Real Madrid – Atletico Madrid, derby încins în Cupa Regelui. Vezi ponturile zilei (P)

Real Madrid – Atletico Madrid, derby încins în Cupa Regelui. Vezi ponturile zilei (P)
  • Publicat:

Într-o manșă singulară disputată pe “Santiago Bernabeu”, Real Madrid primește vizita rivalei din oraș Atletico. Duelul se anunță foarte dur, tensionat, calificarea în semifinale putând să meargă în orice direcție.

 

 

Încasează 123 FREESPINS fără depunere și fără rulaj la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Real Madrid – Atletico Madrid

 

Dată: 26.01.2023
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Santiago Bernabeu”,Madrid

Cote: Real Madrid are o cotă de 1.80 la victorie. X este cotat la 3.65, iar victorie Atletico Madrid la 4.45

Pont: Atletico Madrid primește mai multe cartonașe, cotă 1.57

  • Real Madrid ocupă locul secund în La Liga, la 3 puncte sub Barcelona
  • Real s-a calificat dramatic în aceste sferturi, revenind de la 0-2 cu Villarreal
  • Atletico Madrid are un sezon modest, fiind la 10 puncte sub rivalii de astăzi

 

Niciun trofeu nu e prea mic

Real Madrid vine după unul dintre cele mai bune sezoane din istoria sa, fiind campioana en-titre din La Liga și deținătoarea trofeului Champions League.

Aceste trofee nu o să dispară vreodată din palmaresul “Los Blancos”, însă prezentul este mult mai important, iar fanii doresc noi performanțe.

Real pare o echipă mai slabă decât acum 12 luni, deși lotul este aproape identic. Însă, peste Modric și Kroos a mai trecut un an, iar trofeul Balonul de Aur pare că l-a dus pe Benzema la un punct de saturație.

Cea mai mare diferență mi se pare alta: plecarea lui Casemiro. Brazilianul era cel mai important jucător de la centrul terenului, iar impactul său pozitiv se vede la Manchester United.

Chiar și în aceste condiții, Real este în luptă pentru toate cele 3 trofee, iar noi performanțe nu sunt improbabile.

 

Revanșa din Cupă

Real vine după niște meciuri slabe. A pierdut 1-2 la Villarreal în campionat, apoi a fost învinsă categoric de Barcelona în Supercupa Spaniei, 1-3. Eșecul nu este dur doar prin prisma rezultatului, însă gruparea blanco a fost dominată complet de catalani.

Madrid și-a revenit în campionat, cel puțin dacă ne raportăm la scor: 2-0 la Athletic Bilbao, meci foarte important în economia campionatului.

Real nu s-a simțit prea bine, gazdele având nu mai puțin de 18 șuturi spre poartă. Însă, pragmatismul și valoarea și-au spus cuvântul, iar Benzema și Kroos și-au transformat șansele de gol.

În Cupă, Real s-a calificat cu mari emoții, fiind condusă 0-2 de Villarreal, însă revenind în extremis. Victoria 3-2 arată că trupă lui Ancelotti dorește acest trofeu, așadar astăzi va trimite în teren echipa de bază.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Real Madrid: Courtois; Nacho, Militao, Rudiger, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius Jr

 

Atletico, salvată de Cupă?

Atletico Madrid are unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimul deceniu. Marea dezamăgire a fost Champions League, unde trupa lui Simeone pur și simplu s-a făcut de râs, terminând pe ultimul loc una dintre cele mai slabe grupe din istoria competiției: cu Porto, Brugge și Leverkusen.

Astfel, Atletico nici măcar nu a putut să prindă un loc de Europa League, care prelungea sezonul internațional.

Eșecul pe acest plan a dus la multe nemulțumiri din partea fanilor și la o gaură în buget.

În campionat, Madrid încearcă să salveze ce se mai poate, deoarece și în această competiție lucrurile nu stau tocmai roz.

Momentan, oaspeții de astăzi sunt pe 4, însă un loc de Liga Campionilor nu este asigurat, având doar 3 puncte peste ocupanta locului 7, Osasuna.

 

Formă crescândă

Atletico a avut două partide destul de slabe în ultima lună, înfrângere pe teren propriu 0-1 cu Barcelona și remiză 1-1 la Almeria, ambele în La Liga.

Însă, de atunci trupa lui Simeone pare că și-a revenit, câștigând 2-0 cu Levante în Copa del Rey și 3-0 cu Valladolid în campionat.

Succesul cu Real Valladolid poate însemna un nou început, mai ales că Atleti a jucat chiar bine, în special pe plan ofensiv. A fost un adevărat festival la poarta oaspeților, Atletico șutând de nu mai puțin de 18 ori și având alte mari ocazii ratate.

Totuși, meciul de astăzi este complet diferit. Adversarul este mult superior, însă și motivația o să fie la cote înalte, în special după eșecul 1-2 din meciul direct din campionat.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Atletico Madrid: Oblak; Molina, Savic, Hermoso, Reinildo; Llorente, De Paul, Kondogbia, Carrasco; Griezmann, Depay

 

Pontul pentru meciul Real Madrid – Atletico Madrid

Un asemenea derby este greu de prezis, mai ales că ambele echipe au fost oscilante în ultima lună. Astfel, pariul va merge pe statistici: “Atletico Madrid primește mai multe cartonașe”, la o cotă de 1.57, preluată din oferta Betano.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • În mod normal, Real Madrid va controla partida, va avea posesie și mai multe acțiuni periculoase. Astfel, Atletico va fi forțată să faulteze
  • În general, Atletico este o trupă dură, formată pe filosofia antrenorului Simeone
  • În meciul din campionat, Atletico a avut un raport al cartonașelor galbene de 4-2. În plus, a primit și un cartonaș roșu

 

123 FREESPINS la Betano fără depunere sau rulaj

PariuriX și Betano vin în luna Ianuarie 2023 cu o super ofertă foarte atractivă prin care jucătorii noi pot beneficia de 123 FREESPINS fără depunere și fără rulaj în popularul joc de cazino Shining Crown!

Încasează 123 FREESPINS fără depunere la Betano!

Trebuie doar să deschizi cont prin link-ul de mai sus utilizând codul „123CROWN”. Va trebui apoi să parcurgi procesul de verificare KYC, după care vei primi cele 123 rotiri gratuite. Acestea sunt valabile timp de 7 zile de la creditare, iar eventualele câștiguri nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj! Asta înseamnă că poți retrage ce câștigi! Oferta este valabilă doar pentru clienții noi până pe 31 ianuarie 2023, așa că grăbește-te!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de joi

 

 

Valencia vs. Athletic Bilbao

Tot în sferturile de finală ale Cupei Regelui, Valencia primește pe “Mestalla” vizita celor de la Athletic Bilbao.

Valencia a jucat destul de prost în ultima perioadă, deși în semifinala Supercupei contra celor de la Real Madrid a impresionat, ducând dispută până la loviturile de departajare.

În campionat, Valencia mai mult a dezamăgit, pe acest teren fiind învinsă de modesta Cadiz și remizând 2-2 cu Almeria, chiar în weekendul precedent.

Athletic Bilbao este o echipă mai puternică, lucru care se vede din clasamentul La Liga, unde ocupă locul 8.

Totuși, forma bascilor nu este prea încurajatoare. Bilbao a trecut greu de Espanyol în Copa del Rey, 1-0, însă în campionat vine după două eșecuri consecutive: 1-3 la Sociedad și 0-2 cu Real Madrid.

Se anunță un sfert de finală echilibrat. Ambele echipe au jucători buni de atac, iar faptul că se joacă într-o singură manșă poate produce spectacol.

Pentru pariul “peste 2 goluri handicap asiatic” primim o cotă de 1.70.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău…
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la…
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…