UTA Arad – Petrolul Ploiești, meci între două echipe de tradiție. Vezi pariurile zilei (P)

UTA Arad – Petrolul Ploiești, meci între două echipe de tradiție. Vezi pariurile zilei (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

UTA a început foarte slab Superliga, iar înfrângerea 0-2 la Argeș anunță un sezon dificil. Petrolul Ploiești a cedat cu Voluntari, după un meci în care nu a strălucit. Cine obține primele puncte?

 

 

Încasează 100 RON FĂRĂ DEPUNERE la Casa Pariurilor!

 

 

Informații & Pont pentru meciul UTA Arad – Petrolul Ploiești

 

Dată: 25.07.2022
Oră: 21:30
Locație: Stadionul “Francisc Neuman”, Arad

Cote: UTA Arad are o cotă de 2.05 la victorie. X este cotat la 3.50, iar 2 solist la 3.85

Pont: Peste 2 goluri handicap asiatic, cotă 1.80

  • UTA Arad a început sezonul cu un 0-2 categoric la Argeș
  • Petrolul Ploiești nu a putut să fructifice avantajul terenului propriu, pierzând 0-1 cu Voluntari
  • Atmosfera la Arad este extrem de tensionată, suporterii cerând plecarea lui Meszar

 

Premise sumbre

UTA Arad a fost una dintre echipele care au impresionat în sezonul trecut. Sub conducerea lui Balint (momentan la Universitatea Craiova), UTA a avut foarte multe partide reușite, meciuri în care și-a creat cu ușurință ocazii. Faptul că “Bătrâna Doamnă” nu a prins play-off-ul a venit mai mult pe fond de ghinion, pe o lipsă de eficiență în fața porții.

Noul sezon se anunță mult mai tulbure. În primul rând, există o ruptură între suporteri și conducere, fanii arădeni fiind profund nemulțumiți de politica financiară a clubului, cel care acumulează constant datorii.

Mai mult, nici reconstrucția din această vară nu pare până acum reușită, primul meci fiind foarte modest. Există scuza faptului că încă nu se poate vorbi de omogenitate, iar Ilie Poenaru abia se acomodează cu echipa.

 

Un 0-2 categoric

UTA a cedat primul meci din Superligă, 0-2 la FC Argeș, după o prestație foarte modestă. Arădenii mi s-au părut dezorientați, încercând să controleze mijlocul terenului, însă având mari probleme defensive. Argeș nu doar că a marcat 2 goluri, însă a avut multiple alte ocazii, iar scorul putea să devină dramatic.

În atac, Keșeru a fost static și nu a putut să creeze pericol.

Este nevoie de timp pentru ca el, cât și celelalte transferuri ale verii (Chindriș, Maxim, Stahl, Cascini etc) să se acomodeze. Până la urmă, UTA a schimbat un lot întreg, așadar nu putem să îi judecăm după o singură prestație.

 

Revenire cu bucluc

Petrolul Ploiești a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după o pauză de 6 ani. Acest lucru este foarte important, atât pentru club, care s-a zbătut în mediocritate în ultimele sezoane, cât și peste fotbalul autohton. Până la urmă, Petrolul este un brand atractiv, iar acei fani aduc plus valoare.

Obiectivul important este salvarea de la retrogradare, iar Petrolul are mult de muncă până să și-l îndeplinească.

Au fost aduși unii fotbaliști cu experiență (Tamaș, Grozav), plus niște nume interesante (Irobiso, Dumitriu, Ivanovski). Aceștia nu au ajutat prea mult echipa în prima partidă, însă a existat și o doză de neșansă.

 

Ghinion cu VAR-ul

Petrolul a dominat prima parte a întâlnirii cu Voluntari. I-a obligat pe ilfoveni să se maseze în propria jumătate și a pus presiune destul de mare în atac.

În minutul 22, Petrolul a părut că deblochează tabela, șutul lui Dumitriu ajungând în plasa porții. Din păcate pentru gazde, arbitrul a decis să anuleze acest gol, după o decizie dubioasă, consultată cu ajutorul VAR.

În partea a 2-a, Ploiești a părut fără ritm, a cedat inițiativa și a comis un penalty, prin Tamaș. Scorul de 0-1 este nemeritat, însă trage unele semnale de alarmă, în special în privința unei sterilități ofensive.

 

Pontul pentru meciul UTA Arad – Petrolul Ploiești

Este destul de greu de analizat un meci între două echipe care au arătat destul de rău în prima etapă. UTA are nevoie de timp pentru a se omogeniza, iar Petrolul are nevoie de timp pentru a se acomoda cu prima scenă. Merg pe ideea unui meci deschis, în care ambele vor căuta primele puncte. “Peste 2 goluri handicap asiatic” are o cotă de 1.80, potrivită pentru a fi jucată single.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • UTA Arad va dori să spele imaginea lăsată la Argeș. Pe teren propriu va încerca să pună presiune pe adversar și să marcheze repede
  • Petrolul Ploiești nu și-a creat multe ocazii cu Voluntari, însă cred că poate să profite de lipsa de omogenitate a gazdelor
  • Ambele defensive au părut șubrede în prima etapă

 

100 RON fără depunere la Casa Pariurilor – ofertă limitată

Înainte de a prezenta alte pariuri pe ziua de astăzi, vrem să vă aducem la cunoștință de o ofertă atractivă pentru cei care nu au deja un cont la Casa Pariurilor: 100 RON fără depunere. Această ofertă este valabilă doar pentru clienții noi care deschid un cont acum prin link-ul de mai jos, și utilizează la înregistrare codul ”KYC100”.

Încasează 100 RON FĂRĂ DEPUNERE la Casa Pariurilor!

După deschiderea contului, va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC prin trimiterea unei copii după actul de identitate! După aceea vei primi în contul Casa Pariurilor un mesaj de tipul pop-up, în care trebuie să apeși butonul ”Accept” în maxim 3 zile pentru a primi cei 100RON fără depunere. Intră acum pe link-ul menționat pentru a aplica pentru ofertă!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de luni

 

 

Chindia Târgoviște vs. Hermannstadt

Chindia a arătat mult mai bine decât mă așteptăm în deplasarea de la Botoșani. Evident, au fost și multe probleme. Chindia a primit nu mai puțin de 3 goluri în prima repriză, a luat roșu în minutul 62 (Căpușă) și a părut haotică defensiv.

Însă, Târgoviște a și marcat 2 goluri și a pus mare presiune pe moldoveni. Această deplasare era una foarte grea, iar faptul că Târgoviște a pus atâtea probleme este un semn pozitiv pentru viitor. Se vede că Mihalcea este iubit de jucători, iar în timp el poate face o treabă din ce în ce mai bună.

Hermannstadt este surpriza plăcută a primei etape. O echipă aproape neschimbată față de cea care a activat în Liga a 2-a, Hermannstadt a demonstrat că are planuri mari în acest sezon, trecând cu 3-0 de CS Mioveni.

Totul a mers bine pentru sibieni, în special atacul, Alhassan deja trecându-și două reușite în palmares.

Această coeziune îi ajută, iar Măldărășanu pare un antrenor stabil, care poate să găsească soluții în momente dificile.

Între două echipe care au arătat atât de bine în prima etapă, mergem pe un pariu logic: “peste 1.5 goluri„, la o cotă de 1.57.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen