Universitatea Craiova – FCSB; Atletico Madrid – Real Madrid; Milan – Napoli. Vezi pariurile noastre pentru derby-urile zilei (P)

Universitatea Craiova – FCSB; Atletico Madrid – Real Madrid; Milan – Napoli. Vezi pariurile noastre pentru derby-urile zilei (P)
  • Publicat:

La întoarcerea pe “Oblemenco”, Craiova trebuie să facă uitat rezultatul de la Cluj, 0-2 cu CFR. Lotul este decimat de accidentări, însă Rădoi este capabil să găsească soluții câștigătoare. FCSB traversează una dintre cele mai proaste perioade din istorie, iar un insucces astăzi poate însemna ratarea play-off-ului.

 

 

Încasează 100RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Universitatea Craiova – FCSB

 

Dată: 18.09.2022
Oră: 21:30
Locație: Stadionul “Ion Oblemenco”, Craiova

Cote: Universitatea Craiova are o cotă de 2.32 la victorie. X este cotat la 3.30, iar 2 solist la 3.20

Pont: Peste 2 goluri handicap asiatic, cotă 1.70

  • Universitatea Craiova vine după o înfrângere categorică, 0-2 la CFR Cluj
  • FCSB ocupă locul 13 în clasament, fiind aproape de retrogradare
  • Partida se dispută pe stadionul “Ion Oblemenco”, deschis după o pauză de o lună, timp în care i s-a schimbat gazonul

 

Din ce în ce mai departe

Devine deja obișnuită această scădere în joc a Universității Craiova, exact când lucrurile par că merg bine. An de an, Craiova speră la titlu, face câteva partide absolut entuziasmante, însă apoi mecanismul se defectează subit, iar echipa pare pierdută.

Venirea lui Rădoi a fost necesară, iar primele meciuri au arătat o Universitatea spectaculoasă, capabilă să creeze pericol constant la poarta adversă. A urmat eliminarea nefericită din Conference League, după loviturile de departajare, plus două înfrângeri clare în campionat.

De fapt, oltenii vin după 3 partide foarte modeste, în care au obținut 3 puncte cu mare noroc, revenind de la 1-3 cu Farul Constanța.

În rest, două eșecuri, în care nu au putut nici măcar să marcheze.

 

Decimați de accidentări

Rădoi poate să dea vina pe problemele de lot. Cel mai bun fundaș al echipei, Raul Silva, a absentat în această perioadă și se pare că și astăzi este indisponibil. Rogulic a lipsit și el, o minte limpede la centrul terenului, iar atacul a rămas fără principalele două piese, Kolic și Ivan urmând să lipsească câteva săptămâni.

Fără acești patru fotbaliști de bază, este greu de crezut că Universitatea va putea scoate mare lucru din partida de astăzi.

Eșecurile 0-1 de la Hermannstadt și 0-2 de la CFR Cluj au arătat marile probleme ale “juveților”: o apărare îmbătrânită, în care Papp și Găman gafează meci de meci, plus un atac lipsit de orice eficiență.

Astăzi există atuul unui stadion plin, însă Craiova nu a reușit mari rezultate cu FCSB nici în acest context. Pe teren propriu, anul trecut a cedat 0-1, deși FCSB părea mai slabă decât acum.

 

Ratează FCSB play-off-ul?

Este greu de înțeles cum această echipă este atât de aproape de retrogradare și are doar 8 puncte în 8 partide.

Lotul este unul incredibil, cel mai bun al celor de la FCSB din ultimul deceniu. Becali a “spart banca”, a cheltuit peste 4 milioane de euro și a adus unii dintre cei mai buni jucători din campionatul intern: Miculescu, Compagno, Radaslavescu, Dulca sau Dawa. Recent a venit Omrani, cel mai bun atacant al CFRului în anii precedenți, plus macedoneanul Boban Nikolov, cel care anul trecut a jucat în Champions League pentru Sheriff Tiraspol.

Cu un asemenea lot, ar fi rușinos și dramatic ca FCSB să rateze titlul. Totuși, realitatea o plasează în zona retrogradării, cu emoții mari în privința accederii în play-off.

 

Ghinion sau neputință?

FCSB are o singură victorie tot sezonul de Superligă, un 3-2 chinuit pe teren propriu cu lanterna roșie, Chindia Târgoviște.

În rest, un lung șir de dezamăgiri. 5 dintre ele au fost remize, roș-albaștrii venind după 2-2 cu Hermannstadt și 1-1 cu Voluntari. Aceste rezultate sunt foarte modeste, deși ultimul dintre ele a venit cu mult ghinion, după un gol primit în prelungiri dintr-un penalty.

Există scuza faptului că FCSB a prioritizat Conference League. Însă, la lotul pe care îl are, Dică ar trebui să domine Superliga și să creeze spectacol meci de meci.

Pentru o pauză competițională liniștită, FCSB are nevoie de victorie astăzi. Remiza nu o ajută, așadar filosofia echipei va fi una foarte ofensivă.

Lipsește Edjouma, o mare pierdere la mijlocul terenului.

 

Pontul pentru meciul Universitatea Craiova – FCSB

Ținând cont de loturile celor două echipe și de faptul că la Universitatea lipsesc 4 piese de bază, am putea merge pe “victorie FCSB”, un pariu mai mult decât realizabil. Totuși, alegem “peste 2 goluri handicap asiatic”, cotă 1.70 deoarece ambele trupe au forța de a marca.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Universitatea Craiova are o apărare extrem de slabă, Papp și Găman gafând continuu. Au primit 3 goluri într-o repriză de la Farul și 2 la CFR Cluj.
  • FCSB o să vină la Craiova pentru toate cele 3 puncte. Egalul nu o ajută, așadar echipa o să riște. Lipsa lui Edjouma poate duce la probleme defensive.
  • Un “Oblemenco” plin va îndemna echipele la spectacol.

 

100 RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

Ce ai zice dacă ți-aș spune că poți paria astăzi GRATIS pe meciurile zilei, cu șanse de a câștiga bani reali? Acest lucru este posibil la Netbet, acolo unde poți primi 100RON FREEBET fără depunere la deschiderea contului! Trebuie doar să te înregistrezi prin link-ul de mai jos utilizând codul promoțional „PARIURIX100”. Oferta este una exclusivă pentru membrii comunității noastre!

Încasează 100RON FREEBET fără depunere + 200 FREESPINS la Netbet!

Mai mult decât atât, te așteaptă și 200 de rotiri gratuite fără depunere ce sunt creditate în jocul de cazino Shining Crown! Așa că ai toate motivele să deschizi un cont Netbet chiar acum!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Atletico Madrid vs. Real Madrid

Marele derby al zilei se dispută în La Liga, Atletico primind vizita dușmanului de moarte, Real Madrid.

Atletico Madrid nu traversează o perioadă bună. Trupa lui Simeone se chinuie meci de meci, iar succesele în general vin chinuit și fortuit.

De exemplu, Atletico a câștigat partida de Champions League cu Porto în minutul 97, după o prestație foarte modestă.

În etapa a 2-a a grupelor, a pierdut 0-2 la Leverkusen, eșec meritat, apărarea lor arătând lamentabil.

În campionat, gazdele stau mai bine. Au doar un eșec în 5 etape, 0-1 cu Villarreal, plus o remiză cu Sociedad. Totuși, jocul rămâne șters

Real Madrid are un început perfect de sezon. A câștigat toate cele 8 partide disputate, inclusiv Supercupa Europei, un 2-0 clar cu Eintracht Frankfurt.

În Champions League sunt aproape calificați în optimi, trecând 3-0 de Celtic și 2-0 de Leipzig, iar în campionat sunt lideri solitari.

Vinicius este în formă excelentă, însă Valverde este cel care a impresionat cel mai mult, un jucător de excepție.

Forma oaspeților nu poate să fie neglijată, iar jocul este spectaculos. Pentru “victorie Real Madrid” primim o cotă de 2.27.

Puteți încerca și un pariu de over pe cartonașe, ținând cont că gazdele o să joace foarte dur.

 

 

AC Milan vs. Napoli

AC Milan este campioana en-titre în Italia, iar momentan ocupă locul 3, la egalitate cu liderul Napoli. Milan joacă un fotbal din ce în ce mai matur. Echipa lui Pioli este bine organizată și este foarte eficientă pe tranziție, ducând foarte repede mingea în apropierea careului advers.

Leao este în formă de top, iar echipa are un moral bun, ținând cont că este neînvinsă în acest sezon, venind după 2-1 la Sampdoria și 3-1 cu Dinamo Zagreb.

Napoli este formația momentului în Serie A. Este liderul campionatului, la egalitate cu oponenții de astăzi, având un atac uluitor.

La rândul ei echipa este neînvinsă, în campionat având unele meciuri mai modeste, de exemplu acel 1-1 cu Lecce.

În Champions League, trupa lui Spalletti impresionează, fiind liderul grupei, câștigând 4-1 cu Liverpool și 3-0 la Rangers.

Aceste succese arată forța incredibilă pe care o are Napoli în acest sezon, specialiștii numind-o principala candidată la titlu.

Cu siguranță astăzi nu o să vine să se apare.

Consider că vom vedea un meci foarte spectaculos, asemănător cu disputa dintre Milan și Inter, unde au fost 5 reușite.

Pentru “peste 2.5 goluri” primim o cotă excelentă de 1.88, acesta fiind pariul zilei de duminică.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele