Real Madrid – PSG. Meciul serii în UCL! Cine merge mai departe? (P)

Real Madrid - PSG. Meciul serii în UCL! Cine merge mai departe? (P)
  • Publicat:

După 1-0 pentru PSG în turul de pe „Parc des Princes”, Real Madrid încearcă să întoarcă soarta calificării în sferturile de finală UEFA Champions League. Partida decisivă dintre cele două super puteri este programată în această seara, pe „Santiago Bernabeu”, de la ora 22:00.

 

Vrei să pariezi pe ponturile recomandate la o agenție de Top? O poți face AICI! 

Real Madrid, o forță pe teren propriu

Formația pregătită de Carlo Ancelotti a disputat 17 partide pe teren propriu în acest sezon, din care a pierdut una singură. E vorba de cea mai mare surpriză a sezonului european, 1-2 cu Sheriff Tiraspol.

Ultimele 3 meciuri au adus tot atâtea victorii pentru Los Blancos. Liderul din Spania a avut de furcă în fața lui Real Sociedad. Bascii au deschis scorul, însă reacția madrilenilor nu s-a lăsat așteptată: Camavinga, Modric, Benzema și Asensio au punctat pentru succesul cu 4-1!

În campionat, Real Madrid are 8 puncte avans în fața Sevillei (63 vs 55). Pentru a ajunge în sferturile de finală din UCL, Real va trebui să întoarcă soarta unei duble în care a pierdut primul meci. Cea mai recentă astfel de ispravă a fost reușită în 2016 – „albii” au fost învinși în tur de Wolfsburg (0-2), dar au câștigat acasă cu 3-0.

 

Absențe pentru gazde

Mendy și Casemiro sunt suspendați pentru această partidă. Toni Kroos are șanse infime să joace în acest meci, în timp ce Valverde a revenit la antrenamente și ar putea fi o soluție în zona mediană.

Echipa probabilă a celor de la Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Marcelo – Valverde, Camavinga, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius.

 

Înfrângeri pentru PSG în ultimele două deplasări

PSG este cu totul concentrată pe partida de miercuri de pe Santiago Bernabeu. Cam asta au lăsat de înțeles jucătorii campioanei Franței, care au fost de nerecunoscut în cel mai recent duel disputat în Ligue 1.

Formația pregătită de Pochettino a fost învinsă în deplasare de Nice (0-1). A fost al doilea eșec consecutiv în deplasare pentru parizieni. Totuși, ei nu au de ce să își facă griji. Titlul este ca și acontat, în condițiile în care următoarea clasată, Nice, este la 12 puncte în spate.

 

Nicio victorie în deplasare în actualul sezon UCL

Dacă pe teren propriu este de netrecut, PSG arată carențe în deplasare. Francezii nu au câștigat vreunul dintre cele 3 meciuri jucate în faza grupelor departe de Parc des Princes: 1-1 la Club Brugge, 2-2 pe terenul lui Leipzig, respectiv eșecul de pe Etihad Stadium cu Manchester City (1-2).

Partea bună pentru PSG este reprezentată de ofensivă: 14 goluri au înscris francezii în UCL. Dintre acestea, 10 au fost semnate de Messi și Mbappe, fiecare cu câte 5 reușite.

 

Messi revine pe Bernabeu

După ce sezoane la rând a reprezentat coșmarul celor de la Real Madrid în duelurile cu Barcelona, Leo Messi revine pe Santiago Bernabeu în tricoul lui PSG. 26 de goluri a înscris Messi în poarta Realului de-a lungul anilor.

Meciul nu va fi special doar pentru Messi. Sergio Ramos și Keylor Navas au scris istorie pentru clubul din Madrid, iar acum apără culorile lui PSG. Totuși, primul este accidentat și nu va evolua, iar al doilea are șanse mici să îi ia locul între buturi lui Donnarumma.

Ander Herrera reprezintă o absență de lungă durată. Vestea bună pentru francezi este recuperarea lui Kylian Mbappe, cel care a marcat singurul gol în partida-tur cu madrilenii.

Echipa probabilă a celor de la PSG: Donnarumma – Hakimi, Kimpembe, Marquinhos, Mendes – I. Gueye, Pereira, Verratti – Neymar, Messi, Mbappe.

 

Ce pariem pe duelul dintre Real Madrid și PSG?

Față în față se vor afla două super puteri ale fotbalului european, cu loturi de invidiat. Dacă aruncăm un ochi pe ce au făcut ele în acest sezon, se cristalizează o idee destul de clară: Real Madrid are avantajul terenului propriu, în timp ce PSG nu se simte bine în deplasare.

În aceste condiții, pariul recomandat pentru confruntarea de pe Santiago Bernabeu este 1X. Dacă Real Madrid nu va pierde această partidă de acasă, veți prinde o cotă atractivă de 1,53. O altă variantă de jucat ar fi și Gol marcat în fiecare repriză, la o cotă de 1,65.

 

FC Porto – Lyon. Partidă tare în Europa League

Portughezii sunt gazdele partidei tur din optimile de finală UEFA Europa League, programată miercuri seara, de la ora 19:45, pe „Estadio Dragao”. Lusitanii pornesc favoriți în această confruntare, iar în continuare veți afla de ce stau lucrurile în acest fel.

 

Formă excelentă pentru FC Porto

18 meciuri fără înfrângere au legat jucătorii lui Sergio Conceicao. Această serie impresionantă a adus un avans liniștitor în fruntea campionatului intern. FC Porto a strâns 67 de puncte și a lăsat-o pe Sporting la 6 lungimi în spate.

Pentru a ajunge în optimile de finală din UEFA Europa League, FC Porto a evoluat în fața grupelor UCL. Acolo a terminat pe locul 3 într-o grupă cu Liverpool, Atletico Madrid și AC Milan. Calificată în primăvara UEL, FC Porto a trecut în dublă manșă de Lazio Roma. După un succes acasă cu 2-1, „dragonii” au remizat în Italia, scor 2-2, și au obținut biletele pentru confruntarea cu Lyon.

 

UEFA Europa League, salvarea unui sezon șters pentru Lyon

Francezii au nevoie de un parcurs cât mai lung în a doua competiție ca importanță din fotbalul european. Obișnuită să se bată mereu pentru un loc pe podiumul din Ligue 1, trupa pregătită de Peter Bosz este abia pe locul 9 în acest sezon.

Lider de necontestat în Grupa UEFA Europa League cu Rangers, Brondby și Sparta Praga (5 victorii și un egal), Lyon a ajuns direct în faza optimilor. A evitat astfel un duel suplimentar, cum a avut spre exemplu FC Porto.

Totuși, forma de moment nu este una dătătoare de speranțe pentru Olympique. Doar două victorii în ultimele 5 meciuri jucate de OL: 2-0 cu Nice și 4-1 la Lorient. În rest, Lyon a pierdut cu Monaco (0-2) și Lille (0-1), iar confruntarea cu Lens s-a încheiat la egalitate (1-1).

FC Porto nu va putea conta în acest meci pe Wendell (Suspendat) și Wilson Manafa (accidentat). De cealaltă parte, Lyon nu i-a deplasat pe Sinaly Diomande și Rayan Cherki, ambii își revin după leziuni mai vechi.

Echipa probabilă a celor de la FC Porto: D. Costa – Mario, Mbemba, Pepe, – Otavio, Vitinha, Uribe, Aquino – T. Martinez, Taremi

Echipa probabilă a celor de la Lyon: A. Lopes – Dubois, Mendes, Lukeba, Emerson – Ndombele, Caqueret – Faivre, Paqueta, Toko Ekambi – M. Dembele

 

Ce pariem pe meciul dintre FC Porto și Lyon?

FC Porto se află într-o perioadă mult mai bună, iar avantajul terenului propriu ar trebui să conteze mult. În condițiile în care nu a mai pierdut din startul lunii decembrie, ne așteptăm ca trupa lui Sergio Conceicao să nu fie învinsă nici de Lyon.

Astfel, pontul zilei pentru meciul din UEFA Europa League este Cel puțin o repriză câștigată de FC Porto. În cazul în care portughezii se impun în cel puțin o repriză, veți fi recompensați cu o cotă bună de 1,57. Victoria la meci a dragonilor poate fi încercată și ea, la o cotă de 1,90. Pe aceste meciuri și multe altele puteți parti la diferite case de pariuri internaționale.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen