Se decide campioana? Cote și pariuri pentru CFR Cluj – FCSB. Extra: pont în cotă 1.98 pentru derby-ul Inter – AC Milan (P)

Se decide campioana? Cote și pariuri pentru CFR Cluj – FCSB. Extra: pont în cotă 1.98 pentru derby-ul Inter – AC Milan (P)
  • Publicat:

CFR Cluj a început ideal anul 2023, iar cu o victorie astăzi transmite un semnal clar: urmează al 6-lea titlu consecutiv. FCSB vine după un eșec dramatic cu Farul, așadar caută cele 3 puncte. În caz contrar, lupta pentru trofeul de campioană poate să fie încheiată.

 

 

Încasează 100RON fără depunere la Netbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul CFR Cluj – FCSB

 

Dată: 05.02.2023
Oră: 21:00
Locație: Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj-Napoca

Cote: CFR Cluj are o cotă de 2.12 la victorie. X este cotat la 3.10, iar victorie FCSB la 3.95

Pont: Peste 2 goluri handicap asiatic, cotă 1.75

  • CFR Cluj este liderul Superligii, având 2 puncte peste locul secund și 9 peste oponenta de astăzi
  • CFR Cluj a câștigat ambele partide disputate în acest an 2023
  • FCSB vine după eșec cu Farul, în contextul în care în minutul 90 conducea 2-1

 

Un nou an vișiniu

CFR Cluj este cea mai bună echipă a deceniului în fotbalul românesc și campioana ultimelor 5 ediții de Superligă. Această stare de control absolut se explică prin două argumente: la Cluj este un proiect foarte serios, puternic financiar. Apoi, faptul că nivelul fotbalului din România este foarte scăzut, iar celelalte echipe de top nu sunt constante.

Inclusiv în acest an CFR probabil o să câștige campionatul. Este lider, însă distanța față de urmăritoarea Farul este minimă, doar 2 puncte.

În play-off orice este posibil, însă primul obiectiv pentru ardeleni este terminarea sezonului regulat pe primul loc. Startul de an a fost perfect: succes 3-0 la Farul Constanța și victorie 1-0 la Voluntari. Ambele deplasări au fost foarte grele, atât în teorie cât și în practică, așadar 6 puncte reprezintă un deznodământ ideal.

La Voluntari, CFR nu a jucat extrem de bine, însă a controlat partida și a profitat de autogolul lui Paz. Astfel, trupa lui Dan Petrescu ar trebui să aibă un moral excelent.

 

Cele bune să se-adune

CFR are un lot incredibil, iar aducerea în această iarnă a lui Krasniqi poate să facă diferența în lupta pentru titlu. Fotbalistul kosovar este foarte rapid și inventiv, iar impactul lui la club a fost instantaneu. Banca de rezerve este ofertantă, la Voluntari intrând în timpul meciului Deac, Janga, Hoban și Petrila, titulari indiscutabili la alte formații.

Meciul de astăzi este foarte important, iar o victorie ar fi ideală în lupta pentru titlu. Probabil că CFR s-ar mulțumi și cu un egal, păstrând ecartul la 9 puncte, însă succesul este de preferat, dacă ne gândim la lupta cu Farul.

În plus, CFR are un program greu în perioada următoare. Urmează trei deplasări complicate, la Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești și Sepsi, plus dubla din Conference League cu Lazio.

Astăzi are oportunitatea să își elimine marea rivală din lupta pentru titlu, așadar consider că Dan Petrescu va aborda meciul ofensiv, precum în repriza a doua din tur (câștigată de CFR 1-0).

 

FCSB intră în spirala scandalului

Faptul că FCSB nu a mai câștigat un titlu intern de aproape un deceniu este greu de acceptat pentru fani, însă total de înțeles. La trupa bucureșteană a domnit haosul și scandalul, multe sezoane fiind ratate pe fondul unor implozii.

În vară, Becali a decis să schimbe acest status quo și să aducă cei mai buni jucători din Superligă, fiind cheltuită o sumă enormă, în jur de 6 milioane de euro. Majoritatea achizițiilor nu au confirmat, excepție fiind Compagno, probabil cel mai bun atacant din România la acest moment.

După un start foarte slab de stagiune, FCSB și-a revenit și a câștigat meciurile pe bandă rulantă, excepție acel 0-1 chiar cu CFR Cluj.

Când totul părea să intre pe un făgaș normal, de titlu, a venit partida de săptămâna trecută cu Farul, care amenință să tulbure decisiv atmosfera în rândul roș-albaștrilor.

 

Pohta ce-am pohtit

Înfrângerea 2-3 cu Farul Constanța a venit dramatic și cumva nemeritat. Până la urmă, FCSB era în control, conducea 2-1 și avusese un gol anulat, de 3-1. Însă, după cartonașul roșu văzut de Dawa în minutul 90, s-a dezlănțuit iadul, iar Farul a marcat de două ori.

Eșecul aduce cu sine o schimbare a realității. FCSB se vede la 9 puncte de liderul CFR, iar astăzi are nevoie disperată de victorie, chiar și o remiză fiind inutilă.

Apoi, Becali a decis să nu mai lase nimic la voia întâmplării. Conform presei, patronul i-a sunat pe Stoica și pe Pintilii, spunând că de acum toate deciziile vor fi luate de el, titlul fiind în pericol. Meme Stoica a avut o discuție serioasă cu jucătorii, însă rămâne de văzut câți dintre ei au înțeles mesajul și cum se va transpune el pe teren.

FCSB o să vină cu intenții ofensive, mai ales că programul este destul de greu și în cazul ei. Urmează o deplasare dificilă la Voluntari, apoi meciuri cu Universitatea Craiova, Petrolul sau Sepsi. Cu doar 7 etape înainte de finalul campionatului regulat, un ecart de 12 puncte față de CFR Cluj ar fi imposibil de recuperat.

 

Pontul pentru meciul CFR Cluj – FCSB

Este tentant să mergem pe victorie CFR, ținând cont de starea celor două echipe. Însă, FCSB o să vină cu gândul la victorie, o să forțeze pe fază de atac, de aceea pariul este “peste 2 goluri handicap asiatic”, la o cotă de 1.75.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • CFR Cluj a jucat bine în primele două partide din an. Le-a câștigat pe ambele, a marcat 4 goluri, iar pe fază de atac Krasniqi arată excelent.
  • FCSB se va deschide, deoarece un punct nu o ajută. Bucureștenii au un atac excepțional, Compagno, Coman, Popescu, Cordea, Omrani, așadar în mod normal vor marca astăzi.
  • FCSB suferă mult în apărare, având cea mai slabă defensivă din top 7. Astăzi este suspendat Dawa, însă acest lucru poate să fie un ajutor

 

100RON bonus fără depunere la Netbet

Înainte de a vorbi despre alte meciuri ale zilei, vrem să îți prezentăm o ofertă de nerefuzat oferită de casa de pariuri Netbet utilizatorilor PariuriX: 100RON FREEBET fără depunere. Trebuie doar să deschizi un cont prin link-ul de mai jos și să utilizezi codul ”PARIURIX100” la înregistrare. În maxim 72 de ore de la finalizarea procesului de verificare vei primi cei 100RON fără depunere!

Sunt oferite și multe promoții NetBet pentru clienții actuali, dar acestea sunt actualizate constant astfel încât nu are rost să le menționăm aici. Cel mai bine este să accesezi site-ul operatorului pentru cele mai noi oferte.

Încasează AICI la Netbet un bonus fără depunere de 100RON!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Inter Milano vs. AC Milan

Astăzi se joacă și celebrul “Derby della Madonnina”, Inter și AC Milan dorind să se laude cu supremația orașului.

Inter Milano și-a revenit, după o prima parte a sezonului ezitantă. Titlul este foarte departe, deoarece Napoli are 13 puncte avans, însă Inter a ajuns până pe locul secund, în pole position pentru a termina pe o poziție de Champions League.

Forma gazdelor de astăzi este excelentă, deși eșecul 0-1 cu Empoli a adus după sine multe dubii. Totuși, Inter are 5 victorii în ultimele 6 partide, iar la mijlocul săptămânii a trecut 1-0 de Atalanta în Cupă, un succes de moral.

Singura problema este potențiala stare de oboseală.

AC Milan este într-o formă groaznică. Nu știu exact ce se întâmplă la acel club, însă campioana en-titre este în genunchi, căzând până pe 5 în Serie A. Nimic nu este pierdut, însă Milan trebuie să-și revină cât mai repede, deoarece urmează și un duel cu Tottenham în Champions League.

În ultimele săptămâni, Milan a pierdut 0-1 cu Torino, 0-4 cu Lazio și 2-5 cu Sassuolo, rezultate care tind spre tragic. Defensiva este inexistentă, iar seria de 6 meciuri fără victorie este îngrijorătoare.

Printre aceste eșecuri este unul chiar cu Inter, acum două săptămâni “diavolii milanezi” pierzând 0-3 în Supercupa Italiei, disputată în Arabia Saudită.

Cu o asemenea defensivă, cu un asemenea moral, nu cred că Milan se poate impune astăzi. Pariul este “victorie Inter Milano”, la o cotă de 1.98.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen