(P) Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney

Miercuri, 14:08 270 afişări
(P) Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney

Cu ajutorul cardului de cumpărături oferit în parteneriat cu Oney, puteţi achiziţiona produse în 12 rate de la LEROY MERLINpentru toate cumpărăturile de peste 3.000 lei, în perioada 1 august – 30 septembrie 2019.

Oferta se adresează atât clienţilor existenţi care deţin deja cardul Oney, cât şi clienţilor noi care până la 30 septembrie vor solicita un card de cumpărături la orice punct de finanţare din cadrul LEROY MERLIN.

Cardul LEROY MERLIN pe scurt:

  1. Alegi din magazin produsele de care ai nevoie (Toate produsele din magazinele LEROY MERLIN sunt eligibile în această campanie.
  2. Semnezi contractul de credit, aprobarea de oferă pe loc şi iei produsele acasă.
  3. Utilizezi din nou cardul, ori de câte ori ai nevoie.

În plus, beneficiezi de:

- 0 lei comision de emitere card

- Retragere numerar la orice bancomat cu sigla Mastercard

- Utilizare atât în toate magazinele LEROY MERLIN, cât şi în alte magazine

- Acces permanent la istoricul tranzacţiilor.

- Plată cu tehnologia contactless

- Plată în rate fixe atât în magazinele LEROY MERLIN cât şi la orice comerciant partener, în funcţie de oferta disponibilă.

Cultura organizaţională LEROY MERLIN implică grija constantă pentru clienţi, iar acest lucru se reflectă în oferirea unor soluţii care să îi ajute să fie cu un pas mai aproape de casa visurilor, indiferent de bugetul pe care aceştia îl au la dispoziţie.

De obicei, clienţii vin în magazinele noastre cu un plan de renovare şi un buget estimat. Aceştia optează fie pentru un proiect mai mic, fie doresc să îşi renoveze întreagă locuinţă. Prin serviciul de finanţare pe care îl oferim în parteneriat cu Oney, încurajăm realizarea tuturor proiectelor românilor şi îi asigurăm că la LEROY MERLIN găsesc întotdeauna soluţii.” - Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN România.

Scopul nostru este să simplificăm viaţa clienţilor noştri, să le punem la dispoziţie cele mai bune soluţii, iar faptul că aceştia pot obţine direct din magazinele LEROY MERLIN finanţare cu dobândă 0% şi posibilitatea de a plăti în 12 rate fixe, reprezintă atât o gestionare eficientă a timpului, cât şi un impact redus asupra bugetului clienţilor.”Jean Michel Goncalves, Director General Oney România.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.