Universitatea Craiova – CFR Cluj. Cotă Mărită pentru derby-ul din Liga 1 (P)

Universitatea Craiova - CFR Cluj. Cotă Mărită pentru derby-ul din Liga 1 (P)
  • Publicat:

În a patra etapă a play-off-ului din Liga 1, CFR Cluj se deplasează pe terenul Universității Craiova.

 

Informații & Pont pentru meciul Universitatea Craiova vs CFR Cluj

* Partida dintre cele două formații clasate pe podiumul din Liga 1 este programată duminică seara, de la ora 20:30, pe Arena Ion Oblemenco. La nivelul cotelor pentru victorie e echilibru: 2,80 Universitatea, 3,30 la X, respectiv 2,75 CFR Cluj.

* Pentru acest duel tare din Liga 1 am ales un pariu din oferta specială Betano: ambele formații vor primi cel puțin un cartonaș în fiecare repriză. Agenția oferă pentru această selecție o cotă mărită de la 2,87 la 3,75.

* Duelurile dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt mai mereu unele aprinse și cu implicații serioase în lupta pentru titlu. Nervii sunt întinși așadar la maximum, iar intrările la limită sunt mai dese decât în alte confruntări.

* Cel mai recent meci direct dintre cele două formații, disputat pe 5 februarie 2022, a avut 9 cartonașe galbene și două roșii.

* Radu Petrescu va fi centralul confruntării din Bănie, un arbitru exigent care nu încurajează jocul dur. Este de așteptat să țină meciul în frâu încă din primele minute.

Încasează ACUM la Betano bonus de bun venit -> 50 RON FREEBET fără depunere! 

 

Univeristatea Craiova speră la locul 2

Formația pregătită de Laurențiu Reghecampf vine după o victorie mare, obținută în etapa precedentă pe terenul FCSB-ului. Oltenii s-au impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Ivan și Bic.

Grație acelui succes de la București, Universitatea Craiova a acumulat 33 de puncte și s-a apropiat la doar patru de adversara roș-albastră. Liderul CFR Cluj e departe, la 12 puncte în fața trupei de pe Oblemenco.

 

Formă bună pentru trupa lui Reghecampf

Din ultimele 9 meciuri jucate în Liga 1, Universitatea a câștigat 8. Singura sincopă a venit în deplasarea de la Voluntari, unde ilfovenii s-au impus surprinzător, cu scorul de 3-1.

Craiovenii au cea mai bună ofensivă din campionatul României, cu 61 de goluri marcate. De asemenea, oltenii mai sunt sus și în alt clasament, cel al cartonașelor primite. Lider în echipa alb albastră este Nicușor Bancu: a primit deja 9 cartonașe în acest sezon.

 

CFR Cluj nu a mai pierdut din octombrie!

Liderul campionatului mărșăluiește spre un nou titlu în Liga 1. Ardelenii au 8 puncte avans în fața principalei urmăritoare, FCSB.

Runda precedentă a adus un succes logic acasă, 2-0 cu FC Argeș. Formația lui Dan Petrescu remizase cu un meci în urmă, pe terenul Farului (0-0) și le dăduse speranțe fanilor FCSB că distanța de 5 puncte poate fi recuperată.

După înfrângerea roș-albaștrilor cu Universitatea Craiova, toată lumea a declarat că lupta la titlu este deja încheiată.

 

Campioana are cea mai bună apărare

CFR Cluj a încasat doar 17 goluri în cele 34 de meciuri jucate până acum în Liga 1. În aceste condiții, echipa lui Dan Petrescu se poate lăuda cu cea mai bună defensivă din Ligă.

Liderul campionatului nu a mai primit gol în deplasare în ultimele 3 meciuri: victorii la Sepsi (0-2) și Voluntari (0-1), precum și remiza albă de la Constanța, cu Farul (0-0).

 

Fără absențe majore

Universitatea Craiova și CFR Cluj au la dispoziție cele mai bune piese pentru meciul de duminică seara. Oltenii au un singur absent, pe Houri, în timp ce adversarii lor se pot baza pe cel mai bun 11.

Echipa probabilă a celor de la Universitatea Craiova: Pigliacelli – Bancu, Screciu, Papp, Văttjelu – Crețu, Mateiu – Gustavo, Nistor, Ivan – Koljic.

Echipa probabilă a celor de la CFR Cluj: Hindrich – C. Manea, Graovac, Burca, Camora – Paun, Boateng, Bordeianu – Omrani, Debeljuh, Costache.

 

Ce pariem pe meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj?

Duelul este unul de orgoliu. Nu doar cele 3 puncte sunt puse în joc, importante în vederea luptei de pe podium, ci și rivalitatea dintre cele două formații.

În urmă cu doar doi ani, Universitatea și CFR se luptau până în ultima etapă pentru titlul de campioană. Meciurile dintre cele două au produs mereu scântei, iar asta s-a văzut la nivelul cartonașelor acordate.

Cel mai recent meci direct între cele două echipe, jucat tot la Craiova, a avut 9 cartonașe galbene și două eliminări. În aceste condiții, vom recomanda un pariu îndrăzneț, cu o cotă impresionantă: ambele formații vor primi cel puțin un cartonaș în fiecare repriză (3,75)!

 

Torino – AC Milan. Pariu de cotă 1,85 pentru duelul serii în Italia!

Lupta la titlu este mai strânsă ca niciodată în Serie A. Inter a reușit să învingă Verona pe teren propriu (2-0) și s-a apropiat la un singur punct de liderul AC Milan. La egalitate cu nerrazzurii se află și Napoli, așadar echipele de pe podium despărțite de un singur punct.

 

AC Milan nu a mai primit gol de 5 meciuri

Trupa pregătită de Stefano Pioli are una dintre cele mai solide defensive din Serie A. Ultimele 5 jocuri nu au adus vreun gol în poarta rossonerilor.

Chiar și așa, cel mai recent rezultat a fost unul dezamăgitor: 0-0 pe teren propriu cu Bologna. În urma acestei remize, AC Milan a ratat o șansă excelentă să păstreze 3 puncte avans în fruntea clasamentului din Serie A.

Cu 7 meciuri rămase de disputat până la final de sezon, AC Milan are 67 de puncte, iar urmăritoarele Inter și Napoli au câte 66.

 

Torino, echipa cu cele mai multe faulturi din Italia

Gazdele partidei de duminică seara, de la ora 21:45 ocupă locul 11 înaintea duelului cu AC Milan.

Formația de pe Stadio Olimpico Grande Torino a pus capăt seriei negre. După 8 etape la rând fără succes, Torino a învins lanterna roșie Salernitana, cu 1-0. Grație acestui succes, echipa lui Juric a acumulat 38 de puncte.

Torino este cea mai agresivă formație din Italia. 529 de faulturi au comis gazdele de duminică în cele 30 de etape disputate. Media este de 17,6 faulturi per meci, cea mai ridicată din Serie A.

În ultimele două etape, Torino a comis 21 de faulturi cu Salernitana și 17 cu Genoa.

 

Ce pariem pe meciul dintre Torino și AC Milan?

Partida va fi una cu încărcătură importantă. Torino vrea să încurce liderul, așa cum a făcut-o pe teren propriu și cu Inter (1-1). Rossonerii au neapărată nevoie de victorie pentru a-și menține primul loc în Serie A.

Este de așteptat ca AC Milan să fie echipa care pune presiune, iar Torino fiind cantonată în defensivă să comită multe faulturi. În partida din turul campionatului, de pe San Siro, milanezii s-au impus cu 1-0. În acea confruntare din toamnă, Torino a comis nu mai puțin de 21 de faulturi.

În aceste condiții, recomandarea noastră de pariu este un peste 15,5 faulturi comise de Torino. Cota oferită de Betano pentru această selecție este de 1,85! Mai multe detalii despre case de pariuri cu bonus afli aici.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×