Știința contra Știința. Ponturi pariuri pentru derby-ul din Bănie, FC U Craiova 1948 – CS Universitatea Craiova (P)

Știința contra Știința. Ponturi pariuri pentru derby-ul din Bănie, FC U Craiova 1948 – CS Universitatea Craiova (P)
  • Publicat:

Două echipe care împart aceeași istorie, același stadion și uneori chiar și aceiași suporteri, se întâlnesc în derby-ul orașului Craiova, un duel plin de orgolii și nervozitate. Sezonul precedent CS a câștigat ambele dispute. Își ia revanșa FC?

 

 

Încasează 42RON FREEBET fără depunere la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul FC U Craiova 1948 – CS Universitatea Craiova

 

Dată: 07.08.2022
Oră: 21:30
Locație: Stadionul “Ion Oblemenco”, Craiova

Cote: FC U Craiova 1948 are o cotă de 3.55 la victorie. X este cotat la 3.55, iar 2 solist la 2.12

Pont: Peste 2 goluri handicap asiatic, cotă 1.70

  • FC U Craiova 1948 are un început de sezon bun, cu victorie contra CFR Cluj și remiză la FCSB
  • Universitatea Craiova se chinuie atât în Superliga cât și în Conference League
  • Acesta este un meci vital pentru Balint și viitorul său pe banca oaspeților

 

Impactul Croitoru

FC U Craiova 1948 a promovat sezonul trecut în prima ligă, iar impactul a fost unul amorțitor, oltenii zbătându-se la retrogradare. A venit Napoli, un antrenor obișnuit cu banca din Bănie, el revitalizând clubul și ajutând echipa să aibă un final de stagiune liniștit.

Acum, un nou pas a fost făcut în direcția progresului: începând din vară, noul tehnician este Croitoru.  Marius și-a făcut un nume la Botoșani, a creat în Moldova o echipă puternică și spectaculoasă, iar aceeași rețeta o aplică și la Craiova.

Sub conducerea sa, FC U Craiova 1948 pare transformată. Deși nu s-au făcut achiziții importante, Craiova joacă un fotbal total, fiind compacți defensiv și foarte inventivi în atac.

Din păcate, jucătorul lor decisiv, Bauza, s-a accidentat și va lipsi o perioadă îndelungată de timp.

 

Doar o înfrângere

Primul meci din Superliga a coincis cu un eșec, 1-2 la Farul Constanța. Craiova a jucat bine, însă a suferit defensiv și a pierdut meritat împotriva unei echipe care ar putea să se bată la titlu.

A urmat un șoc, victorie 3-1 cu CFR Cluj, în singurul meci disputat pe teren propriu. Craiova a arătat maturitate la centrul terenul, iar în atac a fost pur și simplu spectaculoasă.

Inclusiv la FCSB oltenii au impresionat pe fază ofensivă. Singurul gol al lor a fost marcat din penalty, însă băieții lui Mititelu au ratat o serie de ocazii, majoritatea la 0-0. Egalul a venit pe un fond just, deși FCSB a controlat clar finalul de meci.

Reveniți acasă, craiovenii se pregătesc de cel mai important meci al sezonului, cel puțin în viziunea suporterilor proprii.

 

CS Universitatea Craiova, fantomatică

Universitatea Craiova ar fi pe hârtie o candidată la titlu, o echipă care pornește fiecare sezon cu speranțe enorme. Însă, acest an competițional pare deja ratat, deși ne aflăm doar în etapa a 4-a deci nu se pot trage concluzii corecte.

Perspectivele în cazul Craiovei nu sunt deloc bune.

Plecăm de la conducere, care nu a întărit lotul în această vară, dimpotrivă, pierzând doi fotbaliști de bază: Pigliacelli și Gustavo. Au fost aduși Martic, Silva, Rivaldinho și Hanca, mult prea puțin pentru a spera la o clasare pe podium. Comparativ, ne uităm la campaniile de achiziții ale celor de la Farul, Sepsi sau mai ales FCSB.

Ajungem la antrenor, în această vară Reghecampf fiind schimbat cu Balint. De la formația cu cel mai bun atac din Superliga, Craiova a ajuns o trupă sterilă, care nu își creează ocazii de gol.

 

La retrogradare

În aceste condiții, nu este de mirare faptul că CS Universitatea este în coada clasamentului, cu doar 2 puncte după primele 3 etape.

Craiovenii au remizat 2-2 cu Sepsi, meci bun, în care a strălucit Gustavo, jucător plecat. Au terminat la egalitate 1-1 la Universitatea Cluj, cu mult noroc, apoi au pierdut 0-1 cu Rapid.

În Conference League, lucrurile stau și mai rău.

Oltenii au cedat 0-1 cu Zorya Luhansk, partidă în care au fost dominați copios, scorul fiind foarte blând. Returul este joi aici, pe “Oblemenco”, însă speranțele sunt minime.

CSU are acest dezavantaj, al oboselii, plus moralul foarte scăzut, după două partide în care nu a marcat gol.

Astăzi este nevoie să întrerupă această serie.

 

Pontul pentru meciul FC U Craiova 1948 – CS Universitatea Craiova

FC U Craiova 1948 a arătat excelent în primele etape, iar astăzi are o șansă bună la victorie. CS Universitatea Craiova trebuie să forțeze un succes, orice alt rezultat fiind negativ, un brânci dat spre demiterea lui Balint. Astfel, pariul merge pe ideea unui meci deschis, “peste 2 goluri handicap asiatic”, la o cotă de 1.70.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • FC U Craiova 1948 a marcat gol în fiecare partidă, inclusiv 3 contra lui CFR Cluj.
  • CS Universitatea Craiova este într-o situație disperată, iar victoria este singurul rezultat acceptat de fani și conducere
  • Terenul neutru va ajuta ambele echipe să aibă curaj ofensiv.

Ținând cont de miză și tensiune, puteți încerca și “Cartonaș roșu în meci – DA”, la o cotă de 3.35.

 

42RON FREEBET la Betano fără depunere

Dacă vrei să joci la jocuri de noroc online, dar nu prea te înduri să efectuezi un depozit în momentul acesta, avem pentru tine soluția perfectă. Deschide un cont la Betano prin link-ul de mai jos în intervalul 16 iulie – 31 august 2022 folosind codul bonus ”FOTBAL42”, și vei putea primi un bonus fără depunere în valoare de 42RON sub forma de FREEBET!

Încasează 42RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

Codul bonus se introduce la pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare. După deschiderea contului va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC (adică să trimiți o copie după un act de identitate), după care vei primi freebet-ul de 100RON fără depunere! Acesta trebuie utilizat în maxim 7 zile pe un pariu de cotă minim 4.00. Eventualul profit obținut de pe urma pariului este creditat sub formă de bani cash, fără rulaj!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Sepsi OSK vs. UTA Arad

Rămânem în Superligă, unde Sepsi primește vizita celor de la UTA.

Sepsi este una dintre cele mai bune echipe din România. Are doar 5 puncte după primele 3 etape, însă, dacă ne raportăm la joc, meritau să câștige atât la Universitatea Craiova cât și la Petrolul.

Pe teren propriu au trecut 4-0 de Argeș, rezultat concludent.

Joi, Sepsi a pierdut 1-3 cu Djurgardens în Conference League, deznodământ firesc dacă ne raportăm la valoarea suedezilor. Astăzi vor dori să facă uitat acel eșec.

UTA Arad este o echipă bună, însă pe teren străin a arătat foarte rău. A cedat 0-2 la Argeș, 0-3 la Voluntari, iar între timp l-a pierdut și pe Miculescu, vedeta echipei.

Pentru victorie Sepsi primim o cotă de 1.88, acesta fiind pariul zilei de duminică

 

Manchester United vs. Brighton

Manchester United pornește această ediție de Premier League cu visuri îndrăznețe, deși titlul nu pare accesibil. Totuși, venirea lui Ten Hag a reaprins speranțele fanilor, iar echipa pare că joacă mult mai disciplinat, plină de motivație.

În meciurile amicale, United a învins 4-0 pe Liverpool sau 3-1 pe Palace.

Brighton a fost excelentă sezonul trecut, iar acum se dorește o reeditare a acelui parcurs. Echipa nu a suferit schimbări dramatice, iar în meciurile de pregătire a arătat bine, trecând 2-1 de Reading și 5-1 de Espanyol.

Totuși, nu îi văd pe “pescăruși” rezistând pe “Old Trafford”. “Diavolii” au entuziasmul unui nou început, așadar pariul merge pe victorie Manchester United, la o cotă de 1.65.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele