EXCLUSIV | Basarab Panduru sau Ilie Dumitrescu? Un fost antrenor al FCSB a dat verdictul: "Amândoi sunt foarte buni, dar..."

11 ian 2019 7785 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Basarab Panduru sau Ilie Dumitrescu? Un fost antrenor al FCSB a dat verdictul: "Amândoi sunt foarte buni, dar..."

Ilie Stan a răspuns provocării lansate la ProSport LIVE în privinţa analistului sportiv preferat. Basarab Panduru a ieşit pe plus la capitolul entertaiment, în timp ce Ilie Dumitrescu e apreciat pentru "fineţea lui". 

Basarab Panduru şi Ilie Dumitrescu au devenit în prezent analişti sportivi la TelekomSport, respectiv DigiSport, şi sunt percepuţi drept doi dintre experţii de top din peisajul media de la noi.

La ProSport LIVE, Ilie Stan a răspuns interesant la întrebarea adresată de moderator: "Îl urmăreşti mai mult pe Panduru la Telekom sau pe Ilie Dumitrescu la DigiSport?"

"Să ştii că de multe ori mai merg de la unul altul, amandoi sunt foarte buni. Dar Panduru e puţin mai entertaining, aşa era şi în vestiar. Ilie e cu fineţea lui, cu <<Moşule...>>, uşurel", a realizat Stan un arc in timp, la ProSport LIVE.

Tot la ProSport LIVE, Ilie Stan a povestit un moment amuzant care l-a avut în prim-plan pe Ilie Dumitrescu!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.