Incredibil! Valeriu Iftime vrea să scape de Diego Fabbrini: "Nu l-aş mai ţine". Cum s-a ajuns în acest punct şi avertismentul pentru impresarul Florin Manea

19 mar 2019 5761 afişări ProSport Live
Incredibil! Valeriu Iftime vrea să scape de Diego Fabbrini: "Nu l-aş mai ţine". Cum s-a ajuns în acest punct şi avertismentul pentru impresarul Florin Manea

Se pare că relaţia de armonie dintre FC Botoşani şi Diego Frabbrini (28 de ani) s-a deteriorat, după ce evoluţiile italinului au devenit din ce în ce mai slabe. Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a susţinut că se gândeşte serios dacă mai are răbdare cu talentatul fotbalist şi a avut câteva lucruri de reproşat şi impresarului Florin Manea. 

Pe 5 martie, la ProSport LIVE, agentul Florin Manea susţinea că Fabbrini va pleca în vară de la FC Botoşani şi recunoştea că are o relaţie foarte bună cu Valeriu Iftime. Totuşi, patronul moldovenilor a venit cu câteva clarificări în privinţa italianului, care a început să dezamăgească din cauza evoluţiilor. 

Iftime susţine că va analiza dacă mai e rentabil să-l ţină la echipă pe fotbalistul care are o selecţie în naţionala Italiei: "Florin Manea nu e impresarul lui, pentru că trebuie să fii înregistrat la federaţie, el e intermediar. Fabbrini rămâne la Botoşani dacă vrea fotbalistul, nu el (n.r. - Florin Manea). Eu nu pot să fac o explozie salarială, dacă jucătorul nu e ce trebuie. După ultimele meciuri, nu l-aş mai ţine. Randamentul echipei nu e ok. Jucătorul rămâne dacă vrem noi, impresarul nu are nicio putere, nu el decide. 

Vrem să vedem dacă e rentabil sau nu să-l mai ţinem. Am avut dubiile astea mereu, pentru că are o contribuţie asupra echipei, dar cel mai important e dacă fac un efort financiar să văd dacă-l vând mai departe. Azi mă tem că dacă joacă la fel, nu-l mai ia nimeni, pentru că pe salariu mare nu-l ţin, dar mă tem că nu e ce caut eu. Am insistat să joace, i-am făcut atmosferă bună, pentru ca el să joace. Nu are salariu mare, doar că el trebuie să joace fotbal", a declarat patronul moldovenilor, la ProSport LIVE.

În cariera sa, italianul a mai trecut pe la FC Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia şi Real Oviedo. În 2016, Birmingham le-a plătit celor de la Watford nu mai puţin de două milioane de euro pentru Fabbrini.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.