(P) Astra, FCSB, Viitorul și CFR Cluj: se vor impune oare cele 4 favorite în meciurile de duminică și luni?

(P) Astra, FCSB, Viitorul și CFR Cluj: se vor impune oare cele 4 favorite în meciurile de duminică și luni?
  • Publicat:
  • Actualizat:

Sezonul 2017/2018 al Ligii 1 a început în această vineri, însă abia duminică debutează în competiție FCSB, care va fi urmată de FC Viitorul, care va evolua luni. Astra și-a pierdut statutul de favorită în acest sezon și a fost înlocuită de CFR Cluj, conform caselor de pariuri.

Iată cotele la pariuri pentru câștigarea următorului sezon de Liga 1: FCSB @ 2.25, Viitorul @ 6.00, CFR Cluj @ 6.50, Dinamo București @ 7.00, CSU Craiova @11.00, Astra @21.00

Acestea sunt cotele oferite de către casele de pariuri pentru viitorul golgheter al Ligii 1: Denis Alibec @ 3.00, Adam Nemec @ 5.00, Harlem Gnohere @ 6.00, George Țucudean @ 6.00, Jeremy Bokila @ 7.00

PARIAZĂ‚ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN URMĂ‚TORUL SEZON DE LIGA 1, VEZI AICI LISTA AGENȚIILOR RECOMANDATE!

Astra Giurgiu – ACS Sepsi

Duminică 16 iulie, Giurgiu, ora 18:30

Europa League e o utopie. Suntem mai degrabă echipă de play-out,” au fost cuvintele lui Edi Iordănescu, noul antrenor al fostei campioane a României. Astra și-a schimbat aproape complet echipa față de cea cu care ataca preliminariile Ligii Campionilor la începutul sezonului trecut. Numai un singur jucător a rămas în lotul astralilor de la acel meci: fundașul stânga Alexandru Stan.

Reconstrucția echipei a început cu Bogdan Chipirliu, golgheterul Ligii 2, Robert Vâlceanu, Erico, Bejan, Mrzljak, Marquinhos, Polczak, Lazar, Poljak și fostul atacant al lui Liverpool ajuns la vârsta de 32 de ani Anthony Le Tallec.

În amicale, giurgiuvenii au fost învinși de 3 ori și au câștigat o singură partidă, însă au reușit să marcheze în fiecare confruntare. Este greu de crezut că noua echipă se va putea omogeniza atât de repede încât să se califice în grupele Europa League și să poată menține și un ritm decent în Liga 1.

Sepsi este echipa care are în momentul de față cel mai slab lot din Liga 1, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. Lotul formației din Sfântu Gheorghe este evaluat la numai 4.280.000 de Euro. La echipa care a încheiat ultimul sezon de Liga 2 s-au mai alăturat: Victoraș Astafei, Cristian Oros, Linas Pilibaitis, Marius Papsys, Claudiu Herea, Constantin Grecu, Constantin Dima și Patrick Petre (sub formă de împrumut, de la Dinamo) și Szabolcs Kilyen (împrumutat de la Viitorul).

În urmă cu o lună de zile, Sepsi și-a testat forțele într-o partidă amicală disputată în fața lui CFR Cluj. În acel meci, formația lui Valentin Suciu și-a dat seama care îi este adevărata valoare: a pierdut cu scorul de 1-3 în fața elevilor lui Dan Petrescu. Totuși, CFR se anunță ca fiind a doua favorită la câștigarea titlului, în timp ce Astra a fost catalogată drept o echipă de play-out de către propriul antrenor, așa că această partidă va fi fără îndoială una echilibrată. Nu ar fi exclus să avem o remiză!

Cote la pariuri: Victorie Astra @ 1.80, Egalitate @ 3.60, Victorie Sepsi @ 4.50

FCSB – FC Voluntari

Duminică 16 iulie, București, ora 21:00

FCSB a făcut câteva transferuri importante în această vară: Budescu, Teixeira și Morais au venit de la Astra, iar Larie a semnat din postura de jucător liber de contract după ce și-a încheiat contractul cu CFR Cluj. Singura pierdere importantă din lotul echipei conduse de Nicolae Dică a fost brazilianul Boldrin, care a plecat în Turcia la Kayserispor, echipă preluată în această vară de fostul său antrenor de la Astra, Marius Șumudică.

În meciurile de pregătire, FCSB nu a rupt gura târgului, însă este evident faptul că Nicolae Dică a experimentat și nu s-a concentrat pe rezultatele acestor partide.

Voluntari a reușit să câștige Supercupa României în fața Viitorului, impunându-se cu scorul de 0-1, în ciuda tuturor obstacolelor cu care s-a confruntat formația antrenată de Claudiu Niculescu, care a fost nevoită să-și anuleze un meci amical și să se întoarcă prematur în țară pentru a disputa respectiva partidă, care fusese anunțată cu numai o săptămână înainte de desfășurarea propriu-zisă.

Alexandru Răuță este singura achiziție a ilfovenilor în acest sezon, care au mai luat alți 3 jucători sub formă de împrumut: Alexandru Tudorie de la FCSB, Mihai Popescu și Vlad Olteanu (ambii de la Dinamo).

Denis Alibec este abia revenit după o accidentare și nu va începe partida ca titular, însă Gnohere reprezintă o soluție extrem de eficientă pentru Dică. Diferența dintre cele două echipe este foarte mare, însă ținând cont de istoricul întâlnirilor directe dintre cele două formații, ne putem aștepta la o partidă cu multe goluri. S-au marcat cel puțin 4 goluri în toate cele 4 meciuri în care s-au duelat FCSB și FC Voluntari până acum.

Cote la pariuri: Victorie FCSB @ 1.42, Egalitate @ 4.25, Victorie FC Voluntari @ 8.50, Peste 2.5 goluri @ 2.10, Sub 2.5 goluri @ 1.69

FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș

Luni 17 iulie, Ovidiu, ora 18:30

Viitorul și-a pregătit lotul pentru preliminariile Ligii Campionilor prin aducerea lui Ovidiu Herea, Eric, Marius Constantin și Andrei Dumitraș. Cătălin Ștefănescu de la FCSB a fost de asemenea adus la Ovidiu sub formă de împrumut.

După ce nu a reușit să se impună în amicale, deși a marcat în fiecare partidă, Viitorul a pierdut și Supercupa României în fața lui FC Voluntari. Gică Hagi a fost un car de nervi după respectiva partidă și a refuzat să se ridice de pe bancă pentru a-și primi medalia la sfârșitul meciului. Atmosfera în lotul formației din Ovidiu nu este deloc roz în această perioadă. Un lucru este însă clar, jucătorii de la Viitorul au nevoie de o victorie în acest meci ca de apă, pentru a calma situația vestiarului și pentru a putea începe sezonul cu Regele în toane bune.

Gaz Metan și-a pierdut câțiva jucători de bază la finele sezonului trecut și a fost nevoită să-și reconstruiască echipa în această vară. Eric, Alex Munteanu, Ciprian Petre, Aymen Tahar, Valentin Crețu și alți fotbaliști au părăsit formația condusă de Cristi Pustai. Însă jucătorii aduși să-i înlocuiască pe cei plecați nu se ridică la nivelul acestora și la cum arată în momentul de față, medieșenii par să fie candidați la retrogradare. Una peste alta, la cum se prefațează această partidă, nu ar fi de mirare ca gazdele să se impună la scor.

Cote la pariuri: Victorie FC Viitorul @ 1.55, Egalitate @ 3.65, Victorie Gaz Metan Mediaș @ 7.25

FC Botoșani – CFR Cluj

Luni 17 iulie, Botoșani, ora 21:00

FC Botoșani l-a adus pe Costel Enache în locul lui Leo Grozavu, după ce performanțele echipei din sezonul trecut au fost catalogate ca fiind dezamăgitoare de către conducerea clubului. Fostul antrenor al loturilor naționale de junior U19 și U18 nu a avut însă parte de o campanie de achiziții deosebită. La FC Botoșani au venit Marian Târșă, Eduard Pap și Tiberiu Serediuc, iar atacanții Daniel Popa și Esteban Ciacchieri au fost aduși sub formă de la Dinamo, respectiv Rangers Talca (Chile).

De altfel, echipa condusă de Costel Enache a pierdut două dintre cele 4 meciuri de pregătire jucate în această vară, însă a reușit un rezultat de egalitate, scor 1-1, în fața vicecampioanei Ucrainei, Dinamo Kiev și o victorie cu scorul de 1-0 în fața nemților de la Wolfsberger AC.

CFR Cluj a avut parte de o schimbare radicală în această vară. Noul antrenor, Dan Petrescu, a renunțat la 13 jucători și a adus alți 15, printre care îi remarcăm pe: Jeremy Bokila, Emmanuel Culio, Ovidiu Hoban, Srdjan Luchin, Dan Nistor, Alexandru Vlad și Cristian Manea. Au mai fost aduși și câțiva alți jucători interesanți care sunt însă necunoscuți în fotbalul românesc.

Cert este că specialiștii o consideră pe formația ardeleană ca fiind a doua favorită la câștigarea titlului în acest sezon de Liga 1. În stagiunea de pregătire, CFR a câștigat 4 din cele 6 partide jucate și a remizat de două ori. Și cum clujenii nu au avut drept de participare în cupele europene, toată atenția acestora se va îndrepta în acest sezon spre campionat, pe care au șanse mari să-l câștige. Victoria CFR-ului pare iminentă în acest meci.

Cote la pariuri: Victore FC Botoșani @ 4.05, Egalitate @ 3.25, Victorie CFR Cluj @ 2.00

PARIAZĂ‚ LIVE ȘI DESCOPERĂ‚ O OFERTĂ‚ BOGATĂ‚ PE MECIURILE DIN LIGA 1! DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ȘI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…