Sevilla – Barcelona. Pont special pentru meciul zilei din La Liga

Sevilla - Barcelona. Pont special pentru meciul zilei din La Liga
  • Publicat:

Sevilla are un sezon excelent, iar după 17 etape ocupă locul 2 în La Liga. Distanța care o separă față de liderul Real Madrid este de 6 puncte, însă aceasta se poate înjumătăți dacă trupa lui Julen Lopetegui învinge Barcelona. Partida se dispută marți seara, pe Ramon Sanchez Pizjuan, cu începere de la ora 22:30.Vrei să joci la casino online? Aici ai lista de cazinouri fără depunere!

 

Victorii cu adversari de top pentru Sevilla

Julen Lopetegui pare că a găsit cea mai bună formulă a echipei sale. Sevilla are 3 meciuri câștigate la rând în La Liga, toate în fața unor adversare puternice.

În această serie intră succesele cu Villarreal (1-0), Athletic Bilbao (1-0) și Atletico Madrid (2-1). Înaintea restanței cu Barcelona, trupa în alb și roșu are 37 de puncte, în 17 jocuri.

Sevilla s-a dovedit o formație de netrecut pe teren propriu în acest campionat. În cele 8 meciuri jucate pe Ramon Sanchez Pizjuan, andaluzii au câștigat de 7 ori și au remizat o singură dată, în fața celor de la Alaves (2-2). În 7 din cele 8 întâlniri de acasă, trupa lui Lopetegui a înscris peste 1,5 goluri.

Doar 12 goluri a încasat în acest sezon Sevilla, care se poate lăuda cu cea mai bună defensivă din La Liga.

Gazdele confruntării de marți seara vor fi nevoite să se descurce în fața Barcelonei fără absenții Jesus Navas, Acuna, Suso, En-Nesyri, Oliver Torres, Lamela și Ocampos.

Echipa probabilă a celor de la Sevilla: Bounou – Augustinsson, Carlos, Kounde, Rekik – Jordan, Fernando, Rakitic – Ocampos, R. Mir, Gomez

 

Barcelona, o umbră a forței din trecut

Catalanii sunt doar pe locul 7 după 17 etape, în care au obținut doar 27 de puncte. Plecarea lui Leo Messi a lăsat urme adânci, iar Barcelona a intrat în plin proces de reconstrucție. Problemele financiare nu îi permit trupei de pe Camp Nou să facă transferuri spectaculoase, astfel că trebuie să se bazeze pe tinerii din propria academie.

Etapa trecută, Barcelona a început perfect cu Elche, a condus cu 2-0, dar a tremurat serios pentru victorie. Catalanii au fost egalați, dar au înscris golul izbăvitor în minutul 85.

Pentru Barcelona au punctat Ferran Jutgla, Gavi și Nico Gonzalez. A fost pentru prima dată din 2014 încoace când pentru trupa de pe Camp Nou înscriu 3 spanioli în același meci.

Succesul cu Elche a venit ca o gură de aer. Xavi încearcă să ducă Barcelona cât mai sus în clasament și speră să prindă unul dintre primele 4 locuri pentru a califica echipa în UEFA Champions League. Distanța până la acea poziție, ocupată de Rayo Vallecano, este de doar 3 puncte. Astfel, dacă Barcelona se impune pe Ramon Sanchez Pizjuan va avea parte de un salt impresionant în clasament.

De parcă nu ar avea destule bătăi de cap, Xavi trebuie să facă față și accidentărilor. Pentru deplasarea de la Sevilla, catalanii nu pot conta pe Depay, Sergi Roberto, Pedri, Ansu Fati, Braithwaite și Demir.

Echipa probabilă a celor de la Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Garcia, Lenglet – Busquets, De Jong, Alba, Gavi – Coutinho, N. Gonzalez, Ezzalzouli.

 

Ce pariem pe meciul Sevilla – Barcelona?

Sevilla are mult așteptata ocazie de a-și lua revanșa. Deși s-a dovedit de fiecare dată un adversar dificil, trupa andaluză a cedat mai mereu în confruntările cu Barcelona. Sevilla a câștigat doar unul din ultimele 8 meciuri directe cu adversara de pe Camp Nou.

Totuși, niciodată în istoria recentă Sevilla nu a stat atât de bine ca acum, iar Barcelona să arate o față atât de ștearsă. În aceste condiții, pariul zilei merge pe Victorie Sevilla DNB (mize returnate la egal), la o cotă de 1,75. În cazul în care băieții lui Lopetegui se impun, veți prinde această cotă atractivă, iar la un rezultat de egalitate vă vor fi returnați banii pariați. Pentru un plus de siguranță, puteți alege și șansa dublă: la 1X cota este de 1,45.

 

Vitesse – Zwolle. Se anunță festival de goluri în Olanda

În primul meci al etapei cu numărul 18 din Eredivisie, Vitesse primește vizita codașei FC Zwolle. Partida de la Arnhem este programată în cursul serii de marți, cu începere de la ora 19:45.

Formă excelentă pentru Vitesse

Gazdele meciului de marți au 4 victorii și un egal în ultimele 5 meciuri jucate în toate competițiile. În această serie au intrat victoriile din campionat cu SC Cambuur (6-1) și Heracles Almelo (2-1), cea din UEFA Conference League cu Mura (3-1), precum și succesul din Cupa Olandei, 2-1 cu Sparta Rotterdam. Cel mai recent duel a fost încheiat la egalitate de trupa din Arnhem, tot cu Sparta Rotterdam, de această dată în Eredivisie (2-2).

După cum se poate vedea din rezultatele de mai sus, Vitesse are 5 partide la rând cu GG și peste 2,5 goluri la total. Echipa pregătită de neamțul Thomas Letsch a urcat pe locul 5 în campionat. Este una dintre formațiile spectaculoase: golaveraj 24-25, o medie de 3 goluri per etapă.

Ikoma Openda (9) și Nikolai Frederiksen (7) sunt principalii marcatori ai lui Vitesse, iar șansele lor să înscrie în fața lui Zwolle sunt ridicate.

 

FC Zwolle, „lanterna roșie” din campionatul Olandei

Doar o victorie a reușit Zwolle în cele 17 meciuri jucate până acum în Eredivisie. Aceasta a venit pe 23 octombrie, în fața unei alte formații din subsolul clasamentului, Heracles Almelo (1-0).

Totuși, recent a mai venit un succes pentru oaspeții meciului de marți de la Arnhem. Zwolle s-a impus în Cupa Olandei, pe teren propriu, în fața divizionarei secunde MVV Maastricht (4-0). Revenirea în campionat nu a fost de bun augur: trupa lui Dick Schreuder a pierdut acasă în fața lui Twente, cu 1-3.

Asemenea celor de la Vitesse, Zwolle este implicată des în partide cu multe goluri. 31 de goluri a încasat ocupanta ultimului loc în La Liga în cele 17 runde scurse până acum.

 

Ce pariem pe Vitesse – Zwolle?

Fotbalul olandez este presărat cu meciuri de peste 2,5 goluri, iar Vitesse și FC Zwolle sunt două exponente în acest sens.

Cinci din ultimele șase meciuri directe au avut peste 2,5 goluri la total. În această serie nu s-a înregistrat niciun egal. Vitesse s-a impus de 3 ori (2-1, 3-0 și 4-1), iar Zwole a avut două succese (2-1 și 4-3).

Datele statistice sunt clare, iar forța ofensivă a lui Vitesse ar trebui să își facă simțită prezența. Pontul zilei merge pe peste 1,5 goluri marcate de Vitesse Arnhem, la o cotă de 1,60. De asemenea, pentru o miză moderată poate fi încercat și baremul de peste 2,5 goluri total, la o cotă atractivă de 1,85.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×