Sampdoria – Genoa. Pont cu o cotă de 1,91 pentru Derby della Lanterna (P)

Sampdoria - Genoa. Pont cu o cotă de 1,91 pentru Derby della Lanterna (P)
  • Publicat:

Doar patru etape mai sunt de jucat din campionatul Italiei, iar lupta pentru evitarea retrogradării este mai strânsă ca oricând. În căutarea de puncte, Sampdoria va primi vizita rivalei Genoa.

 

Informații & Pont despre meciul Sampdoria – Genoa

  • În etapa cu numărul 35 din Serie A, Sampdoria primește vizita celor de la Genoa. Rivalitatea dintre cele două formații este cunoscută sub denumirea de Derby della Lanterna. La nivelul cotelor pentru victorie, Sampdoria are 2,90, egalul e recompensat cu o cotă de 3,10, iar succesul oaspeților de la Genoa are 3,00.
  • Pentru acest meci am ales un pariu special din oferta Betano pariuri sportive. Ne așteptăm la un meci pe muchie de cuțit, în care vor fi peste 31,5 faulturi. Această selecție are o cotă de 1,91.
  • Rivalitatea dintre Sampdoria și Genoa este binecunoscută. Ambele formații joacă meciurile de acasă pe „Stadio Luigi Ferraris”. Confruntarea de sâmbătă va semna episodul cu numărul 105 în rivalitatea lor.
  • Sampdoria și Genoa nu sunt doar concitadine care nu se suportă, ci sunt și mari rivale în lupta pentru evitarea retrogradării. Ambele echipe au mare nevoie de puncte, iar victoria în Derby della Lanterna ar fi extrem de importantă.
  • În general, confruntările din Derby della Lanterna se lasă cu multe faulturi. Pentru că încărcătura nervoasă e una ridicată, intrările neregulamentare sunt la ordinea zilei. Partida din tur a fost câștigată de Sampdoria cu 3-1, iar la nivelul faulturilor au fost comise 32: 15-17!

Încasează ACUM la Betano bonus de bun venit -> 50 RON FREEBET fără depunere! 

Perioadă slabă pentru Sampdoria

Gazdele partidei de sâmbătă au luat un singur punct în ultimele 4 etape. Remiza a venit chiar în cel mai recent joc, din deplasare, cu Verona (1-1). În rest, Doria a cedat cu lanterna Salernitana (1-2), Bologna (0-2) și AS Roma (0-1).

În urma seriei negative, Sampdoria începe să aibă mari emoții în ceea ce privește menținerea în Serie A. După 34 de etape disputate, trupa pregătită de Marco Giampaolo a strâns 30 de puncte și ocupă locul 16 în campionat. Doar două poziții mai jos e retrogradarea, iar pe acea poziție se află Salernitana, cu 25 de puncte.

Programul Sampdoriei este unul extrem de dificil pe final de campionat: Lazio (deplasare), Fiorentina (acasă) și Inter Milano (deplasare).

 

Sampdoria, implicată în meciuri cu multe faulturi

Stilul lui Marco Giampaolo este unul defensiv, cu încercarea de a lovi pe contre. Jucătorii Sampdoriei nu sunt cei mai indisciplinați din punctul de vedere al faulturilor, însă se află în prima jumătate a clasamentului din Serie A la acest capitol.

Până acum, Sampdoria a comis 443 de faulturi în 34 de etape, ceea ce rezultă o medie de peste 13 faulturi per meci jucat.

În cel mai recent duel cu implicații serioase la retrogradare, meciul cu Salernitana (1-2), au fost comise nu mai puțin de 41 de faulturi: 18-23!

 

Genoa vine după o victorie mare

În etapa precedentă, oaspeții confruntării de sâmbătă seara s-au impus pe teren propriu în fața celor de la Cagliari. Unicul gol al lui Badelj, din minutul 89, poate însemna enorm în lupta pentru evitarea retrogradării.

Astfel diferența dintre Genoa și Cagliari s-a redus la doar 3 puncte, iar în cazul unui egal s-ar fi menținut la 6. Să spunem că cei de la Cagliari reprezintă un punct de reper: pentru moment ocupă prima poziție peste linia retrogradării.

În urma succesului de săptămâna trecută, Genoa a ajuns la 25 de puncte și trage speranțe că se poate salva.

 

Trupa lui Blessin, pe podiumul faulturilor din Serie A

Genoa este tipul de echipă care faultează mult. 498 de faulturi au băieții lui Blessin în acest sezon, o medie de aproape 15 per meci.

La acest capitol al faulturilor, Genoa este depășită doar de două formații în Serie A: FC Torino și Udinese.

Confruntarea precedentă cu Cagliari a avut nu mai puțin de 39 de faulturi: 21-18! Mergem un meci mai departe și vedem cum Genoa a fost sancționată cu 19 faulturi în jocul cu AC Milan (0-2).

 

Absențe în ambele loturi

Pentru acest joc, Sampdoria nu va putea conta pe Sebastian Giovinco și Mikkel Damsgaard (accidentați), respectiv pe Tomas Rincon – suspendat pentru acest joc.

De cealaltă parte, lista indisponibililor celor de la Genoa e mai lungă: Nicolo Rovella, Andrea Cambiaso, Lennart Czyborra și Zinho Vanheusden.

Echipa probabilă a celor de la Sampdoria: Audero – Bereszynski, Ferrari, Colley, Murru – Candreva, Sensi, Ekdal, Thorsby – Sabiri, Caputo

Echipa probabilă a celor de la Genoa: Sirigu – Frendrup, Bani, Ostigard, Vasquez – Sturaro, Badelj – Ekuban, Amiri, Portanova – Destro.

 

Ce pariem pe Derby della Lanterna?

Nervii vor fi întinși la maximum în acest duel dintre Sampdoria și Genoa. Ambele formații sunt implicate în lupta pentru retrogradare, astfel că intensitatea confruntării va crește mai mult decât într-o etapă obișnuită.

Fiecare meci jucat de cele două formații împotriva unor adversare din zona retrogradării s-a lăsat cu peste 35 de faulturi. Iar duelul lor direct din turul campionatului, când lucrurile erau mult mai liniștite în clasament, a avut 32 de intrări neregulamentare.

În aceste condiții, pontul zilei merge pe un peste 31,5 faulturi comise în meci, la o cotă excelentă de 1,91 oferită de Betano pariuri sportive.

 

Cittadella – Brescia. Meciul contează doar pentru o echipă!

Rămânem în fotbalul italian, însă de această dată trecem în liga secundă. Acolo Brescia se deplasează la Cittadella, în căutarea punctelor care să o readucă în Serie A.

 

Cittadella nu mai are pentru ce să lupte

Gazdele confruntării de sâmbătă, de la ora 15:00, au strâns 49 de puncte și indiferent de rezultatele din ultimele două meciuri, vor rămâne în Serie B.

Diferența până la barajul de promovare este de 9 puncte, iar în joc mai sunt puse doar 6. Iar în privința retrogradării nu au fost emoții nici măcar o dată pe parcursul campionatului.

Lipsa motivației a început să se vadă încă din etapele trecute, de când Cittadella a pierdut contactul cu zona promovării. Formația de pe „Stadio Pier Cesare Tombolato” vine după înfrângerea de pe teren propriu cu Alessandria (1-2) și egalul din deplasare cu Ascoli (0-0).

 

Brescia visează la revenirea în Serie A

Oaspeții duelului de sâmbătă vin după un șir de 8 meciuri la rând fără înfrângere. Problema Bresciei este că în această serie au intrat doar două victorii, iar restul de 6 au fost rezultate de egalitate.

Aceste semieșecuri au adus-o pe Brescia pe locul 5 în Serie B, poziție suficient de bună doar pentru barajul de promovare. Totuși, primele două clasate ajung direct în Serie A, iar distanța care o separă pe Brescia de Cremonese (locul 2) este de doar 3 puncte.

Ultima etapă va fi disputată de Brescia pe teren propriu în fața celor de la Reggina, partidă teoretic la îndemână. Astfel, cu un succes la Cittadella, Brescia ar putea visa cu ochii deschiși la promovarea pe prima scenă a fotbalului italian.

 

Ce pariem pe meciul dintre Cittadella și Brescia?

Brescia are mare nevoie de puncte pe final de campionat, pentru a obține promovarea în Seria A din Italia. Egalul nu este o opțiune pentru oaspeții de sâmbătă, astfel că ei vor merge pe cartea atacului.

Având în vedere că Cittadella nu mai are nicio motivație pe final de campionat, iar forma este una slabă, noi vom recomanda un 2 solist pentru confruntarea din Serie B. Cota pentru această selecție este una atractivă, de 1,95! Pe aceste meciuri puteți paria online LEGAL, iar pentru un plus de adrenalină vă puteți bucura de netbet casino bonus.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele