EXCLUSIV | Helmuth Duckadam i-a luat apărarea lui Gigi Becali, după ce schimbarea lui Moruţan cu Coman ar fi fost comandată: "De ce nu e normal să facă schimbările? A fost bună"

9 apr 2019 843 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Helmuth Duckadam i-a luat apărarea lui Gigi Becali, după ce schimbarea lui Moruţan cu Coman ar fi fost comandată: "De ce nu e normal să facă schimbările? A fost bună"

O nouă decizie ciudată din tabăra FCSB-ului a produs rumoare, de această dată la partida dintre vicecampioana României şi Sepsi OSK, scor 2-0, pe Arena Naţională. Mihai Teja a ales să-l schimbe pe Olimpiu Moruţan la pauză, deşi l-a introdus în minutul 18, iar imediat s-au făcut asocieri cu o posibilă schimbare comandată de Gigi Becali. Helmuth Duckadam a comentat în privinţa acestui subiect. 

După o primă repriză “albă”, FCSB a câştigat partida în doar opt minute, în repriza secundă. Gnohere a marcat din penalty în minutul 51, în timp ce Florinel Coman, cel care l-a schimbat pe Moruaţan, a marcat în minutul 59. Surprinzător a fost modul în care Moruţan a fost schimbat după mai puţin de jumătate de oră de joc. 

Helmuth Duckadam a dat de înţeles că o posibilă implicare a lui Gigi Becali în această mutare nu ar fi o problemă: "Ce importanţă are cine a făcut schimbarea? (n.r. - râde). De ce nu e normal să le facă? Câte schimbări o fi făcut Berlusconi la viaţa lui cred că... Peste Sacchi cu siguranţă. Ideea e dacă a fost schimbarea bună. Lui Moruţan i s-a dat o şansă, pentru că s-a dorit ca jocul la mijloc să fie mai consistent. Din păcate, randamentul lui nu a fost cel aşteptat şi intrarea lui Coman s-a văzut",  a declarat preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, la ProSport LIVE.

În plus, portarul finalei de la Sevilla crede că se face prea mult caz pe seama posibilelor schimbări comandatet din lojă: "Nu cred că trebuie să facem tevatură că a sunat Gigi Becali, că nu a sunat. Nu ştiu, că n-am stat lângă dânsul. Pentru mine nu prea contează. Ne place să vorbim despre FCSB şi despre schimbările lui Gigi Becali", a adăugat Duckadam. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.