(P) Cele mai căutate case de pariuri online din România în 2019

10 dec 2018 901 afişări
(P) Cele mai căutate case de pariuri online din România în 2019
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Piaţa pariurilor din România creşte de la an la an, conform cifrelor prezentate de cei din domeniu. Prin urmare, este de aşteptat ca pariorii să aibă parte de o ofertă şi mai generoasă în anul 2019. Pentru că industria în cauză funcţionează pe previziuni, încercăm şi noi să anticipăm care vor fi cele mai căutate case de pariuri online din România  anul viitor.

Fiecare parior se înregistrează la casa de pariuri sportive online care îi oferă cele mai bune condiţii pentru stilul său de joc. Noi putem spune că agenţia „X” este cea mai bună, pentru că are cele mai mari cote pentru pariurile pe rezultat final: 1, X, 2, 1X, X2, 12 sau pentru total goluri. În acelaşi timp, se poate ca acel operator să ofere puţine opţiuni de pariere pe handicap asiatic (sau deloc), astfel că cineva care preferă să joace pe linii asiatice nu l-ar pune pe primul loc în top, ci ar nominaliza altă agenţie, chiar dacă acolo cotele nu sunt la fel de mari.

Competiţia este în folosul pariorilor

Când ne referim la cele mai căutate case de pariuri online, vorbim despre criteriile pe care ar trebui să le îndeplinească acestea pentru a-l atrage pe parior. Din fericire, competiţia acerbă din mediul online, acolo unde a „migrat” cea mai mare parte a industriei, face ca fiecare operator să vină periodic cu o inovaţie care să sporească plăcerea clientului de a paria. Este vorba, până la urmă, despre o activitate de divertisment.

Aşa cum consideră şi specialiştii din comunitatea pariorilor online din România există cinci criterii principale după care sunt depistaţi de operatorii online de top:

1. Ofertă sportivă bogată

Evoluţia extraordinară a industriei pariurilor se vede cu ochiul liber dacă ne raportăm la oferta sportivă. De la câteva 7-8 competiţii, acum oferta cuprinde zeci de competiţii numai din fotbal, plus numeroase altele din extrafotbal. Agenţiile de pariuri online de top oferă peste 200 de opţiuni de pariere pe un singur eveniment sportiv! Aşa ceva era de neimaginat acum zece ani, iar anul 2019 poate aduce surprize şi mai mari.

2. Cote mari şi payout ridicat

Aşa cum spuneam, cotele mari reprezintă un criteriu important, pentru că aduc câştiguri mai mari pe termen lung, reprezentând, totodată, un semn că operatorul are un payout ridicat: procentul din suma totală pariată care se întoarce la pariori este mai mare decât la alte agenţii de pariuri online.

3. Platforma de pariuri live

Pariurile live înseamnă adrenalină şi mulţi pariază doar pentru a trăi la intensitate maximă meciuri care, altfel, nu ar avea de ce să îi intereseze. Agenţiile de pariuri online de top au platforme live performante şi, mai ales, platforme de streaming video live, prin care se transmit zeci de mii de evenimente sportive pe an.

4. Aplicaţii pentru pariuri de pe mobil

În general, spunem că industria pariurilor s-a transferat din offline în online. Ca să fim mai expliciţi, trebuie să spunem că tot mai multe pariuri online sunt plasate „în mişcare”, de pe dispozitive mobile (telefon inteligent, tabletă). Astfel, aplicaţiile lansate de operatori pentru pariurile mobile sunt importante în alegerea operatorului de către pariori.

5. Oferte promoţionale

O ofertă atractivă de bun venit, dar şi ofertele ocazionale reprezintă motive pentru deschiderea unui cont. Puteţi vedea care operator stă bine la acest capitol, monitorizând promoţiile recente la pariuri pe PariuriX.com.

Unele oferte aduc avantaje chiar importante pentru pariori. De altfel, pe site-ul comunităţii pariorilor online din România puteţi găsi o listă a operatorilor de top, cu plusurile şi cu minusurile fiecăreia.  Parcurgând-o, aflaţi care sunt cele mai căutate case de pariuri online din România în 2019.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.