EXCLUSIV | FCSB, în Ghencea? Anunţul aşteptat de Becali

5 aug 2019 5468 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | FCSB, în Ghencea? Anunţul aşteptat de Becali

Florentin Dumitru (42 de ani), consilierul comandatului CSA Steaua, Pompiliu 'Bixi' Mocanu, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre posibilitatea ca FCSB să joace pe noul stadion din Ghencea.

Noua arenă a Stelei este în plin proces de renovare, iar ”bijuteria” ce urmează a fi ridicată va fi administrată de o societate nouă, care, cel mai probabil, va urmări profitul, motiv pentru care va fi deschisă pentru oricine doreşte să o închirieze:

”Eu după câte ştiu, se va face o societate care va administra stadionul. Aia dacă vrea să facă profit, probabil va juca toată lumea. Nu cred că va avea loc, suporterii vor fi toţi cu CSA.

Dacă joacă FCSB acolo şi vor veni suporterii Stelei, va ieşi scandal. Vom plăti chirie, nu vom avea nicio treabă că stadionul devine al nostru. Societatea va asigura profit din stadion”, a spus Florentin Dumitru, la ProSport Live.

Noul stadion Steaua va avea o capacitate de 31.254 locuri, o suprafaţă desfăşurată considerabilă, de 70.000 de mp, 4 vestiare şi 24 de spaţii de cazare pentru 48 de  sportivi, restaurant, sală de conferinţă la tribuna 1, spaţii comerciale şi chiar un muzeu, arena urmând să găzduiască atât partide de fotbal, cât şi de rugby.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.