Scădere dramatică de cote pentru 1 solist! Ponturi Pariuri pentru CFR Cluj – Farul Constanța (P)

Scădere dramatică de cote pentru 1 solist! Ponturi Pariuri pentru CFR Cluj – Farul Constanța (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR Cluj a ajuns într-o situație limită, vina fiind proprie. De acum încolo, orice pas în gol poate echivala cu pierderea titlului, așadar victoria astăzi este vitală. Farul Constanța merge din rău în mai rău. Vedem o victorie a gazdelor?

 

Informații & Pont pentru meciul CFR Cluj vs. Farul Constanța

 

Dată: 01.05.2022
Oră: 21:30
Locație: Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj-Napoca

Cote: CFR Cluj primește o cotă de 1.37 pentru victorie. X este cotat la 4.65, în timp ce un succes al Farului la 9.50.

Pont: CFR Cluj -1 handicap asiatic, cotă 1.60

  • CFR Cluj joacă având soarta campionatului pe masă, iar meciurile de pe teren propriu devin must-win.
  • Sub presiune, Dan Petrescu găsește (în general) cele mai bune soluții. De aceste 4 meciuri rămase depinde viitorul clubului, așadar CFR va juca la victorie și va presa.
  • Farul Constanța pare în formă modestă, iar înfrângerile 0-3 cu Universitatea Craiova și 0-4 cu FCSB pot lăsa urme

Încasează ACUM la Betano bonus de bun venit -> 50 RON FREEBET fără depunere!

 

Se fărâmă campioana?

CFR Cluj părea relaxată. La 8 puncte distanță față de FCSB, titlul părea (iarăși) acontat, iar liniștea aparentă din Gruia devenea sâcâitoare pentru adversare.

Realitatea este într-o continuă schimbare, iar siguranța ardeleană s-a transformat în spaima unui deznodământ incert. CFR mai are doar 2 puncte peste FCSB, iar orice pas greșit poate însemna o rocadă în clasament.

Dan Petrescu are o singură soluție: să câștige meciurile sale și să spere că bucureștenii se încurcă. Dacă nu, urmează o ultimă etapă infernală (și decisivă).

Există câteva vești bune: clujenii încă sunt lideri și încă au 2 puncte avans. Programul îi avantajează, deoarece au meciul cu Universitatea Craiova pe teren propriu. Partida din ultima etapă cu FCSB nu se va disputa pe “Arena Națională” și probabil nici pe “Ghencea”, ci în provincie.

Până la aceste dispute, CFR trebuie să obțină 3 puncte astăzi.

 

Vești proaste în apărare!

În general, filosofia lui Dan Petrescu este una conservatoare. Planul pleacă de la o apărare solidă, impermeabilă la gol, apoi fiind căutate soluții pragmatice în atac.

Din păcate pentru antrenorul ardelenilor, fundașul dreapta Mateo Susic s-a accidentat și va lipsi pentru tot restul sezonului.

În partida de astăzi este posibil ca această absență să nu fie atât de importantă. Însă, semne de întrebare rămân pentru etape rămase, deși, pe hârtie, CFR are cel mai bun lot.

 

Farul Constanța, play-off ratat

 

Farul se află doar pe locul 5 în acest campionat înjumătățit, iar un loc pe podium a devenit imposibil de obținut.

Realist, Farul poate să termine pe poziția a 4-a, de care o despart doar 2 puncte, apoi să spere că Universitatea Craiova câștigă Cupa. În aceste condiții, constănțenii ar juca acel baraj pentru cupele europene. Însă, acestea sunt scenarii.

Realitatea o plasează pe Farul într-o situație extrem de complicată, jocul fiind comparat cu cel al unei echipe de amatori, în special în defensivă.

Ultimele două rezultate spun povestea necenzurată: 0-3 cu Universitatea Craiova și 0-4 cu FCSB, ambele meciuri pe teren propriu.

Singurele partide reușite au fost acel 2-0 de la Argeș și remiza 0-0 cu CFR Cluj. Un nou rezultat pozitiv astăzi poate trimite titlul la “Palat”.

 

Absențe importante pentru oaspeți

Hagi are multe probleme pe care trebuie să le rezolve. Această defensivă permeabilă, lipsa de moral și implicit de încredere, plus o serie de absențe.

Adi Petre este în continuare suspendat după cartonașul roșu văzut cu oltenii, apoi Ionuț Larie, stâlpul apărării dobrogenilor, având o accidentare la spate.

Jefte și De Nooijer revin după probleme, însă este greu de crezut că o să fie la capacitate maximă.

 

Pontul pentru partida CFR Cluj – Farul Constanța

 

În aceste condiții, pariul principal de astăzi merge pe victoria celor de la CFR Cluj -1 handicap asiatic. Succesul din etapa trecută de la Voluntari (1-0) ar trebui să le ridice încrederea în sine, iar motivația ar trebui să fie la cote maxime.

Până la urmă, orice insucces poate echivala cu pierderea titlului, iar CFR nu are altă opțiune decât victoria.

Farul evoluează foarte slab în acest play-off, iar în deplasare, în general, nu adună puncte. În ultimele două partide au primit 7 goluri, iar astăzi lipsește Larie, cel mai important fundaș.

În mod normal, aș fi ales 1 solist, însă cota a scăzut incredibil de la 1.65 la 1.37 în mai puțin de două zile!

 

Alte pariuri pentru meciurile zilei de duminică

 

West Ham United vs. Arsenal

West Ham United nu mai poate să spere la un loc în Top 4, iar obiectivul urgent este calificarea în finala Europa League. Lucrurile nu arată bine nici acolo: “ciocănarii” au pierdut 1-2 cu Eintracht Frankfurt, chiar pe teren propriu, iar un succes în deplasarea din Germania este improbabil.

Totuși, acesta este un derby londonez, astfel West Ham nu se poate da la o parte.

Arsenal este pe locul 4 și are nevoie de un final de sezon ideal pentru a se menține pe această poziție. Ultimele două rezultate arată incredibil: 4-2 la Chelsea și 3-1 cu Manchester United. Însă, problema “tunarilor” este inconstanța, iar dacă ne uităm la trecutul apropiat vedem eșecuri cu Palace (0-3), Brighton (1-2) sau Southampton (0-1).

În aceste condiții, pariul merge pe un meci spectaculos. “Over 2.5 goluri” are o cotă de 1.83.

 

Barcelona vs. Mallorca

Barcelona a traversat o perioadă magică sub bagheta nou venitului Xavi, însă acum a revenit la mediocritatea începutului de sezon.

Catalanii au 3 înfrângeri în ultimele 4 partide, jocul fiind, pe alocuri, îngrozitor. Ce este îngrijorător este faptul că nici măcar pe teren propriu Xavi nu mai găsește soluții, iar ultimele două rezultate pictează imaginea ineficienței: 0-1 împotriva lui Cadiz (locul 17) și 0-1 împotriva lui Rayo Vallecano (locul 11).

Locul în top 4 devine amenințat, așadar Barcelona are nevoie de victorie.

Mallorca este pe locul 16, iar retrogradarea suflă în ceafă. Oaspeții de astăzi au doar 2 puncte peste Granada, așadar orice punct obținut astăzi ar fi o gură de oxigen.

Forma este în creștere: Mallorca a câștigat 2 din ultimele 3 partide: 2-1 cu Alaves și 1-0 cu Atletico Madrid.

Problemele sunt altele: a priori acestora, Mallorca pierduse 7 meciuri la rând. În plus, echipa nu se descurcă deloc pe teren străin, având 12 înfrângeri în 16 partide și 36 de goluri primite!

În aceste condiții, pariul zilei este Barcelona -1 handicap asatic, la o cotă de 1.47. Aceasta poate să fie folosită într-un combo, precum cele pe care le găsiți zilnic în proiectele PariuriX.

 

Vreți să deschideți cont la o casă de pariuri apreciată internațional? Descoperiți aici oferta Betfair bonus fără depunere și profitați de pachetul de bun venit de până la 550 lei!

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen