West Ham United – FCSB. Vezi pariurile zilei pentru debutul roș-albaștrilor în Conference League (P)

West Ham United – FCSB. Vezi pariurile zilei pentru debutul roș-albaștrilor în Conference League (P)
  • Publicat:

West Ham United este una dintre cele mai mari echipe din această competiție minoră. Este favorită să câștige grupa, însă nu știm seriozitatea cu care va trata aceste partide. FCSB nu are nimic de pierdut, obiectivul fiind deja îndeplinit.

 

 

Încasează acum 56RON FREEBET + 279 FREESPINS fără depunere la Superbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul West Ham United – FCSB

 

Dată: 08.09.2022
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “London Stadium”, Londra

Cote: West Ham United are o cotă de 1.22 la victorie. X este cotat la 5.80, iar victorie FCSB la 12.50

Pont: West Ham United -1.5 handicap asiatic, cotă 1.70

  • West Ham United ocupă locul 18 în Premier League, unul retrogradabil
  • FCSB nu stă bine nici ea în Superligă, fiind în afara locurilor de play-off
  • Este posibil ca West Ham să folosească o echipă mixtă, cu jucători care nu au prins multe minute în campionat

 

Scădere de formă

West Ham United este una dintre cele mai importante și iubite echipe din Premier League. Acest lucru nu se transpune și în rezultate, ținând cont că londonezii rar termină în top, ajungând cu greu pe o poziție de cupă europeană.

Sezonul trecut, “ciocănarii” au încheiat pe locul 7, unul care le-a garantat prezența în această Conference League. Stagiunea actuală este mult mai dificilă, iar West Ham este la retrogradare. 4 înfrângeri în 6 partide este un bilanț îngrijorător, însă există scuza programului, meciuri cu Manchester City, Tottenham și Chelsea.

În weekend, West Ham a cedat dramatic la Chelsea, 1-2, după ce a condus, apoi reușind o egalare la 2, refuzată de VAR.

Prioritate este meciul din weekend cu Newcastle, așadar Moyes va roti echipa de start.

 

Lot valoros

West Ham United s-a calificat în grupele Conference League după două victorii facile, 3-1 în tur, și 3-0 în retur, cu Viborg.

Totuși, trebuie să remarcăm echipa care a fost trimisă în acele partide. Pe teren propriu au jucat Scamacca, Lanzini, Cornet, Coventry, Ashby sau Ogbonna, jucători care nu sunt titulari în Premier League.

În plus, în poartă Areola i-a luat locul lui Fabiasnki. Același lucru se va întâmpla probabil și astăzi. Londonezii vor trimite în teren echipa a 2-a, însă acești jucători sunt extrem de valoroși. Ei vor dori să demonstreze că pot evolua fără probleme și în campionat, așadar motivația lor va fi una ridicată.

Dacă dorește o calificare, aceste prime 3 puncte sunt foarte importante, urmând meciurile cu adevărat grele, cu Silkeborg și Anderlecht.

 

FCSB în pericol

Dacă vorbim de Superliga, FCSB este o echipă mediocră, care are emoții în a prinde play-off-ul (după spusele lui Meme Stoica). Ce e drept, clasamentul arată horror pentru roș-albaștri: doar locul 13, la 14 puncte sub liderul Rapid. Partea bună este faptul că bucureștenii au două restanțe. Partea rea este că acestea sunt cu Botoșani și CFR, așadar punctele nu sunt garantate.

FCSB se concentrează pe Conference League, unde obiectivul a fost deja atins. Evident, o calificare în primăvara europeană nu va fi refuzată.

Însă, conturile echipei sunt deja pline. Pentru Becali importantă este latura financiară, așadar punctele din grupă contează mai puțin decât veniturile din televizări sau biletele vândute pentru aceste partide.

Un alt aspect este mai relevant decât performanța: Conference League este o piață de vânzare, o scenă pe care jucătorii sunt expuși. Așadar, o evoluție bună poate duce la transferuri viitoare.

 

Iarăși circ?

Atmosfera în cadrul clubului nu este una bună. Când nu ai rezultate pe plan intern, când remizezi cu noroc 2-2 cu Hermannstadt și pierzi 1-3 la Farul, nici nu are cum să fie vorba de entuziasm sau încredere în sine.

Calificarea în Conference League a șters din păcate, însă și aceasta a venit cu noroc, după un joc destul de slab. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece: fotbalul din România este în continuare la pământ, iar FCSB și CFR nu au mari șanse în aceste grupe europene.

FCSB pe hârtie ar fi puternică, mai ales că în această vară au fost transferați Minculescu, Radaslavescu, Boboc, Dulca, Compagno, Dawa sau Tamm. Însă, Rață deja a fost întors din drum, Dulca este la un pas să fie dat afară, iar Minculescu nu confirmă cele 1.7 milioane de euro care au fost plătite.

Ținând cont că acești jucători nu se integrează prea bine, este greu de crezut că viitorul roș-albastru este unul pozitiv.

 

Pontul pentru meciul West Ham United – FCSB

Chiar dacă West Ham va trimite în teren echipa secundă, pariul merge pe victoria lor. Pentru “West Ham United -1.5 handicap asiatic” primim o cotă de 1.70.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • West Ham este una dintre echipe puternice din Premier League, în ciuda clasamentului actual.
  • United va trimite în teren o echipă plină de rezerve, precum a făcut-o și în play-off-ul cu Viborg. Însă, nume precum Lanzini, Cornet sau Ogbonna sunt importante, iar aceste rezerve au ceva de demonstrat
  • FCSB arată rău. Vine după meciuri foarte slabe cu Hermannstadt și Farul, defensiva gafând major în unele rânduri. Dacă primești 2 goluri de la Viking, Chindia Târgoviște și Hermannstadt, este probabil să primești mai multe pe “London Stadium”.

 

56RON + 279 FREESPINS fără depunere la Superbet – aplică acum!

Înainte de a vorbi despre alte meciuri ale zilei, trebuie să îți spunem că odată cu venirea toamnei avem și o super ofertă la Superbet: 56 RON FREEBET + 279 FREESPINS la Sizzling Hot Deluxe, fără depunere! Grăbește-te însă, oferta este una limitată valabilă doar până pe 15 Septembrie 2022!

Încasează acum 56RON + 279FS fără depunere la Superbet!

Condițiile de rulaj sunt și ele foarte atractive. Câștigurile de pe urma celor 279 de rotiri gratuite la casino au atașate un rulaj de doar 1x, deci e foarte ușor să rămâi cu ceva bani! Freebet-ul de 56RON nu are atașate condiții de rulaj, dar păstrezi doar profitul, nu și miza!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de joi

 

 

Ballkani vs. CFR Cluj

Ballkani este o trupă cvasi-anonimă, campioana en-titre din Kosovo. Echipa nu are pedigri european, iar calificarea în grupele Conference League este deja o performanță excepțională.

În campionat, Ballkani are maximum de puncte după 3 etape. Însă, liga din Kosovo este slabă, așadar aceste rezultate sunt irelevante.

Putem să luăm ca puncte de reper partidele din preliminarii. Acolo, Ballkani are 6 victorii în 6 partide. Iarăși, problema este că oponentele au fost foarte modeste: La Fiorita, Klaksvikar și Shkupi. Practic, cel mai ușor traseu posibil.

Singurul meci mai greu a fost în preliminariile Champions League, unde Ballkani a fost eliminată de Zalgiris, campioana din Lituania, 1-1 pe teren propriu și 0-1 în deplasare.

 

CFR Cluj nu impresionează, iar în Superligă mai degrabă se chinuie. Însă, echipa are multă experiență europeană și un lot foarte valoros.

Astăzi lipsește Manea, cel care are o ruptură musculară. Debeljuh este și el o absență de lungă durata.

Totuși, Dan Petrescu are la dispoziția sa unii jucători de mare valoare. Au venit Malele, Scuffet sau Jean Claude Billong, fotbaliști care ar trebui să facă diferența în astfel de partide.

Grupa este relativ ușoară, deși CFR nu cred că poate să termine peste Slavia Praga. Totuși, pentru a avea șanse la poziția secundă, clujenii trebuie să învingă astăzi, apoi să încerce să depășească și Sivasspor.

Pentru “victorie CFR Cluj” primim o cotă de 2.12. Pentru un pariu mai sigur, încercat “CFR Cluj niciun pariu pe egal”, cotă 1.53.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele