EXCLUSIV | Fabulos! Moment savuros cu Ilie Dumitrescu, povestit de Ilie Stan. Totul a început cu "Săru' mâna, Mami!" şi a continuat cu panica: "Ilie nu a ascultat, am auzit o bubuitură şi explodase"

11 ian 2019 7756 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Fabulos! Moment savuros cu Ilie Dumitrescu, povestit de Ilie Stan. Totul a început cu "Săru' mâna, Mami!" şi a continuat cu panica: "Ilie nu a ascultat, am auzit o bubuitură şi explodase"

Ilie Stan a făcut parte dintr-o linie de mijloc care confisca mingea în prima parte a anilor '90, în Ghencea, la Steaua. Alături de Ilie Dumitrescu, Basarab Panduru şi Constantin Gâlcă - mai apoi Damian Militaru şi Adrian Ilie (când fostul vârf a fost coborât după plecarea lui Pandi la Benfica), Iliesta şi-a pus amprenta asupra senzaţionalului joc al "militarilor". 

Fostul mijlocaş a deschis o fereastră spre vremurile în care Steaua era cantonată la Haiducului. "Trebuie să vă povestesc ceva. Eram prin luna noiembrie, făceam cantonamentul la Hotelul Haiducului (n.r.- aparţinea Ministerului Apărării), era frig, trebuia să luăm radioatoarele cu noi în hotel.

Doar că atunci când le băgam toţi în prize, nu mai rezistatu siguranţele şi picau. Doar că acolo stăteau şi generalii din Armată. Şi, într-o zi, nea Tică Dănilescu ne-a zis că ne roagă frumos să nu mai luăm radiatorele cu noi. Ilie (n.r. Dumitrescu) nu l-a ascultat. Şi apare Ilie într-o zi cu un radiator cu geam şi beculeţ.

”Îi spune recepţionerei <<Saru''mana, Mami>>, dar ea ii raspunde că n-are voie cu radiatorul. Ilie îi transmite calm că e un şemineu, nu e radiator.

Cât stăteam noi în hol şi jucam rummy, deodată auzim o bubuitură! Îi explodase şemineul lui Ilie Dumitrescu.

Iese Ilie pe hol şi, pe un ton hâtru spune: Mamă, m-a blestemat recepţionera!", a declarat fostul antrenor al FCSB, la ProSport LIVE. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.