(P) Cupa Mondială Rusia 2018: Avancronici și pariuri pentru faza grupelor!

(P) Cupa Mondială Rusia 2018: Avancronici și pariuri pentru faza grupelor!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cu gândul la Cupa Mondială din 2018 care se va desfășura în Rusia, ne-am gândit că ar fi indicat să analizăm grupele pentru a vă furniza câteva sugestii cu privire la pariurile pe care le puteți juca încă de pe acum pentru faza grupelor. Chiar dacă mai este timp destul până la startul primului meci, Rusia vs. Arabia Saudită, partidă care se va desfășura în data de 14 iunie la Moscova, cunoscătorii știu că în această perioadă se găsesc destule cote valoroase care pot fi speculate și care ulterior, odată cu apropierea startului acestei competiții, se vor micșora substanțial.

Grupa A: Uruguay, Rusia, Egipt și Arabia Saudita

Uruguay are o grupă extrem de ușoară, deoarece capul de serie al grupei, Rusia, care este gazda competiției, ocupă cea mai slabă poziție în clasamentul FIFA dintre cele 4 naționale din grupă, fiind astfel un cap de serie fals. Arabia Saudită nu pare să se ridice la nivelul competiției, iar egiptenii se bazează în totalitate pe Mohamed Salah.

Rușii nu numai că nu au disputat o partidă oficială de peste doi ani, dar nici nu au arătat mare lucru în această perioadă, reușind să se impună numai în fața unor echipe care nu s-au calificat la acest turneu final. În aceste condiții, cota de peste 2 pe care o găsim în acest moment pentru ca Uruguay să câștige grupa este una mai mult decât generoasă de care merită să profităm.

Grupa B: Spania, Portugalia, Iran și Maroc

Deși a câștigat Campionatul European de Fotbal Euro 2016, Portugalia nu este favorită la câștigarea grupei și mai mult decât atât, ocupanta locului 3 în clasamentul FIFA are o cotă de 3 pentru a încheia grupa B pe primul loc. Acest lucru se datorează faptului că Spania rămâne o formație redutabilă în ochii specialiștilor. Odată cu adoptarea lui Alvaro Morata și a lui Marco Asensio, casele de pariuri online o văd pe La Roja ca fiind una dintre principalele favorite la câștigarea competiției. Portugalia depinde foarte mult de Cristiano Ronaldo, care în ultima perioadă nu mai pare să-și regăsească forma care l-a consacrat, iar despre celelalte două formații chiar nu merită să discutăm.

Cota de 1.50 pentru ca Spania să câștige grupa este una modestă, însă pariul are un grad de probabilitate ridicat, putând fi combinat cu un alt pariu pentru a genera o cotă totală mai mare.

Grupa C: Franța, Danemarca, Peru și Australia

Favorita numărul 3 la câștigarea competiției pare să aibă o misiune ușoară în grupa de la Campionatul Mondial din Rusia. Valoarea se regăsește însă în echipa sudamericană a grupei: 3.40 este cota pentru ca Peru să se califice în faza următoare a competiției. Danemarca nu este o echipă rea, însă am văzut limitele echipei antrenate de Age Hereide în partidele din grupa de calificare din care a făcut parte și România. Naționala Danemarcei se bazează prea mult pe inspirația lui Christian Eriksen, iar acest lucru s-ar putea să-i coste în economia grupei. Să nu uităm că peruanii s-au calificat in extremis la turneul final, în ultima rundă, lăsându-le acasă pe Chile și Paraguay.

Grupa D: Argentina, Croația, Nigeria și Islanda

Aceasta este prima grupă ceva mai complicată despre care urmează să vorbim. Argentina, favorita grupei, a avut probleme în calificări și a depins de ultimul meci pentru a se califica la mondial. Totodată, Pumele au avut destule perioade imprevizibile și bizare în ultimele două decenii, așa că nu ne prezintă foarte mare încredere la cota mică pe care o au.

Croația este favorita numărul doi a grupei D și pare să aibă calificarea asigurată dacă este să ne uităm la cotele propuse de agențiile de pariuri sportive, însă Mandzukic și compania nu au impresionat deloc în ultimii 2 ani de zile. Nigeria pare să fie într-o formă excelentă și interesante este că naționala africană antrenată de Gernot Rohr a învins Argentina cu scorul de 4-2 într-un meci amical disputat în luna Noiembrie a anului trecut.

Calculele ne pot fi date peste cap și dacă luăm în calcul faptul că Islanda a câștigat grupa Croației din preliminarii, lăsând acasă Ucraina și Turcia. În această ecuație, putem încerca să jucăm pariul „Croația nu se califică” la o cotă de 2.50.

Cauți inspirație și nu găsești? Toate biletele să apeleze la tine! Răsfoiește biletul zilei de la PariuriX pentru a găsi un punct de plecare pentru analiza ta de toate zilele!

Grupa E: Brazilia, Elveția, Serbia și Costa Rica

Brazilia lui Tite pare să fie pregătită pentru a scrie istorie la acest turneu final. Selecao a fost prima națională care s-a calificat la Cupa Mondială din 2018. Spre deosebire de precedentele turnee finale, Brazilienii arată bine și în compartimentul defensiv, lucru care ar putea să-i ducă până în ultimul act al competiției.

Elveția a pierdut primul loc al grupei din preliminarii în ultima etapă, în Portugalia, iar naționala condusă de Vladimir Petkovic s-a văzut nevoită să joace barajul pentru a prinde mondialul, deși câștigase primele 9 partide din grupă. Surprinzătoare a fost însă prestația modestă de la dubla cu Irlanda de Nord, încheiată cu scorul de 1-0 pentru elvețieni.

Serbia a pierdut un singur meci în calificări și pare să aibă o șansă să treacă mai departe, iar în ceea ce privește Costa Rica, să nu uităm că formația din America Centrală a prins 4 dintre ultimele 5 mondiale și că la precedenta participare a trecut mai departe dintr-o grupă cu Anglia, Italia și Uruguay.

Ținând cont că Serbia este ultima formație care va întâlni Brazilia, putem spera ca vecinii noștri să le poate smulge măcar un punct rezervelor din Selecao, care cel mai probabil vor intra în acest meci dacă echipa lui Tite va avea calificarea asigurată. 3.00 este cota pentru ca Serbia să prindă locul secund în această grupă.

Grupa F: Germania, Mexic, Suedia și Coreea de Sud

Germania este favorita clară a grupei F, în timp ce Coreea de Sud pare să aibă locul 4 asigurat. Totuși, în această grupă avem o necunoscută: care va fi ocupanta locului secund, Mexic sau Suedia? Sincer, nici nu merită să riscăm aici, deoarece avem de-a face cu două echipe sensibil egale. Cota de 1.50 pentru ca nemții să câștige grupa pare una incredibil de mare în contextul dat, așa că nu o putem rata.

Grupa G: Belgia, Anglia, Tunisia și Panama

Dacă ar fi să comparăm loturile, Belgia ar fi clar favorita grupei, însă știm bine că Hazard, Lukaku, De Bruyne și colegii lor nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor în tricoul echipei naționale. În același timp, Anglia ne-a obișnuit cu preliminarii în care defilează și apoi cu prestații modeste la turneele finale, așa că este foarte greu să dăm un verdict în această grupă. Cu toate acestea, Panama este probabil cea mai slabă echipă de la Cupa Mondială Rusia 2018, înregistrând în calificări o medie de mai puțin de un gol marcat pe meci, așa că pariul „Tunisia încheie grupa pe locul 3″ la o cotă de 1.80 pare foarte bun.

Grupa H: Columbia, Polonia, Senegal și Japonia

În această grupă se pare că avem o favorită falsă. Columbia nu mai strălucește de ceva vreme, iar majoritatea punctelor adunate în preliminarii au venit în fața echipelor care nu s-au calificat. Echipa sudamericanilor arată bine pe foaie, însă pe teren nu se văd niciodată relații de joc bine definite.

Polonia pare să fie așadar favorita reală a grupei, însă nu trebuie să neglijăm nici celelalte două reprezentative, Senegal și Japonia, care pot produce surprize în această grupă. Cel mai sigur pariu în această grupă imprevizibilă pare să fie „Se califică Polonia”, care are o cotă de 1.60.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup