Real Madrid – Eintracht Frankfurt. 3 idei de pariuri pentru Supercupa Europei (P)

Real Madrid – Eintracht Frankfurt. 3 idei de pariuri pentru Supercupa Europei (P)
  • Publicat:

Pe teren neutru, în Finlanda, Real Madrid încearcă să-și treacă în palmares un nou trofeu european și să demonstreze că este regina incontestabilă de pe “Bătrânul Continent”. Eintracht Frankfurt speră să realizeze o surpriză majoră, fiind o trupă care nu are nimic de pierdut.

 

 

Încasează 42RON FREEBET fără depunere la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Real Madrid – Eintracht Frankfurt

 

Dată: 10.08.2022
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Helsinki Olympic Stadium”, Helsinki

Cote: Real Madrid are o cotă de 1.47 la victorie. X este cotat la 4.80, iar 2 solist la 6.80

Pont: Real Madrid -1 handicap asiatic, cotă 1.70

  • Real Madrid este câștigătoarea Champions League, în finală trecând cu scorul de 1-0 de Liverpool
  • Eintracht Frankfurt a câștigat Europa League în fața lui Glasgow Rangers, după loviturile de departajare
  • Este pentru prima oară în istorie când Frankfurt evoluează într-o Supercupă europeană

 

Regina Champions League

Real Madrid este cea mai galonată echipă din istoria fotbalului. Madrilenii au nu mai puțin de 14 trofee Champions League, ultimul obținut chiar acum trei luni, 4 Supercupe și 4 trofee FIFA World Club, deși această ultimă competiție nu este atât de prestigioasă.

În plus, Real a dominat în multe rânduri și campionatul în Spania, fiind deținătoare titlului în La Liga.

Astfel, Madrid nu are nevoie de o prezentare foarte aprofundată. Toată lumea știe puterea acestui nume, toți adversarii au învățat să-l respecte.

Sezonul trecut din Champions League a relevat un lucru: Real Madrid, chiar și când are un lot mai slab, este dominată și surclasată din punct de vedere al fotbalului, poate să învingă datorită numelui și încrederii pe care acesta îl transmite jucătorilor proprii.

 

Vrăji și farmece

Este greu de prezentat într-un mod just traseul celor de la Real spre trofeul Champions League. Spaniolii au fost aproape de eliminare în fiecare fază, însă au reușit cumva să revină de fiecare dată. PSG a câștigat manșa tur 1-0 și a condus 1-0 pe Bernabeu, însă a pierdut 1-3 printr-un hattrick al lui Benzema.

Chelsea a avut 3-0 pe “Bernabeu” și șansa de a face 4-0, însă a pierdut calificarea în prelungiri, gol Benzema.

Manchester City i-a învins 4-3 pe teren propriu, meci în care diferența reală trebuia să fie de 2-3 goluri în favoarea englezilor. Pe “Bernabeu”, britanicii au condus 1-0 până în minutul 90, fiind egalați, învinși în minutul 91, apoi eliminați în prelungiri printr-un gol al lui Benzema.

În finală, Real a suferit profund, a fost dominată aproape 90 de minute, însă a reușit să se impună 1-0. Gol Vinicius.

Este unul dintre cele mai ciudate, norocoase și muncite titluri din istoria Champions League, un sezon care va rămâne în memoria iubitorilor acestui sport.

Lotul nu s-a schimbat mult în această vară, venind Tchouameni și Rudiger.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Valverde, Benzema, Vinicius Jr

 

Eintracht Frankfurt, surpriza Europa League

Frankfurt nu era considerată una dintre favoritele la câștigarea Europa League, deși o formație din Bundesliga nu poate să fie vreodată desconsiderată.

Însă, Eintracht era cotată mult sub trupe precum Barcelona, Sevilla sau Borussia Dortmund.

Chiar și așa, “vulturii” au dat peste cap toate calculele și s-au impus în finala de la Sevilla, într-o manieră dramatică.

Parcursul a fost dificil. Eintracht a eliminat două formații din Spania, pe Betis Sevilla și mai ales pe Barcelona (1-1, 3-2), apoi în semifinale reușind să treacă de West Ham United după o dublă victorie: 2-1 în Anglia și 1-0 pe teren propriu.

În finală, Frankfurt a întâlnit-o pe Rangers, iar partida a fost la fel de echilibrată precum o arată și scorul: 1-1, nemții impunându-se după loviturile de departajare.

Acest trofeu este unul neașteptat, însă foarte prețios. A oferit bucurie unui oraș întreg (scenele după câștigarea titlului au fost incredibile), și a permis echipei să joace direct în viitorul sezon de Champions League!

 

Trezirea la realitate

După câștigarea Europa League, totul a părut un vis frumos pentru “Die Adler”. Nemții nu au pierdut niciun meci amical, iar în prima partidă oficială, în cadrul Cupei Germaniei, au trecut 4-0 de Magdeburg.

A urmat startul Bundesliga, vinerea trecută Frankfurt jucând pe teren propriu contra coșmarului nesfârșit numit Bayern Munchen.

Scorul de 1-6 poate părea dur, umilitor, însă reflectă diferența din teren. Bayern a ratat alte ocazii imense, fiind, în opinia mea, cea mai bună echipă din lume în acest sezon.

Eintracht nu a fost mai slabă decât în ediția precedentă. Însă, s-a văzut o naivitate extremă în apărare, foarte multe spații larg deschise pentru atacanții adverși.

Atacul a fost spectaculos, însă ineficient. Astăzi probabil nemții vor marca, însă au nevoie de o rigurozitate extremă în jumătatea proprie, lucru care nu cred că se poate întâmpla.

Onguene și Buta vor lipsi astăzi.

Mai mult, omul numărul 1 al nemților, atacantul Filip Kostic, a plecat în Italia pentru a semna cu Juventus, așadar va absenta.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Eintracht Frankfurt: Trapp; Toure, Ndicka, Tuta; Knauff, Sow, Rode, Lenz; Gotze, Kamada; Borre

 

Pontul pentru meciul Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Este primul meci oficial al sezonului pentru cei de la Real Madrid, această putând să fie o problemă. Însă, în partidele amicale “Los Blancos” au arătat bine. Au cedat 0-1 cu Barcelona, însă apoi și-au luat revanșa cu Juventus, 2-0.

Lotul este matur, omogen, iar în astfel de finale ei excelează. De partea cealaltă, Frankfurt nu are experiență europeană, iar în acel 1-6 cu Bayern a arătat foarte rău.

Astfel, pariul merge pe Real Madrid -1 handicap asiatic, la o cotă de 1.70.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Real Madrid are un lot foarte experimentat pe plan european și foarte omogen. Benzema și Vinicius pot profita de orice spațiu, iar Frankfurt are obiceiul să se apere dezorganizat
  • Eintracht Frankfurt vine după un 1-6 categoric cu Bayern Munchen. Echipa a părut foarte haotică, iar apărarea nu a existat
  • Este o diferență mare între echipe la aproape orice capitol: lot, formă de moment, pedigri european, experiență

 

42RON FREEBET la Betano fără depunere

Dacă vrei să joci la jocuri de noroc online, dar nu prea te înduri să efectuezi un depozit în momentul acesta, avem pentru tine soluția perfectă. Deschide un cont la Betano prin link-ul de mai jos în intervalul 16 iulie – 31 august 2022 folosind codul bonus ”FOTBAL42”, și vei putea primi un bonus fără depunere în valoare de 42RON sub forma de FREEBET!

Încasează 42RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

Codul bonus se introduce la pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare. După deschiderea contului va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC (adică să trimiți o copie după un act de identitate), după care vei primi freebet-ul de 100RON fără depunere! Acesta trebuie utilizat în maxim 7 zile pe un pariu de cotă minim 4.00. Eventualul profit obținut de pe urma pariului este creditat sub formă de bani cash, fără rulaj!

 

Alte pariuri pentru Supercupa Europei

 

Ținând cont de ceea ce am văzut la Frankfurt în partida cu Bayern, putem să încercăm și un pronostic pe goluri. “Peste 2.5 goluri” are o cotă 1.65, destul de bună pentru a fi jucată single sau într-un combo.

Real Madrid are un atac excepțional, care poate profita de orice eroare. Un pariu în această direcție ar putea fi: “Real Madrid marchează minim 2 goluri”, la o cotă de aproximativ 1.50 (depinde la ce casă jucați).

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele