Torino – Inter. Pariul zilei pentru meciul ales din Serie A (P)

Torino - Inter. Pariul zilei pentru meciul ales din Serie A (P)
  • Publicat:

Inter Milano a fost eliminată din UEFA Champions League, însă nu are timp să își plângă de milă. Formația lui Simone Inzaghi este angrenată în lupta pentru titlul din Serie A și nu își permite pași greșiți în duelul de la distanță cu AC Milan și Napoli.

Deschide un cont și joacă LEGAL la o agenție de pariuri online de top

 

Formă slabă pentru Torino

Gazdele confruntării de duminică, de la ora 21:45, au adunat 6 etape la rând fără victorie. Doar 3 puncte au luat băieții lui Ivan Juric în această perioadă: 1-1 cu Sassuolo, 0-2 cu Udinese, 1-2 cu Venezia, 1-1 în derby-ul orașului cu Juventus, 1-2 acasă în fața celor de la Cagliari și 0-0 în acel mai recent meci, pe terenul Bolognei.

După 27 de etape disputate din acest sezon, Torino ocupă locul 11, cu 34 de puncte adunate. Atacul este unul dintre cele mai slabe din campionat, excepție fac formațiile angrenate în zona retrogradării. Echipa de pe Stadio Olimpico Grande Torino a înscris 33 de goluri până acum, însă a avut doar 4 reușite în ultimele 6 runde.

Doar un singur punct a făcut Torino în ultimele 3 meciuri de pe teren propriu.

 

Absențe importante pentru gazde

Antrenorul Ivan Juric nu se va putea baza în jocul cu Inter pe Dennis Praet, Vanja Milinkovic-Savic și David Zima.

Compartimentul ofensiv va fi asigurat de Belotti, care îi va avea în spate pe Brekalo și Pobega.

Echipa probabilă a celor de la Torino: Berisha – Djidji, Bremer, R. Rodriguez – Singo, Mandragora, Lukic, Vojvoda – Brekalo, Pobega – Belotti.

 

Două victorii la rând pentru Inter

Perioada de criză pare a fi trecut pentru nerrazzuri. După o serie de 5 meciuri la rând, pentru formația lui Inzaghi au venit succesele cu Salernitana (5-0) și Liverpool (1-0).

Victoria de pe Anfield Road a fost adusă de reușita lui Lautaro Martinez, însă ea a fost insuficientă pentru a obține calificarea în sferturile de finală din UEFA Champions League. În manșa tur, de la Milano, cormoranii se impuseseră cu 2-0.

 

Lautaro Martinez și-a revenit

Atacantul argentinian nu marcase pentru campioana Italiei de la jumătatea lunii ianuarie, însă și-a trecut în cont 4 goluri în ultimele două partide.

Lautaro a reușit un hattrick cu Salernitana, iar apoi a marcat unicul gol cu Liverpool.

Martinez are 14 goluri în actualul sezon din Serie A, cele mai multe din lotul lui Inter. O altă gură de tun în fața porților adverse este Edin Dzeko, marcator a 12 goluri în campionat. de asemenea, milanezii au cel mai bun atac din Serie A – 60 de goluri marcate până acum.

 

Inter nu-și permite pași greșiți

Oaspeții duelului de duminică de la Torino sunt clasați pe locul 2 în campionat. Inter a adunat 58 de puncte până acum, cu 5 în spatele liderului AC Milan. Rivala din oraș a reușit să se impună sâmbătă seara în fața lui Empoli (1-0) și a transferat astfel presiunea pe umerii lui Inter.

Trupa de pe Meazza a pierdut un singur joc în deplasare în acest sezon din Serie A (1-3 la Lazio). Totuși, ultimele 3 partide din campionat jucate afară au adus tot atâtea remize pentru Inter: 0-0 la Atalanta, 1-1 cu Napoli și tot 0-0 pe terenul celor de la Genoa.

Echipa probabilă a celor de la Inter: Handanovic – D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni – Dumfries, Brozovic, Barella, Calhanoglu, Perisic – L. Martinez, Dzeko.

 

Ce pariem pe meciul dintre Torino și Inter?

Inter arată o formă mult mai bună decât adversara de duminică seara. Milanezii au rămas la 5 puncte în spatele rivalei locale și nu au voie să rateze victoria la Torino.

Trupa lui Ivan Juric nu a mai bătut pe nimeni de 6 etape și pare incapabilă să producă surpriza în fața lui Inter. Pontul zilei selectat din oferta de fotbal Italia merge pe victoria celor de la Inter, la o cotă de 1,67.

 

Ludogorets – Levski Sofia. Meci tare în campionatul din țara vecină

Ludogorets a câștigat ultimele 10 titluri din Bulgaria, iar în acest sezon se află din nou în fruntea clasamentului din țara vecină.

Trupa în alb și verde a ieșit din cupele europene, iar acum se concentrează pe Cupă și campionat. Duminică, de la ora 17:45, Ludogorets primește la Razgrad vizita celor de la Levski Sofia.

 

Ludogorets are șansa desprinderii în clasament

În urmă cu puțină vreme, avansul trupei din Razgrad era de un singur punct în fața rivalei CSKA Sofia. Totuși, rezultatele celor două din ultimele etape o ajută pe Ludogorets.

CSKA Sofia a remizat de două ori, 0-0 cu Tsarsko selo și Levski Sofia, iar liderul campionatului poate profita.

Ludogorets are 5 partide câștigate la rând, iar moralul este unul excelent. În această perioadă, echipa pregătită de Ante Simundza a marcat în această perioadă 16 goluri: 4-0 cu Arda, 2-1 cu Cherno More, 3-1 cu Slavia Sofia, 5-0 acasă la Montana și 2-1 în deplasare cu Botev Vratsa.

După această serie, Ludogorets a ajuns la 54 de puncte, are 5 în fața celor de la CSKA, iar dacă se impune duminică va mări ecartul la 8 puncte în fruntea ierarhiei.

 

Levski Sofia, doar locul 5 în campionat

Oaspeții duelului de la Razgrad au acumulat doar 33 de puncte și nu au vreo șansă în lupta pentru titlu. Levski și-a pierdut strălucirea în anii precedenți, iar acum are emoții în ceea ce privește accesul în play-off.

Din ultimele 4 meciuri jucate în deplasare, Levski a câștigat doar două: 1-0 la Tsarsko Selo, respectiv 2-0 cu CSKA 1948 Sofia, echipa mai slabă dintre cele două din campionat, o situație asemănătoare cu cea a Universității Craiova din Liga 1. Totuși, Levski s-a încurcat pe terenul unor formații precum Arda (0-0) și Beroe (1-1).

Doar 26 de goluri a marcat Levski de la începutul sezonului, nefiind nici măcar între primele 6 la acest capitol în campionatul Bulgariei.

 

Ce pariem pe meciul dintre Ludogorets și Levski Sofia?

Ludogorets a reușit să câștige ultimele 5 partide directe cu Levski Sofia. Cele mai recente au fost dominate de campioana Bulgariei: 4-2 și 3-0!

În condițiile în care CSKA Sofia s-a încurcat, e de așteptat ca Ludogorets să profite. Este formația cu cel mai bun lot din competiția bulgară, iar asta se vede și la nivelul clasamentului.

Astfel, recomandăm victoria lui Ludogorets Razgrad în partida de duminică, de pe teren propriu, cu Levski Sofia. Cota pentru succesul gazdelor este una atractivă, de 1,70. Pe aceste meciuri puteți paria online, dar și la agenție. Program casa pariurilor 2022 poate fi consultat aici.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că…
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii?  VIDEO
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii? VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup