Sub zodia derby. Ponturi pentru Sevilla – Barcelona și AC Milan – Inter Milano (P)

Sub zodia derby. Ponturi pentru Sevilla – Barcelona și AC Milan – Inter Milano (P)
  • Publicat:

Sevilla are un început de campionat sinonim cu dezastrul, iar astăzi dorește să se redreseze, în special pe plan psihic. FC Barcelona devine o trupă extraterestră, care sperie orice adversar. Vedem goluri?

 

 

Încasează acum 56RON FREEBET + 279 FREESPINS fără depunere la Superbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Sevilla – FC Barcelona

 

Dată: 03.09.2022
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Ramos Sanchez Pizjuan”, Sevilla

Cote: FC Sevilla are o cotă de 4.50 la victorie. X este cotat la 2.70, iar victorie Barcelona la 1.82

Pont: Peste 2.5 goluri, cotă 1.78

  • Sevilla a început modest campionatul, fiind fără victorie după 3 etape
  • Barcelona impresionează, în ultimele două partide oficiale marcând 8 goluri
  • Sezonul trecut, meciul s-a terminat indecis, 1-1

 

Umbră andaluză

FC Sevilla este una dintre echipele cu pretenții din Spania. Andaluzii participă în fiecare sezon în cupele europene, pe plan intern obiectivul fiind repetitiv: top 4. Anul trecut, trupa lui Lopetegui a fost implicată chiar în lupta pentru titlu, chiar dacă acea realitate a avut o durată de viață succintă.

Sezonul actual a debutat cu mari speranțe, vorbindu-se iarăși despre trofeul intern, ce e drept doar în șoaptă.

Au fost aduși unii fotbaliști foarte buni, precum Isco de la Real Madrid sau Telles de la Manchester United, alături de ei venind și Januzaj, fosta mare promisiune a celor de la United.

Din păcate, până în acest moment, aceștia nu au adus nimic pozitiv. Sevilla este într-o perioadă umbroasă, din care are nevoie disperată să iasă. Marți primește vizita lui Manchester City, așadar norii par din ce în ce mai negri.

 

La retrogradare

Este greu să înțelegem cum Sevilla ocupă doar locul 15 în clasament, chiar dacă după 3 etape ierarhiile nu sunt relevante.

Elocvent este faptul că gazdele nu au nici măcar o victorie, acumulând doar 1 punct după aceste meciuri, un egal chinuit pe teren propriu cu Real Valladolid.

În rest, înfrângeri 1-2 la Osasuna și 1-2 la Almeria. După cum se vede, programul a fost unul foarte ușor. Astfel, aceste eșecuri trebuie să fie foarte îngrijorătoare, ele putând să prevestească un sezon ratat.

Jocul nu a fost foarte modest, Sevilla dominând teritorial toate aceste întâlniri. Însă, sterilitatea în fața porții nu este de acceptat, iar astăzi este nevoie de o schimbare radicală.

Lipsesc Marcao și Jesus Corona.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Sevilla: Bono; Navas, Nianzou, Carmona, Acuna; Jordan, Fernando, Delaney; Lamela, Mir, Gomez

 

O nouă eră extraterestră

Barcelona a redevenit una dintre marile echipe europene, candidată certă la titlul din La Liga și la trofeul Champions League.

După un sezon modest, de reconstrucție, catalanii par reinventați, sculptorul acestui progres fiind Xavi. Fostul mare fotbalist a realizat imposibilul: să îl facă uitat pe Messi și să aducă spectacolul înapoi pe Camp Nou.

Transferurile din această vară sunt pur și simplu impresionante: Lewandowski, Kessie, Kounde, Raphinha. În aceste zile au venit Bellerin și Marcos Alonso, apărarea arătând din ce în ce mai bine.

Totuși, începutul de sezon a fost neașteptat.

 

În creștere

Acel 0-0 din prologul campionatului, împotriva celor de la Rayo Vallencano, a ridicat multe sprâncene. Erau voci care deja îngropau gruparea „blaugrana”, râsete ale rivalilor care o desconsiderau pe Barcelona.

Ce a urmat, a potolit orice critică.

4-1 la Real Sociedad și 4-0 cu Valladolid sunt rezultate categorice, înspăimântătoare dacă ne gândim la jocul practicat.

Barcelona aduce aminte de trupa extraterestră a lui Xavi – Iniesta – Messi. Nu mai există tiki-taka, însă atacul este mult mai letal.

Gavi, Pedri, Dembele, Fati, Lewandowski și Raphinha pot marca la orice fază, pericolul pentru poarta adversă fiind continuu, inducând panică.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Araujo, E Garcia, Balde; Gavi, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Torres

 

Pontul pentru meciul Sevilla – Barcelona

FC Sevilla a început groaznic La Liga, însă are nevoie să forțeze victoria. Barcelona are probabil cel mai bun atac din lume, așadar va putea marca multiple goluri. Pentru pariul “peste 2.5 goluri” primim o cotă de 1.78.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Sevilla a început groaznic campionatul, având doar 1 punct după 3 etape. Astăzi trebuie să forțeze victoria
  • În ciuda acestor rezultate, Sevilla a marcat meci de meci
  • Barcelona are un atac uluitor. A înscris 8 goluri în ultimele 2 partide, Lewandowski, Dembele sau Pedri fiind în formă maximă.

 

56RON + 279 FREESPINS fără depunere la Superbet – aplică acum!

Înainte de a vorbi despre alte meciuri ale zilei, trebuie să îți spunem că odată cu venirea toamnei avem și o super ofertă la Superbet: 56 RON FREEBET + 279 FREESPINS la Sizzling Hot Deluxe, fără depunere! Grăbește-te însă, oferta este una limitată valabilă doar până pe 15 Septembrie 2022!

Încasează acum 56RON + 279FS fără depunere la Superbet!

Condițiile de rulaj sunt și ele foarte atractive. Câștigurile de pe urma celor 279 de rotiri gratuite la casino au atașate un rulaj de doar 1x, deci e foarte ușor să rămâi cu ceva bani! Freebet-ul de 56RON nu are atașate condiții de rulaj, dar păstrezi doar profitul, nu și miza! Nu uita să învârți zilnic și Roata SuperSpin, acolo unde poți câștiga premii suplimentare!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de sâmbătă

 

 

AC Milan vs. Inter Milano, Derby della Madonnina

AC Milan este campioana en-titre din Italia. Trupa lui Pioli intră în acest meci ușor favorită, deși un derby cu Inter niciodată nu are un deznodământ previzibil.

“Diavolii milanezi” au început bine noua stagiune, având 8 puncte după 4 etape, fiind neînvinsă. Are doi pași greșiți, remize la Atalanta și Sassuolo, în acest ultim meci odihnind unii titulari.

Lipsesc Florenzi, Ibrahimovich, plus noua achiziție, Dest.

 

Echipa de start probabilă a celor de la AC Milan: Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Bennacer, Tonali; Messias, Diaz, Leao; Giroud

 

Inter Milano dorește revanșa, după ce sezonul trecut a pierdut la mustață trofeul de campioană. Inter are un lot incredibil, singură problemă fiind antrenorul Inzaghi, asupra criticat de fani în multiple rânduri.

Inter are deja o înfrângere în acest sezon, 1-2 cu Lazio, în rest s-a impunându-se fără probleme în celelalte partide, acumulând 9 puncte.

Jocul mi se pare excelent, matur, însă apărarea încă are probleme, primind gol atât de la Lecce, cât și de la Cremonese. Miercuri urmează blockbusterul din Champions League cu Bayern, însă meciul de astăzi este mai important, așadar în teren va fi trimis cel mai bun 11.

Lipsesc Mkhitaryan și Lukaku.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Internazionale Milano: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Dzeko

 

Pe un teren neutru, într-o atmosferă incredibilă, ne așteaptă un meci echilibrat și tensionat. Ambele echipe au ofensive foarte puternice, însă în defensivă suferă. Pentru pontul “ambele echipe marchează”, primim o cotă de 1.65.

 

Biletul zilei de sâmbătă

Ținând cont că oferta este vastă, încercăm și un bilet al zilei (asemănător cu cele pe care le găsiți pe PariuriX.com).

 

Aston Villa – Manchester City – 2 solist, cotă 1.35 (ținând cont ce atac incredibil are City)

UTA Arad – Chindia Târgoviște – 1 solist, cotă 2.05 (UTA este neînvinsă pe teren propriu, Chindia pare cea mai slabă echipă din Superliga)

Eintracht Frankfurt – Leipzig – peste 2.5 goluri, cotă 1.62 (ambele echipe practică un fotbal deschis, ofensiv)

Cotă totală, 4.48.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…