Sepsi – Universitatea Craiova. Pontul ales pentru meciul din Cupa României (P)

Sepsi - Universitatea Craiova. Pontul ales pentru meciul din Cupa României (P)
  • Publicat:

În prima manșă din semifinalele Cupei României, Sepsi primește vizita celor de la Universitatea Craiova. Pentru ambele echipe, Cupa României reprezintă singura speranță la un trofeu în actualul sezon.

 

Informații & Pont pentru meciul Sepsi – Universitatea Craiova

  • Partida dintre cele două echipe este programată joi seara, cu începere de la ora 19:30, pe stadionul din Sfântu Gheorghe. La nivelul cotelor, meciul este considerat unul echilibrat: Sepsi are 2,45 la victorie, egalul 3,50, iar Universitatea Craiova are 3,75.
  • Pentru acest meci din Cupa României am ales pronosticul X pauză sau final. Această selecție are o cotă de 1,51 în oferta celor de la Maxbet pariuri sportive.
  • Față în față se vor afla două echipe în formă, care nu au mai pierdut de ceva vreme. Ambele formații vor trata serios partida.
  • Nouă din ultimele 10 partide directe dintre Sepsi și Universitatea Craiova au avut sub 2,5 goluri la total. În general, partidele trupei în alb și roșu sunt tacticizate, cu un număr redus de goluri.
  • Cristiano Bergodi a antrenat-o pe Universitatea Craiova și cunoaște mare parte din lotul oltenilor. Asta ar putea fi de mare ajutor pentru a stăvili ofensiva lui Reghecampf.

Deschide cont cu codul bonus Maxbet ”250PLAYSON” pentru a primi un bonus fără depozit GRATUIT de 250RON! 

Sepsi, parcurs aproape perfect în play-out

Gazdele partidei de miercuri arată o formă de zile mari. Din ultimele 7 meciuri jucate, Sepsi a câștigat 6 și a remizat o dată.

În play-out, formația pregătită de Cristiano Bergodi a ajuns pe locul 2, la două puncte în spatele Rapidului. Primele două clasate vor juca acel baraj pentru cupele europene.

Cele mai recente partide au fost câștigate de Sepsi cu același scor: 1-0. În această manieră au venit succesele de la FC Botoșani și cu UTA.

 

Trei victorii în deplasare în Cupa României

Pentru a ajunge în semifinalele competiției, Sepsi a reușit să câștige 3 dueluri pe terenurile unor echipe bune.

Mai întâi, echipa din Sfântu Gheorghe a învins acasă la Farul (1-0), apoi a trecut U Craiova 1948 (1-0), iar în sferturile de finală a eliminat-o pe Chindia Târgoviște (2-1).

Această confruntare cu Universitatea Craiova este prima disputată de Sepsi pe teren propriu în actuala ediție din Cupa României. Returul semifinalei este programat la Craiova, pe 11 mai.

 

Perioadă de vis pentru olteni

Universitatea Craiova a câștigat 10 din ultimele 11 meciuri jucate, iar asta a dus formația din Bănie la doar 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Universitatea pregătită de Reghecampf a reușit să câștige în fața celor mai importante 3 echipe din play-off: 2-0 la FCSB, 3-2 acasă cu CFR Cluj și 3-0 la Constanța, pe terenul Farului.

La finalul turului din play-off, Craiova are 39 de puncte și este la 4 în spatele FCSB-ului și 6 de liderul CFR Cluj.

 

Universitatea este deținătoarea Cupei

Oltenii au câștigat de două ori Cupa României în istoria recentă. Mai întâi în 2018 au învins-o în finală pe Hermanstadt, iar anul trecut au câștigat în prelungiri ultimul act cu Astra.

Universitatea are o serie de 9 meciuri la rând fără înfrângere în această competiție.

Pentru a ajunge în semifinalele actualei ediții din Cupa României, Universitatea Craiova le-a învins pe CFR Cluj (1-0), Minaur Baia Mare (4-0) și CSO Filiași (3-0).

 

Doi jucători importanți absentează

Sepsi nu se va putea baza pe Anass Achahbar, care încă își revine după o accidentare mai veche. De cealaltă parte, oltenii nu îl vor avea între buturi pe Pigliacelli, care încă nu și-a revenit după intrarea dură a lui Adrian Petre din finalul meciului cu Farul.

Echipele probabile:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, A. Dumitrescu – Ștefănescu, N. Păun, Eder – Așkovski, Bărbuț, Tudorie.

Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, V. Găman, M. Constantin Bancu – Mateiu, A. Crețu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Markovic.

 

Ce pariem pe meciul dintre Sepsi și Universitatea Craiova?

Cele două formații se cunosc bine, iar antrenorul gazdelor a fost cât pe ce să aducă titlul mult visat în urmă cu puțin timp la Craiova.

Partidele de Cupă sunt speciale, mai ales că se joacă în sistem tur-retur în faza semifinalelor. Pentru că returul este programat abia peste 3 săptămâni, ambele formații vor avea timpul necesar pentru a pune la punct detaliile.

De aceea este de așteptat ca niciuna să nu își asume prea multe riscuri în prima manșă, cea de la Sfântu Gheorghe. În cel mai recent meci direct, tot pe terenul lui Sepsi, în startul lui 2022, la pauză scorul a fost 1-1, iar la final gazdele s-au impus cu 3-1. În turul sezonului regulat, la Craiova, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În aceste condiții, recomandarea noastră merge pe un X pauză sau final. Maxbet oferă o cotă excelentă pe piață la această selecție: 1,51!

 

Backa Topola – Steaua Roșie Belgrad. Se anunță goluri multe!

Steaua Roșie Belgrad stă doar la mâna ei pentru a cuceri un nou titlu în Serbia. Pentru trupa lui Dejan Stankovic urmează deplasarea pe terenul fostei adversare a celor de la FCSB din cupele europene, Backa Topola.

Gazdele vin după 3 meciuri de peste 2,5 goluri

Backa Topola ocupă locul 4 în campionat și nu are la ce să spere mai mult pe final de sezon. Cu 5 etape înainte de încheierea întrecerii, gazdele confruntării de miercuri au 44 de puncte și sunt la 10 în spatele lui Cukaricki, ocupanta ultimei poziții de pe podium (54).

Ultimele două etape au adus victorii cu GG și 3+ cu Vozdovac (2-1) și Cucaricki (3-2). Înaintea lor, Backa a jucat cu Steaua Roșie Belgrad, chiar adversara de miercuri. Cele două formații s-au aflat față în față în Cupa Serbiei, iar echipa din Belgrad a făcut legea: s-a impus cu 4-0!

 

Steaua Roșie e lider în fața rivalei Partizan

Cele două puteri din fotbalul sârb s-au aflat față în față în etapa precedentă. Derby-ul s-a încheiat nedecis, scor 0-0, însă rezultatul îi este favorabil Stelei Roșii.

După jocul cu Partizan, trupa lui Stankovic are două puncte avans în fața rivalei și stă doar la mâna ei pentru a-și apăra titlul cucerit anul trecut.

Nouă din ultimele 10 meciuri disputate de Steaua Roșie în toate competițiile au avut peste 2,5 goluri la total. Chiar egalul cu Partizan (0-0) a pus capăt acestei serii.

 

Ce pariem pe meciul dintre Backa Topola și Steaua Roșie Belgrad?

De fiecare dată când cele două echipe se află față în față, ies partide spectaculoase. Ultimele 8 dueluri directe au avut peste 2,5 goluri.

Steaua Roșie le-a câștigat pe ultimele 5, de fiecare dată a reușit să marcheze pe bandă rulantă: 4-0, 3-2, 3-1, 3-1 și 5-0!

Pariul zilei merge pe un peste 2,5 goluri marcate în jocul din această după-masă, din Serbia. Această selecție are o cotă de 1,55 în oferta Maxbet. Pe aceste partide poți paria LEGAL online, iar pentru un plus de distracție poți alege și win for life.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele