Real Sociedad – Barcelona. Pariul zilei oferit pe meciul din La Liga (P)

Real Sociedad - Barcelona. Pariul zilei oferit pe meciul din La Liga (P)
  • Publicat:

Într-un meci care pune capăt etapei cu numărul 33 din La Liga, Real Sociedad primește vizita celor de la FC Barcelona. Duelul dintre cele două formații are implicații serioase în lupta pentru locurile calificante în cupele europene.

 

Informații & Pont pentru meciul Real Sociedad – Barcelona

  • Confruntarea de la San Sebastian este programată joi seara, cu începere de la ora 22:30. La nivelul cotelor pentru victorie, Real Sociedad are 3,45, Barcelona 2,25, iar egalul este recompensat cu 3,70.
  • Pentru meciul de joi seară am ales un pariu din oferta Betano: peste 4,5 cartonașe arătate în meci. Această selecție oferă o cotă de 1,50.
  • Real Sociedad trage tare pentru a încheia între primele 6 din La Liga. Villarreal s-a impus în această etapă și s-a apropiat la doar 3 puncte de basci. De cealaltă parte, Barcelona speră să încheie măcar pe locul 2 acest sezon plin de dezamăgiri.
  • Partidele dintre Real Sociedad și Barcelona sunt mai mereu aprinse. Ultima confruntare directă a avut loc în tur, pe Camp Nou, și s-a lăsat cu 6 cartonașe galbene (victorie a catalanilor cu 4-2).
  • La centru va fi Carlos del Cerro Grande, un arbitru care nu tolerează intrările dure. El are o medie de peste 5 cartonașe arătate în meciurile din acest campionat. Cel mai recent duel oficiat de acest arbitru a fost Villarreal – Bilbao, scor 1-1, cu 2-3 raportul cartonașelor galbene.

Intră AICI să afli mai multe detalii despre bonusuri la pariuri sportive și casino online!

Perioadă bună pentru Real Sociedad

Bascii nu au mai pierdut în ultimele 5 etape și dacă vor continua așa, pot spera chiar și la un loc de UEFA Champions League. Cu 55 de puncte după 32 de jocuri, Sociedad e pe locul 6 în La Liga.

Cu o poziție mai sus e Betis, cu 57 de puncte, care a pierdut în această rundă în fața celor de la Elche (0-1). Dacă Sociedad o învinge pe Barcelona, e sigură că urcă pe 5 și pune presiune pe Sevilla și Atletico Madrid.

Un singur gol a primit Sociedad în ultimele 5 runde din La Liga: 1-0 cu Alaves, 0-0 cu Sevilla, 1-0 cu Espanyol, 2-1 cu Elche și 0-0 cu Betis Sevilla.

 

Bascii se „lipesc” des de cartonașe

Jocul din etapa precedentă, cu Betis Sevilla (0-0), a avut nu mai puțin de 7 cartonașe galbene și unul roșu. Sociedad a încasat eliminarea (David Silva), precum și alte 3 cartonașe galbene.

Și precedentele confruntări din La Liga au avut peste 5,5 cartonașe: câte 6 au fost arătate în duelurile cu Elche și Espanyol.

 

Barcelona a intrat iar în criză

Catalanii au avut o serie impresionantă, prin care au ajuns până pe locul 2 în campionat. Păreau capabili să cucerească trofeul Europa League.

A fost nevoie de un singur scurt-circuit, iar acum spiritele sunt din nou încinse. Barcelona a pierdut acasă cu Eintracht Frankfurt (2-3) și a ratat calificarea în semifinalele UEL.

Afectați din punct de vedere moral, jucătorii lui Xavi au clacat și în La Liga: 0-1 acasă cu Cadiz, rezultat care pune în pericol și locul pe podium.

 

Barcelona domină categoric meciurile directe

Catalanii nu au mai cedat din 2016 în fața celor de la Real Sociedad. Cu acea ocazie, bascii se impuneau pe teren propriu cu 1-0.

În ultimii 6 ani, Barcelona a strâns 14 meciuri la rând fără înfrângere în fața celor din San Sebastian. Ultimele două partide au reprezentat un adevărat festival ofensiv: două succese pentru catalani, cu 4-2 și 6-1!

 

Absențe multe pentru gazde

Real Socidad nu se va putea baza pe accidentații Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez și Nacho Monreal. Eliminat în etapa precedentă, David Silva este suspendat pentru jocul de joi seara.

De cealaltă parte, Barcelona nu va putea conta pentru restul sezonului pe Pedri, iar Sergi Roberto este așteptat pe teren doar de peste o săptămână.

Echipa probabilă a celor de la Real Sociedad: Remiro – Zaldua, Zubeldia, Le Normand, Rico – Merino, Zubimendi, Rafinha – Isak, Sorloth, Portu.

Echipa probabilă a Barcelonei: Ter Stegen – Araujo, Pique, E. Garcia, Alba – F. de Jong, Busquets, Gavi – Dembele, Aubameyang, F. Torres.

 

Ce pariem pe meciul dintre Real Sociedad și Barcelona?

Cele două formații au pentru ce să tragă pe final de sezon, astfel că meciul se anunță unul aprig disputat. Nervii vor fi întinși pe final de partidă, mai ales dacă scorul va fi unul strâns.

Bascii sunt recunoscuți pentru intrările la limită și implicarea lor în partide cu multe cartonașe. Nici Barcelona nu este tipul de echipă „cuminte”, astfel că îl vom vedea pe Carlos del Cerro Grande ducând des mâna la buzunarul cu cartonașe.

Pontul zilei merge pe un peste la baremul de 4,5 cartonașe, la o cotă excelentă de 1,50. Această selecție poate fi găsită în oferta Betano pariuri sportive.

 

Alex de Minaur – Lloyd Harris. Meci cu un favorit clar pe zgura de la Barcelona!

Australianul Alex de Minaur pornește cu prima șansă în fața lui Lloyd Harris. În cele ce urmează vom explica de ce îl vedem favorit pe de Minaur.

 

Sezon consistent pentru Alex de Minaur

Australianul de 23 de ani este clasat pe locul 25 în ierarhia mondială. În 2022, el a câștigat 14 din cele 21 de meciuri jucate. Chiar și pe zgură se descurcă bine – a reușit să îl învingă în primul tur de la Barcelona pe Ugo Humbert.

În turneul precedent disputat pe această suprafață, Alex a trecut în primul tur de la Monte Carlo de spaniolul Bernabe Zapata Miralles (6-3, 6-4), specialist al acestei suprafețe, iar apoi l-a chinuit serios pe finalistul de anul trecut Andrey Rublev. După ce a luat primul set cu 6-2, de Minaur nu a putut obține victoria, însă oponentul a fost unul foarte puternic.

Deplasarea pe teren reprezintă un mare avantaj pentru Alex, dispus la efort. Calitățile sale defensive sunt recunoscute în circuit, iar varietatea loviturilor îl ajută să compenseze lipsa de forță.

 

Lloyd Harris are rezultate slabe pe zgură

Sud-africanul s-a făcut recunoscut în circuit prin loviturile sale puternice. Cu o înălțime de 1,93 metri, Lloyd are rezultate bune pe hard și pe iarbă, suprafețe în care își poate pune în valoare serviciul și forehandul.

Lucrurile se schimbă vertiginos în momentul în care Harris ajunge pe zgură. În 2021, din cele 6 partide disputate pe această suprafață, sud-africanul de pe locul 40 ATP a câștigat doar două!

Actualul sezon de zgură a început cu o înfrângere în runda inaugurală de la Monte Carlo, în fața lui Marton Fucsovics. Surprinzător, la Barcelona, Harris i-a învins pe Roberto Carballes Baena și Albert Ramos-Vinolas, însă cei doi spanioli sunt total ieșiți din formă.

 

Ce pariem pe meciul dintre Alex de Minaur și Lloyd Harris?

Alex De Minaur a câștigat cel mai recent meci direct cu Lloyd Harris, în sezonul precedent de zgură, tot în Spania, la Madrid. Diferența între cei doi jucători este mare dacă se află față în față pe zgură.

Deplasarea în teren a lui De Minaur îl ajută pe australian să trimită multe mingi înapoi, iar Harris ajunge să forțeze și să comită erori.

De aceea, recomandarea noastră merge pe victoria lui Alex de Minaur, la o cotă de 1,53 oferită de Betano. În cele ce urmează puteți găsi mai multe informații despre cont nou Betano.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup