Regină absolută. Avancronică, echipe de start și ponturi pariuri pentru Real Madrid – RB Leipzig (P)

Regină absolută. Avancronică, echipe de start și ponturi pariuri pentru Real Madrid – RB Leipzig (P)
  • Publicat:

Real Madrid încearcă să-și apere titlul obținut în sezonul trecut, după acea finală dramatică împotriva lui Liverpool, 1-0. RB Leipzig a început slab sezonul, iar apărarea pare vulnerabilă. Vedem un meci într-o singură direcție?

 

 

Încasează 100RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Real Madrid – RB Leipzig

 

Dată: 14.09.2022
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Santiago Bernabeu”, Madrid

Cote: Real Madrid are o cotă de 1.57 la victorie. X este cotat la 4.65, iar 2 solist la 5.20

Pont: Victorie Real Madrid, cotă 1.57

  • Real Madrid a început perfect campania de Champions League, 3-0 pe terenul celor de la Celtic
  • Trupa lui Ancelotti are un start ideal și în La Liga, câștigând toate partidele disputate
  • RB Leipzig a pierdut primul meci din Liga Campionilor, 1-4 pe teren propriu cu Shaktar Donetsk

 

Spre 15?

Real Madrid este cea mai mare echipă din toate timpurile, dacă ne raportăm la trofeele Champions League/Cupa Campionilor. Spaniolii au nu mai puțin de 14 triumfuri în aceste competiții, fiind, de departe, forța dominantă a fotbalului european.

Ultimul titlu a venit chiar sezonul trecut, în niște circumstanțe greu de acceptat pentru adversarii lor. Ce e drept, madrilenii au avut un noroc incredibil, fiind la un pas de eliminare în fiecare fază a competiției. Cu PSG au pierdut 0-1 în tur, iar în retur s-au impus 3-1 după prelungiri. Cu Chelsea au pierdut 1-3 pe teren propriu, reușind iarăși să revină în extremis. În partida cu Manchester City au fost dominați copios, scorul putând să fie fluviu pentru englezi. Real a reușit o magie, revenind pe teren propriu de la 0-1, prin niște goluri marcate în minutele 90, 91 și 95!

Iar în finala cu Liverpool, deși au fost echipa mai slabă, au reușit un pragmatic 1-0.

Trofeul a venit cu șansă, însă și cu muncă și încredere în sine. Real a demonstrat că este o mare echipă, iar stema de pe piept inspiră la măreție.

 

7 din 7

Noul sezon se anunță iarăși bun. Este greu de crezut că Real mai poate face dubla La Liga – Champions League, ținând cont că Barcelona s-a întărit vizibil, iar în Europa avem echipe în formă de top precum Manchester City sau PSG.

Totuși, pentru madrileni nimic nu este imposibil. Începutul de stagiune este perfect, iar “Los Blancos” au câștigat toate cele 7 partide disputate.

În general, acestea au fost la îndemână, cu oponenți modești. Însă, șirul de succese relevă o formă bună și o încredere în sine foarte ridicată.

Vinicius pare îmbunătățit față de sezonul precedent, iar Hazard a redevenit fotbalistul pe care îl știam la Chelsea.

Sâmbătă, Real s-a impus 4-1 cu Mallorca, meci controlat destul de autoritar. Dacă ne raportăm la Champions League, primul meci a însemnat și primul succes, un 3-0 sec la Celtic. Partida a fost echilibrată, scoțienii au părut mai buni în prima repriză, însă Real rămâne extrem de solidă pe tranziție și eficientă în fața porții.

Astăzi lipsește Benzema.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Real Madrid: Courtois; Carvajal, Rudiger, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Rodrygo, Vinicius

 

Mediocritate

RB Leipzig este, pe hârtie, una dintre cele mai bune echipe din Germania. În fiecare sezon ei se gândesc la un loc de Champions League, încercând să spere la un viitor în care vor ridica trofeul de campioană.

Prezentul nu este tocmai încurajator, iar Leipzig pare mai modestă decât în anii precedenți.

Dacă vorbim de Bundesliga, vedem că Leipzig are doar 2 victorii în 6 etape. A pierdut Supercupa Germaniei în fața lui Bayern Munchen, 3-5, apoi a cedat 1-2 cu Union Berlin sau 0-4 la Eintracht Frankfurt.

Ultima etapă seamănă cu o redresare, însă este prea devreme ca să putem trage niște concluzii aproape certe. Totuși, evoluția lor în meciul cu Dortmund, victorie 3-0, este bună, jucând mult mai concentrați în apărare și având unele faze spectaculoase de atac.

 

Rușine cu Shakhtar

În mod normal, Leipzig ar trebui să se califice în primăvara Champions League de pe locul secund. Însă, calculele hârtiei sunt rar transpune și în realitate sportivă. Leipzig are mari emoții chiar și pentru calificarea în Europa League, mai ales după primul meci din grupă.

Nemții au cedat pe teren propriu 1-4 cu Shakhtar Donetsk, rezultat foarte greu de înțeles dacă ne gândim la contextul în care se află oaspeții.

Donetsk este o echipă tot timpul pe drumuri, care nu are o casă (Donetsk este în regiunea controlată de ruși) și care a jucat foarte puține partide în ultima vreme.

Totuși, Leipzig a reușit să primească 4 goluri, apărarea fiind ilară. Pentru a obține un succes astăzi, această arie a jocului trebuie îmbunătățită radical.

Klostermann și Dani Olmo absentează.

 

Echipa de start probabilă a celor de la RB Leipzig: Gulacsi; Simakan, Orban, Diallo, Raum; Laimer, Schlager; Nkunku, Forsberg, Szoboszlai; Werner

 

Pontul pentru meciul Real Madrid – RB Leipzig

Real Madrid este în formă de top și probabil va dori să câștige grupa cât de rapid se poate. După 3-0 în primul meci cu Celtic, mă aștept la un nou succes, de aceea pariul este “victorie Real Madrid”, la o cotă de 1.57.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Real Madrid a câștigat toate cele 7 meciuri disputate în acest sezon
  • Real este specialista acestei competiții, iar Vinicius, Hazard sau Valverde par în formă bună
  • Leipzig a început foarte modest sezonul. A pierdut 3-5 cu Bayern, 0-4 cu Frankfurt sau 1-4 cu Shakhtar Donetsk, în primul meci al grupei.

 

100 RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

Ce ai zice dacă ți-aș spune că poți paria astăzi GRATIS pe meciurile zilei, cu șanse de a câștiga bani reali? Acest lucru este posibil la Netbet, acolo unde poți primi 100RON FREEBET fără depunere la deschiderea contului! Trebuie doar să te înregistrezi prin link-ul de mai jos utilizând codul promoțional „PARIURIX100”. Oferta este una exclusivă pentru membrii comunității noastre!

Încasează 100RON FREEBET fără depunere + 200 FREESPINS la Netbet!

Mai mult decât atât, te așteaptă și 200 de rotiri gratuite fără depunere ce sunt creditate în jocul de cazino Shining Crown! Așa că ai toate motivele să deschizi un cont Netbet chiar acum!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de miercuri

 

 

Chelsea vs. Red Bull Salzburg

Chelsea a început foarte slab stagiunea, atât din punct de vedere al rezultatelor, însă mai ales al jocului. Londonezii păreau la ani lumină de echipa care acum două sezoane ridica trofeul Champions League, fiind îngrijorări legate de viitor.

Tod Boehly, noul patron, a băgat serios mâna în buzunar, aducând nume precum Aubameyang, Fofana, Sterling sau Koulibaly, însă aceștia nu au avut timp să impresioneze.

Vinovat a fost găsit antrenorul Tuchell, el fiind demis și înlocuit cu Potter, fostul tehnician al celor de la Brighton. Graham mi se pare unul dintre cei mai buni și spectaculoși antrenori din lume, putând să facă din Chelsea un colos european.

Astăzi, victoria este vitală. După eșecul 0-1 de la Dinamo Zagreb, Chelsea nu își mai permite pași greșiți dacă vrea să câștige grupa.

 

RB Salzburg este aceeași echipă spectaculoasă, ușor romantică. Salzburg domină cu autoritate campionatul intern, unde un nou titlu este la îndemână, având deja 7 victorii în 8 etape. A înscris 21 de goluri, așadar o medie de aproape 3 pe meci, lucru normal ținând cont de filosofia echipei.

În Champions League, austriecii au început destul de bine, un 1-1 pe teren propriu cu AC Milan. Partida a fost dominată teritorial de italieni, însă RB a părut mai periculoasă.

Mentalitatea ofensivă o să îi facă să încerce să obțină victoria pe “Stamford Bridge”. Totuși, Chelsea, cu un nou antrenor, deci cu o nouă motivație, cred că o să se impună.

Pentru “Chelsea -1 handicap asiatic” primim o cotă de 1.53, acesta fiind pariul zilei în Champions League.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele