Ziua marilor meciuri. Ponturi pariuri pentru Real Madrid – Barcelona și Liverpool – Manchester City (P)

Ziua marilor meciuri. Ponturi pariuri pentru Real Madrid – Barcelona și Liverpool – Manchester City (P)
  • Publicat:

Real Madrid și Barcelona dispută primul episod de “El Clasico” din acest sezon, probabil cel mai așteptat meci de pe planetă. Partida nu este decisivă, însă ambele echipe o vor trata precum o finală.

 

 

Încasează 52RON FREEBET fără depunere la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Real Madrid – FC Barcelona

 

Dată: 16.10.2022
Oră: 17:15
Locație: Stadionul “Santiago Bernabeu”, Madrid

Cote: Real Madrid are o cotă de 2.32 pentru victorie. X este cotat la 3.65, în timp ce victorie Barcelona la 3.00

Pont: Peste 2.5 goluri, cotă 1.57

  • Real Madrid ocupă locul 2 în clasament, însă este la egalitate de puncte cu Barcelona, 22
  • Ambele echipe sunt neînvinse în La Liga în acest sezon
  • Ambele echipe vin după partide foarte slabe în Champions League

 

Revanșa campioanei?

Real Madrid a dominat autoritar sezonul trecut. A câștigat La Liga foarte ușor, cu multe etape înainte de final, în plus s-a impus în Champions League, în finală trecând 1-0 de Liverpool.

Ancelotti a demonstrat iarăși că este unul dintre cei mai mari antrenori din toate timpurile, deoarece a reușit aceste performanțe cu un lot relativ modest și îmbătrânit.

În vară nu s-au făcut multe achiziții, mergându-se pe ideea de omogenitate. Totuși, a venit Rudiger, un stâlp în apărare, plus Tchouameni, un tânăr talentat.

Deși Real încă joacă bine, nu cred că sezonul ei mai poate să fie atât de prolific. În campionat este neînvinsă, însă ocupă locul secund, în spatele Barcelonei.

Victoria astăzi ar produce o rocadă, însă ar mai aduce un lucru important: revanșa după acel 0-4 de sezonul trecut, meci disputat tot pe “Bernabeu”.

 

Scădere de ritm?

Deși Real este neînvinsă, are doar o remiză în La Liga, iar în Champions League s-a calificat matematic în optimi, ritmul de joc pare în scădere.

“Los Blancos” au remizat recent 1-1 cu Osasuna, au câștigat chinuit 1-0 la Getafe și au obținut un egal dramatic cu Shaktior Donetsk, în minutul 94.

Nu ar trebui să existe îngrijorare, parcursul fiind unul excelent. Însă, semnele pentru viitor nu sunt chiar bune.

Problema astăzi o reprezintă lipsa portarului Courtois, cel care le-a adus trofeul Champions League prin paradele sale. El nu s-a refăcut după accidentarea la spate, așadar Lunin îi va lua locul.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Real Madrid: Lunin; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius

 

Renaștere în blaugrana?

Spre deosebire de marea rivală, Barcelona vine după un sezon foarte modest. Nu orice obiectiv a fost ratat, până la urmă catalanii terminând pe locul secund în La Liga. Însă, jocul a fost deseori lipsit de luciditate, defensiva vulnerabilă, iar eliminarea timpurie din Champions League a durut.

Multe s-au schimbat în ultimele luni. Pe bancă a venit Xavi, cel care a revitalizat din temelii clubul. Au fost aduși niște fotbaliști de mare calitate, care au transformat fața echipei: Lewandowski, Raphinha, Kessie sau Kounde. Jocul arată excelent, iar ca urmare Barcelona este lider în La Liga.

Totuși, ceva nu s-a modificat: Barcelona este ca și eliminată din grupele Champions League, miercuri remizând pe teren propriu 3-3 cu Inter Milano.

 

Recul?

Nu se știe cât îi va afecta acest pas greșit. Barcelona a fost echipa mai bună atât în turul din Italia cât și pe “Camp Nou”, a ratat unele ocazii mari și a dominat complet partidele, dacă ne raportăm la posesie. Însă, doar un punct acumulat înseamnă practic eliminarea, trimiterea acestei formații în Europa League.

Eșecul are un puternic impact financiar, însă și unul psihic, jucătorii putând să se resimtă.

Totuși, un “El Clasico” poate schimba percepții și poate reîncarca prin optimism orice fotbalist. Este meciul cel mai important de pe planetă, este o scenă pe care îți poți arăta talentele și în care îți poți răpune rivala principală.

Cu siguranță catalanii vor fi motivați și vor dori să facă uitată toată aventura Champions League.

Barcelona este lider în La Liga, are doar o remiză, chiar în primul meci, și doar un gol primit tot sezonul! Cu un asemenea bilanț, nu poate să fie considerată outsider pe “Bernabeu. “

Depay, Araujo și Bellerin lipsesc.

 

Echipa de start probabilă a celor de la FC Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Kounde, E Garcia, Balde; Gavi, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Fati

 

Pontul pentru meciul Real Madrid – FC Barcelona

Un “El Clasico” este aproape imposibil de pronosticat, ținând cont că aici nu contează forma actuală sau valoarea loturilor. Un meci plin de orgolii poate duce la spectacol, așadar pariul este “peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.57.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Se întâlnesc cele mai bune două atacuri din campionat. Barcelona a marcat 20 de goluri în 8 partide, în timp ce Real Madrid 19
  • Real Madrid are o ofensivă excelentă cu Benzema și Vinicius, în timp ce Barcelona are ca armă principală pe Lewandowski. Lângă el, Dembele și Fati pot marca oricând
  • Barcelona este motivată să facă uitat parcursul din Liga Campionilor, în timp ce Real dorește revanșa după acel 0-4 de anul trecut

 

52RON FREEBET la Betano fără depunere

Dacă vrei să joci la jocuri de noroc online, dar nu prea te înduri să efectuezi un depozit în momentul acesta, avem pentru tine soluția perfectă. Deschide un cont la Betano prin link-ul de mai jos în intervalul 1 Octombrie – 31 Octombrie 2022 folosind codul bonus ”SPORT52”, și vei putea primi un bonus fără depunere în valoare de 52RON sub forma de FREEBET!

Încasează 52RON FREEBET fără depunere la Betano!

Codul bonus se introduce la pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare. După deschiderea contului va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC (adică să trimiți o copie după un act de identitate), după care vei primi freebet-ul de 52RON fără depunere! Acesta trebuie utilizat în maxim 7 zile pe un pariu de cotă minim 4.00. Eventualul profit obținut de pe urma pariului este creditat sub formă de bani cash, fără rulaj!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Liverpool vs. Manchester City

Mergem spre un alt mare derby, de această dată din Anglia.

Liverpool a devenit în ultimii ani o pretendentă la toate trofeele puse în joc, o formație care evoluează spectaculos sub comanda lui Klopp.

Totuși, sezonul actual este mult diferit. Liverpool are un început dezastruos de stagiune, în Premier League ocupând doar locul 11, având doar 2 victorii în 8 partide!

Titlul este pierdut, însă trupa lui Klopp trebuie să înceapă să adune puncte dacă vrea să mai prindă o poziție de Champions League.

În Liga Campionilor, lucrurile stau mult mai bine, “cormoranii” câștigând 7-1 la Rangers și fiind aproape calificați în optimi.

Altă problemă a celor de la Liverpool sunt accidentările, astăzi lipsind Diaz, Alexander-Arnold, Matip sau Keita.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Liverpool: Alisson; Gomez, Konate, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Nunez, Jota

 

Manchester City ocupă locul secund, la doar un punct în spatele celor de la Arsenal. City mi se pare cea mai puternică echipă din Europa, Guardiola creând aici un monstru, un balaur care poate triumfa în fața  oricui.

Obiectivul principal este trofeul Champions League, ratat la mustață anul trecut, iar cel secundar este titlul intern, care probabil o să fie câștigat fără nicio emoție.

City are un lot stelar, iar venirea lui Haaland a ridicat mult eficiența. Erling a marcat deja 15 goluri pentru “cetățeni”, fiind aproape imposibil de oprit de fundașii adverși. Sunt șanse să înscrie și astăzi, mai ales că are o datorie după prestația modestă din Supercupă, 1-3 cu aceeași Liverpool.

Lipsesc Stones și Kyle Walker.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Liverpool: Ederson; Cancelo, Akanji, Dias, Ake; Silva, Rodri, De Bruyne; Foden, Haaland, Grealish

 

Deși cele două formații au forme opuse, meciul este posibil să fie echilibrat și tensionat. Totuși, cota pentru 2 solist este atractivă, 1.90, așadar vom merge pe “victorie Manchester City”. Alt pariu care merită încercat este “peste 3 goluri handicap asiatic”, la o cotă de 1.72.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul din aeroport
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ!…
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile de înmormântare
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat…
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele