Real Madrid – Barcelona. Ce pariem pe El Clasico? (P)

Real Madrid - Barcelona. Ce pariem pe El Clasico? (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

Episodul 249 din El Clasico le pune duminică faţă în faţă pe Real Madrid şi Barcelona. Partida de pe Estadio Santiago Bernabeu este programată în cursul serii, de la ora 22:00.

Nici nu îți trebuie cod bonus Netbet! Încasează oferta!

Formă excelentă pentru Real Madrid

Trupa blanco are şanse foarte mari să cucerească titlul în acest an în La Liga. Echipa pregătită de Carlo Ancelotti conduce clasamentul din La Liga. După 28 de etape disputate, Real Madrid are 66 de puncte, cu 10 în plus faţă de Sevilla şi 15 mai multe decât rivala Barcelona.

Ultimele 5 meciuri au fost câştigate de madrileni. Patru dintre ele au venit în campionat: 3-0 cu Alaves, 1-0 la Rayo Vallecano, 4-1 acasă cu Real Sociedad şi 3-0 pe terenul Mallorcăi.

Un alt succes extrem de important a fost cel din UEFA Champions League, de pe teren propriu, cu PSG. Francezii au condus cu 1-0 la pauză şi aveau un avans de două goluri la general după victoria la limită din tur (1-0). În scenă a intrat Karim Benzema. Vârful Realului a punctat de 3 ori în ultima jumătate de oră şi a adus calificarea ibericilor în sferturile de finală din cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Pentru un loc în careul de aşi, Real o va înfrunta în dublă manşă pe Chelsea.

 

Absentează Karim Benzema

Atacantul francez s-a accidentat pe finalul meciului cu Mallorca şi a ratat antrenamentul de sâmbătă dimineaţa. În aceste condiţii, chiar dacă îşi va reveni, el nu va fi forţat în duelul cu Barcelona, deoarece Ancelotii îl vrea în cea mai bună formă fizică în confruntările cu Chelsea.

Ferland Mendy este şi el indisponibil, astfel că locul său în defensivă va fi luat de Nacho.

De absenţa lui Benzema ar putea profita Isco. Acesta şi-a pierdut locul de titluar în echipa liderului din La Liga, însă acum el sau Jovic îi vor suplini absenţa golgheterului francez.

Echipa probabilă a celor de la Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Nacho – Kroos, Casemiro, Modric – Asensio, Isco, Vinicius.

 

Barcelona luptă pentru un loc pe podiumul din La Liga

Xavi a reuşit să schimbe faţa Barcelonei. Catalanii erau departe de locurile de Champions League la venirea pe bancă a fostei glorii a clubului. Totuşi, trupa de pe Camp Nou a înlănţuit 12 etape la rând fără înfrângere.

Seria pozitivă a ajutat-o pe Barcelona să urce pe locul 3 în campionat, cu 51 de puncte şi un meci mai puţin disputat în comparaţie cu Sevilla, formaţia de pe poziţia secundă.

În această perioadă, catalanii şi-au trecut în cont 8 victorii şi două egaluri. Venirile lui Aubameyang şi Adama Traore au contat enorm.

Nu mai puţin de 14 goluri a înscris Barcelona în ultimele 4 etape: 4-1 cu Valencia, 4-0 cu Bilbao, 2-1 la Elche şi 4-0 cu Osasuna.

 

Catalanii au jucat joi în Europa League

Barcelona s-a calificat în sferturile de finală din Europa League, după un succes chinuit cu Galatasaray. Turcii au condus cu 1-0, însă golurile lui Pedri şi Aubameyang au adus accesul trupei lui Xavi în faţa următoare a întrecerii.

Pentru un loc în semifinalele Europa League, Barcelona o va întâlni pe Eintracht Frankfurt. Prima manşă este programată în Germania, pe 7 aprilie.

 

Absenţe pentru Xavi în El Clasico

Sergino Dest, Ansu Fati, Sergi Roberto şi Samuel Umtiti sunt indisponibil pentru duelul Barcelonei de pe Santiago Bernabeu. Faţă de meciul de la Istanbul, în primul 11 va apărea Dani Alves. Veteranul brazilian nu a fost trecut pe lista pentru cupele europene, iar catalanii îşi pun baza în el în La Liga.

Presa spaniolă notează că Eric Garcia are şanse mai mari decât Ronald Araujo să evolueze în centrul defensivei alături de Gerard Pique.

Echipa probabilă a celor de la Barcelona: Ter Stegen – D. Alves, Pique, E. Garcia, J. Alba – Pedri, Busquets, De Jong – Dembele, Aubameyang, F. Torres.

 

Ce pariem pe meciul dintre Real Madrid şi Barcelona?

Real Madrid are 4 victorii la rând în campionat în fața Barcelonei și una în Supercupă. Acel ultim meci disputat în Arabia Saudită s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, însă Valverde a marcat în minutul 98 și a calificat-o pe Real mai departe.

Cele mai recente 4 meciuri directe au avut goluri în ambele porți: 2-2 (2-3 după prelungiri) și victoriile Realului cu 2-1, 2-1, și 3-1.

În condițiile în care Barcelona arată mai bine decât în trecut, iar Real Madrid nu îl are pe Benzema, e foarte posibil să avem o partidă extrem de echilibrată. Asta se vede și la nivelul cotelor, unde madrilenii nu mai sunt cotați atât de mari favoriți precum în confruntările precedente.

Recomandarea noastră pentru El Clasico este GG (goluri marcate de ambele formații). În cazul în care cele două echipe vor puncta, veți prinde o cotă de 1,50. Pentru un peste 2,5 goluri în meci, cota este mai mare, de 1.65.

 

FC Argeș – FCSB. Oaspeții aleargă după liderul CFR Cluj

FC Argeș și-a văzut îndeplinit obiectivul după calificarea în play-off-ul Ligii 1. Formația pregătită de Andrei Prepeliță a reușit surpriza și a lăsat-o pe FC Botoșani în play-out.

Victoria decisivă a venit chiar pe terenul moldovenilor, cu 2-1, în ultima etapă din sezonul regulat.

Cu 24 de puncte la intrarea în play-off, piteștenii pot spera cel mult la locul 4, însă e greu de crezut că pot pune probleme adversarelor de pe podium.

În prima etapă din play-off, FC Argeș a fost învinsă categoric de Universitatea Craiova. Echipa lui Reghecampf s-a impus cu 3-0, la capătul unui meci în care Latovlevici a fost eliminat pentru două cartonașe galbene încasate în mai puțin de două minute.

 

Piteștenii au o serie impresionantă pe teren propriu

FC Argeș nu a pierdut niciunul dintre ultimele 6 meciuri din Trivale. În această serie intră victoriile cu Dinamo (2-1), Academica Clinceni (1-0), CS Mioveni (1-0) și FCSB (1-0), precum și remizele cu Voluntari (0-0) și Sepsi (1-1).

Pentru duelul cu FCSB, antrenorul Prepeliță nu se va putea baza pe suspendatul Latovlevici, pe Șerban care e accidentat și pe Cristian Dumitru, care e împrumutat de la adversara de duminică și nu are drept de joc contra celor de la FCSB.

Echipa probabilă a celor de la FC Argeș: Greab – H. Viana, Miguel, Dobrosavlevici, Mușat – Dumitrașcu, Honciu, Raynov, Ișfan – Said, G. Ganea.

 

FCSB nu își permite pași greșiți în lupta pentru titlu

După remiza celor de la CFR Cluj cu Farul (0-0), liderul campionatului are 8 puncte în fața celor de la FCSB. Orice pas greșit le spulberă speranțele jucătorilor lui Toni Petrea într-o revenire la vârf. Cu o victorie duminică, formația roș-albastră ar reduce ecartul la 5 puncte.

Universitatea Craiova a pierdut surprinzător la Voluntari (1-3), astfel că FCSB poate profita. Cu un succes obținut la Pitești, trupa roș-albastră se poate îndepărta la 7 puncte în fața oltenilor.

Pe final de sezon regulat, FCSB a arătat carențe majore, iar acestea s-au lăsat cu înfrângeri în fața celor de la Farul (0-2) și FC Argeș (0-1), precum și cu o remiză la CS Mioveni (1-1).

Odată început play-off-ul, jucătorii lui Petrea au tratat cu maximă seriozitate duelul cu Farul. FCSB s-a impus cu 2-0, la capătul unei partide cu multe decizii eronate luate de centralul Rusandu.

 

Mamut, șanse mari să prindă primul 11

Atacantul croat a avut o evoluție bună împotriva Farului și, în mod normal, își va păstra locul de titular în atac.

Florin Coman este considerat „terminat” de Gigi Becali, Keșeru nu intră în calculele patronului, iar Ianis Stoica este în continuare accidentat.

Octavian Popescu este „perla” lui Gigi Becali. Patronul l-a lăudat pentru evoluția cu Farul, în care „nu a pierdut nici măcar o minge”.

În afara înfrângerii din finalul sezonului regulat, FCSB a dominat întâlnirile cu piteștenii. Formația roș-albastră și-a trecut în cont două victorii (2-1 și 3-0) și un egal (0-0) în ultimele confruntări directe cu FC Argeș.

Echipa probabilă a celor de la FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Miron, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Edjouma, Fl. Tănase Cordea, Mamut, Oct. Popescu.

 

Ce pariem pe meciul dintre FC Argeș și FCSB?

La nivelul play-off-ului, victoria este mult mai importantă pentru oaspeți decât pentru formația gazdă. FC Argeș și-a îndeplinit obiectivul, de aici încolo fiecare punct reprezintă un bonus.

FCSB are mare nevoie de puncte pentru a reduce diferența față de CFR Cluj și pentru a-și asigura un final liniștit de campionat în privința locului secund.

La nivelul lotului, trupa roș-albastră stă mult mai bine, iar compartimentul ofensiv al celor de la FCSB ar trebui să facă diferența.

În aceste condiții, pontul zilei pentru meciul din Liga 1 merge pe Cel puțin o repriză câștigată de FCSB. Dacă oaspeții își vor adjudeca măcar una dintre cele două părți, veți prinde o cotă bună de 1,57. Victoria trupei lui Petrea este recompensată cu o cotă de 1,90. Pe aceste meciuri puteți paria online și veți obține un bonus sportingbet.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…