Ronaldo, exclus din lot! Ponturi pariuri pentru Chelsea Londra – Manchester United, meciul zilei în Premier League (P)

Ronaldo, exclus din lot! Ponturi pariuri pentru Chelsea Londra – Manchester United, meciul zilei în Premier League (P)
  • Publicat:

Chelsea pare că și-a revenit de când joacă sub îndrumarea lui Graham Potter, însă rezultatul de miercuri de la Brentford, 0-0, este dezamăgitor. United a crescut enorm sub comanda lui Ten Hag, demonstrația de forță cu Tottenham fiind elocventă, o previziune a viitorului. Cine se impune în acest derby pentru Top 4?

 

 

Încasează AICI 50RON FREEBET fără depunere!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Chelsea Londra – Manchester United

 

Dată: 22.10.2022
Oră: 19:30
Locație: Stadionul “Stamford Bridge”, Londra

Cote: Chelsea Londra are o cotă de 2.10 la victorie. X este cotat la 3.50, iar victorie Man. United la 3.45

Pont: Peste 2.5 goluri, cotă 1.88

  • Chelsea este pe un drum ascendent, momentan ocupând locul 4 în Premier League
  • Manchester United este pe 5, având doar un punct mai puțin decât oponenții de astăzi
  • Marele subiect al ultimelor zile a fost “Cristiano Ronaldo”, exclus din lotul celor de la United pe termen nedefinit

 

Potter ball

Graham Potter pare unul dintre cei mai buni antrenori din Anglia, un tehnician de mare perspectivă. Momentan, vedem doar frânturi ale valorii sale, punctul de reper fiind Brighton. Acolo, Potter a construit o trupă spectaculoasă, eficientă, care anul trecut s-a luptat de la egal la egal cu granzii Premier League.

Acum, misiunea lui Graham este să readucă Chelsea pe un drum glorios. Ultimele luni au fost dificile pentru londonezi. A fost scandalul și incertitudinea legată de Abramovich, apoi venirea lui Todd Boehly, un patron excentric.

Acesta l-a demis pe Tuchell, din multiple motive (unul dintre ele rezultatele foarte modeste), fiind adus Potter, cel care până acum își face treaba cu succes.

Chelsea joacă din ce în ce mai spectaculos, iar rezultatele se văd: 7 meciuri fără eșec.

 

Frustrare

După un început catastrofal de sezon, Chelsea acum este pe drumul cel bun. În Champions League a învins de două ori pe AC Milan, urmând partida decisivă cu Salzburg (în deplasare), iar în Premier League a ajuns pe locul 4.

Acesta este și obiectivul, o clasare care să îi permită participarea în sezonul viitorul de Liga Campionilor, ținând cont că titlul nu este accesibil.

Chelsea nu a simțit gustul înfrângerii în ultimele săptămâni, însă vine după un 0-0 foarte dezamăgitor și frustrant la Brenford. Londonezii au ratat niște ocazii mari, au controlat partida, însă nu au avut inspirație în fața porții. Defensiva nu a fost exactă, iar acest lucru poate să îi coste astăzi, ținând cont de valoarea crescută a adversarului.

În plus, Chelsea are câteva absențe. Fofana nu este disponibil, în timp ce Reece James și Kante sunt accidentați pe termen lung, urmând să rateze inclusiv Cupa Mondială.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Chelsea Londra: Kepa; Azpilicueta, Silva, Chalobah; Loftus-Cheek, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Sterling, Mount; Aubameyang

 

Hag ball

Manchester United nu s-a simțit prea bine în ultimele sezoane. Echipa a ajuns o epavă a formației care se impunea aproape în fiecare an în Premier League și care se lupta pentru Champions League, sub comanda marelui Sir Alex Ferguson.

Între timp s-au perindat mulți antrenori, toți având probleme în a reconstrui această grupare legendară.

Ten Hag pare potrivit pentru post. Este tânăr, foarte motivat și valoros, iar la Ajax a arătat că poate face minuni.

Fotbalul practicat de echipele sale este total, pornit cu pase scurte de la portar, foarte agresiv la recuperare și sufocant pentru adversar.

Deși nu este de mult timp la United, acest stil deja se vede, iar “diavolii roșii” încep să aibă rezultate din ce în ce  mai bune.

Manchester este pe 5 în clasament, iar cu o victorie face rocada cu Chelsea, ajungând pe un loc de Top 4. Titlul nu este accesibil, însă viitorul arată excelent.

 

Problema Ronaldo

Ten Hag mai are o calitate: nu îi este frică să se impună în fața vestiarului. L-a lăsat pe bancă pe căpitanul  Maguire, iar joi l-a scos din lot de Cristiano Ronaldo, după ce aceasta a refuzat să intre ca rezervă pe teren și a plecat mai repede la vestiar.

Este clar că povestea lui Ronaldo la United este pe final, probabil urmând să fie transferat în iarnă.

Manchester are oricum un lot excelent. În vară au venit Malacia, Martinez, Anthony și Casemiro, aproape toți dintre ei titulari indiscutabili.

Anthony impresionează meci de meci prin fazele sale spectaculoase, însă cel mai important mi se pare Casemiro, el organizând perfect mijlocul terenului.

Acest lucru s-a văzut miercuri, când United a învins 2-0 pe Tottenham, meci dominat autoritar de “diavoli”, cei care au avut nu mai puțin de 28 de șuturi spre poartă!

În acest sezon Manchester a învins pe Liverpool, Arsenal și Tottenham, așadar poate spera la Top 4. Urmează Chelsea?

 

Echipa de start probabilă a celor de la Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Shaw; Casemiro, Fred; Antony, Fernandes, Sancho; Rashford

 

Pontul pentru meciul Chelsea Londra – Manchester United

Se întâlnesc două formații în formă foarte bună. Deși tentația este să alegem “victorie Manchester United”, mergem pe un pariul teoretic mai sigur, “peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.88.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Chelsea este foarte puternică pe „Stamford Bridge”, unde marchează aproape în fiecare meci
  • Londonezii sunt în formă bună, 7 meciuri fără eșec, iar Potter dorește să rămână neînvins pe banca “albaștrilor”
  • Manchester United vine după 2-0 spectaculos cu Tottenham. A învins pe Arsenal, pe Liverpool, a marcat de 3 ori la Manchester City, așadar și astăzi probabil va modifica tabela.

 

 50 RON FREEBET la Winner fără depunere – încasează acum!

Dacă vrei să joci astăzi la pariuri sportive dar nu prea ai bani, o poți face cu un bonus fără depunere de 50RON ce este acordat sub formă de FREEBET. Este suficient să deschizi cont prin link-ul de mai jos, și să parcurgi procesul de verificare KYC.

Încasează acum 50 RON FREEBET fără depunere la Winner!

După ce contul este verificat, vei primi un FREEBET de 50RON ce trebuie activat și jucat în maxim 3 zile, pe un pariu single de cotă 1.70+, sau pe un pariu multiplu ce conține cote de minim 1.40 per eveniment. Nu ai nimic de pierdut deoarece oferta este una fără depozit,însă ia în considerare faptul că aceasta este destinată doar clienților noi Winner!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de sâmbătă

 

 

Real Madrid vs. Sevilla

Mergem în La Liga, unde derby-ul acesta pare mai dezechilibrat ca niciodată.

Real Madrid joacă un fotbal aproape de perfecțiune, continuând sezonul uluitor abia încheiat. Real nu a pierdut niciun meci în această stagiune, are 15 partide consecutive fără eșec, iar jocul este dominant. În La Liga este lider, având 28 de puncte din 30 posibile, iar în Champions League deja este calificată în optimi.

Săptămâna trecută a învins 3-1 pe rivala Barcelona, iar miercuri s-a impus 3-0 la Elche. Dominație totală.

 

Sevilla traversează o perioadă antitetică. Este doar pe locul 12, având doar 2 victorii în acest sezon și doar 10 puncte după 10 meciuri. Cu 18 sub oponenții din astăzi!

În Champions League sunt aproape eliminați, așadar stagiunea pare ratată încă de pe acum.

Forma este puțin în creștere, 4 partide fără eșec, însă singura victorie a venit foarte chinuit, un 1-0 la Mallorca, meci în care au marcat la singurul șut pe poartă.

În aceste condiții, Real este favorită clară. Pentru “Real Madrid -1 handicap asiatic” primim o cotă de 1.50.

 

Dacă sunteți în căutarea de ponturi pentru toate meciurile importante ale zilei, accesați PariuriX.com, locul unde găsiți specialiști în fotbal, tenis, însă și în sporturi mai puțin populare (inclusiv e-games)!

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde și-au pierdut viața Sebi și Roberta, uciși de Vlad Pascu
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde și-au pierdut viața Sebi și…
Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul
Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit tinerețea și frumusețea mea”
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit tinerețea și frumusețea mea”
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a…
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Pescobar, cu 12 gagicuțe la mare: Și-a lăsat iubita acasă și a făcut show de 1 Mai!  ”Atât s-a putut!”
Pescobar, cu 12 gagicuțe la mare: Și-a lăsat iubita acasă și a făcut show de 1 Mai! ”Atât s-a putut!”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Obiceiul care îți „omoară” încet, dar sigur, relația amoroasă: „Este dificil de ignorat răul pe care îl poate face”
Obiceiul care îți „omoară” încet, dar sigur, relația amoroasă: „Este dificil de ignorat răul pe care îl poate face”
Wrexham, echipa cumpărată de Ryan Reynolds, ar putea avea stadion cu 55.000 de locuri:
Wrexham, echipa cumpărată de Ryan Reynolds, ar putea avea stadion cu 55.000 de locuri: "Tot oraşul ar putea veni la…
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut