EXCLUSIV | Mircea Sandu, un nou atac la Burleanu: "E dirijabil, zboară, e prin nori!". "Naşul" e sigur: "I s-a mai retras sprijinul, nu mai e situaţia dinainte"

22 mar 2018 2044 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Mircea Sandu, un nou atac la Burleanu: "E dirijabil, zboară, e prin nori!". "Naşul" e sigur: "I s-a mai retras sprijinul, nu mai e situaţia dinainte"

Mircea Sandu a vorbit despre lupta de la alegerile FRF, în emisiunea ProSport LIVE, şi l-a numit pe Răzvan Burleanu, actualul preşedinte, "dirijabil". "Naşul" e de părere că pentru scaunul de preşedinte al Casei Fotbalului se vor lupta Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş, nu şi actualul preşedinte. Fostul atacant e sigur că nu se va mai repeta scenariul din 2014, când Burleanu a fost ales după ce cu o zi înainte, Gică Popescu, favorit să câştige alegerile, a fost condamnat în Dosarul Transferurilor.

"Acest dirijabil (n. red - Răzvan Burleanu), unul care zboară, e prin nori, spunea că FRF nu avea sponsori şi acum are. Am primit ordin să nu mai sponsorizez FRF. Toţi sponsorii, cam două milioane de euro pe an, au fost retraşi după ce a câştigat procesul cu loteria. Dirijabilului i-au fost daţi sponsori, apăreau câte 7-8 sponsori.

Lupta se dă între Lupescu şi Puşcaş, vorbeşte lumea. I-au mai retras sprijinul dirijabilului. Nu au mai primit semnale Cu Puşcaş divergenţe, dar e inteligent, cunoştinţe, a lucrat la ROAF-ul pe care vor să-l promoveze.

Impostura e la rang de regalitate, cu coroană. Unde sunt cei două milioane de euro ce trebuia să fie investiţi? Ei spun că nu s-au făcut licitaţii înainte, dar ei ce fac? Nu au făcut licitaţie pt nimic, nici pt porţi, agenţii de turism, etc.

Nu mai e situaţia de dinainte. Nu o să mai apară plângeri. Se ştia cum a fost plantată această săgeată acolo", a spus Mircea Sandu la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.