fost recunoscute într-un Top 25 al celor mai bune locuri de muncă de către Great Place to Work Institute, la categoria Best Workplaces. Companiile Rational Group din Costa Rica și Dublin s-au bucurat de aceleași aprecieri în topurile locale respective, în 2014. PokerStars a devenit recent proprietatea Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA).

About PokerFest
PokerFest (www.pokerfest.ro) este operatorul român de festivaluri de poker. În cei cinci ani de activitate a organizat peste 40 de festivaluri de poker în 5 țări și 12 orașe, a dat premii în valoare de milioane de euro și a adunat la mese peste 100.000 de competitori. Obiectivele companiei sunt să transmită publicului pasiunea pentru pokerul live și să facă din România o placă turnantă pentru pokerul live european. De aceea, festivalurile PokerFest au fost întotdeauna locul predilect de întâlnire a comunității din poker, de schimb  de informații și de legare a multor prietenii. Această viziune se reflectă și în sloganul companiei: „PokerFest: where poker players meet.”

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani