Ponturi pentru Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022. Analizăm șocul Spania – Germania și meciul echilibrat Croația – Canada (P)

Ponturi pentru Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022. Analizăm șocul Spania – Germania și meciul echilibrat Croația - Canada (P)
  • Publicat:

Pentru a 2-a ediție consecutivă, Germania este la un pas să părăsească întrecerea mondială încă din faza grupelor. Eșecul 1-2 cu Japonia a fost surprinzător, iar o nouă înfrângere poate elimina matematic Germania din competiție (dacă Japonia câștigă împotriva celor din Costa Rica). Vedem o dezintegrare nemțească?

 

 

Încasează 211 FREESPINS fără depunere și fără rulaj la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Spania – Germania

 

Dată: 27.11.2022
Oră: 21:00
Locație: Stadionul “Al Bayt Stadium”, Qatar

Cote: Spania are o cotă de 2.35 la victorie. X este cotat la 3.60, iar victorie Germania la 2.90

Pont: Spania DNB/niciun pariul pe egal, cotă 1.70

  • Spania s-a distrat în prima partidă, realizând scorul turneului, 7-0 împotriva celor din Costa Rica
  • Germania a început antitetic, un 1-2 frustrant cu Japonia
  • În cazul în care Japonia câștigă partida de la 12:00, Germania rămâne cu o singură opțiune pentru calificare: victoria

 

Tiki Taka?

Spania este una dintre cele mai bune echipe ale ultimelor două decenii. Dublă campioană europeană, campioană mondială în 2010, Spania a produs un fotbal spectaculos și eficient, împrumutând acel tiki-taka de la Barcelona.

Xavi și Iniesta vor rămâne perpetuu în legendele fotbalului iberic, însă acum alte nume își fac apariția pe cea mai importantă scenă.

Gavi și Pedri impresionează din ce în ce mai mult, amândoi fiind considerați “copii de aur”. Momentan ei sunt foarte tineri, însă deja își pun amprenta asupra mijlocului terenului, aducând un plus de inventivitate.

Alături de ei, Busquets și Asensio sunt minți limpezi, cu experiență necesară pentru a gestiona orice situație.

 

Șapte (7)

Victoria împotriva celor din Costa Rica era firească, ținând cont că americanii sunt o trupă modestă, calificată cu mult noroc după un baraj cu Noua Zeelandă.

Însă, scorul de 7-0 este impresionant. Spania a tras un semnal de alarmă pentru toate celelalte echipe de la Cupa Mondială, mesajul fiind clar: “venim după trofeu”.

Toți fotbaliștii au jucat excelent, în special Gavi, Ferran Torres și Asensio.

Cu o victorie astăzi, Spania aproape câștigă și grupa, deoarece are un golaveraj excelent. Ar urma partida decisivă cu Japonia, unde ar avea nevoie de minim o remiză pentru a termina pe primul loc.

Această poziție este importantă, deoarece ar evita jumătatea Braziliei, ajungând pe partea Angliei și a Portugaliei.

 

Echipa de start probabilă a celor din Spania: Simon; Azpilicueta, Rodri, Laporte, Alba; Pedri, Busquets, Gavi; F. Torres, Asensio, Olmo

 

Germania inofensivă

Germania este una dintre cele mai bune echipe din istoria Cupei Mondiale, de 4 ori campioană. Ultima oară, în 2014 în Brazilia, Germania a obținut titlul într-o manieră incredibilă, câștigând 7-1 cu echipa gazdă, apoi trecând de Argentina în finală.

De atunci, totul s-a năruit.

Germania a ajuns o trupă mediocră, incapabilă să mai ajungă în fazele finale ale turneelor finale.

La Campionatul Mondial din Rusia 2018 a fost eliminată încă din faza grupelor, iar la Euro 2020 a pierdut în optimi cu Anglia după o prestație rușinoasă.

Scenariile negre se repetă și aici, iar eșecul cu Japonia doar confirmă o realitate sumbră: Germania nu mai este o forță a fotbalului mondial.

 

Surclasați de niponi

Germania părea că are un meci ușor cu Japonia. A primit un penalty în prima repriză, l-a transformat fără emoții, apoi a mai avut 2-3 ocazii interesante de a marca.

Când lucrurile păreau că se îndreaptă spre un deznodământ previzibil, defensiva nemțească a început să dea rateuri. Japonia a lovit fulger în minutele 75 și 83, iar Germania nu a mai avut replică.

Acest eșec duce la multe concluzii: Germania joacă un fotbal de slabă calitate, iar pe fază ofensivă nu găsește soluții. Nu există un atacant de clasă, iar Havertz și Musiala nu pot să suplinească lipsa unui număr 9.

Defensiva germană este imobilă, atât Sule cât și Rudiger fiind lenți.

În aceste condiții, este greu să credem că Germania poate ajunge în optimi. Dacă Japonia trece de Costa Rica, Germania trebuie neapărat să câștige astăzi, deznodământ improbabil.

 

Echipa de start probabilă a celor din Germania: Neuer; Sule, Rudiger, Schlotterbeck, Raum; Kimmich, Gundogan; Gnabry, Muller, Musiala; Havertz

 

Pontul pentru meciul Spania – Germania

Spania pare cea mai bună echipă din Europa, alături de Franța. Lotul este excelent, iar pe fază de atac are soluții nenumărate. O victorie astăzi echivalează practic cu primul loc în grupă, iar deznodământul probabil va fi cel previzibil. Pentru “Spania DNB/niciun pariul pe egal” primim o cotă de 1.70.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Spania a jucat senzațional în primul meci, trecând 7-0 de Costa Rica
  • Spania are o linie de mijloc mult superioară, iar atacul este inventiv, Morata, Torres, Gavi, Pedri, Ansu Fati și Asensio fiind în formă
  • Germania a părut o epavă cu Japonia. Echipa este lentă, lipsită de creativitate, iar apărarea pare imobilă

 

211 FREESPINS la Betano fără depunere sau rulaj

PariuriX și Betano vin în luna Noiembrie 2022 cu o super ofertă exclusivă prin care oferă jucătorilor noi 211 FREESPINS fără depunere și fără rulaj în popularul joc de cazino Book of Oz.

Încasează 211 FREESPINS fără depunere la Betano!

Trebuie doar să deschizi cont prin link-ul de mai sus utilizând codul „PARIURIX211”. Va trebui apoi să parcurgi procesul de verificare KYC, după care vei primi cele 211 rotiri gratuite. Acestea sunt valabile timp de 7 zile de la creditare, iar eventualele câștiguri nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj! Asta înseamnă că poți retrage ce câștigi! Oferta este valabilă doar pentru clienții noi până pe 30 noiembrie 2022, așa că grăbește-te!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Croația vs. Canada

Mergem în grupa cea mai echilibrată, F, unde toate cele 4 echipe par de valoare egală.

Croația a scos un punct în primul meci, 0-0 cu Maroc, însă jocul a arătat foarte rău dacă ne raportăm la pretenții. Până la urmă, această echipă este vicecampioană mondială, o forță a fotbalului european. Totuși, croații au părut foarte lenți, lipsiți de idei, iar Modric a fost o umbră.

Canada a dominat copios Belgia, a ratat penalty, a avut alte ocazii uriașe și a fost defavorizată de arbitraj. A primit gol la una dintre singurele acțiuni periculoase ale belgienilor, așadar înfrângerea 0-1 este total nemeritată și frustrantă.

Canada a stat excelent statistic, având un raport al șuturilor de 22 la 9, însă a lipsit pragmatismul.

Cred că partida de astăzi va avea coordonate similare. Canada va domina, iar Croația va încerca să dea lovitura pe contraatac și să profite de naivitățile americanilor.

Pentru pariul “pentru 2 goluri handicap asiatic” primim cotă 1.55.

 

Căutați ponturi pariuri pentru meciurile de la Cupa Mondială? Intrați pe PariuriX.com, unde specialiștii în fotbal oferă cele mai bune predicții și analize pentru partidele din Qatar!

 

Belgia vs. Maroc

Belgia este semifinalista de acum 4 ani, o echipă care este văzută întotdeauna drept una dintre favoritele la titlu. Din păcate, această generație de aur pare îmbătrânită, Belgia devenind o echipă lentă și previzibilă.

Singurul jucător de top a rămas De Bryune, însă nici el nu pare în formă. A primit premiul pentru “fotbalistul meciului” în partida împotriva Canadei, însă s-a declarat rușinat de acest lucru, spunând că nu-l merita.

Belgia totuși este într-o postură favorabilă, având 3 puncte după victoria împotriva Canadei, iar cu un succes astăzi este practic calificată.

Maroc mi se pare cea mai bună echipă africană, iar egalul 0-0 cu Croația nu este surprinzător. Maroc a fost echipa mai bună, a avut ocazii, însă nu a putut marca.

Astăzi o să aibă iarăși stadionul de partea ei, iar deznodământul poate să le fie chiar și mai favorabil.

Pentru “Maroc marchează minim un gol” primim o cotă de 1.50.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Neil Lennon a ajuns la București! Prima reacție a noului antrenor de la Rapid
Neil Lennon a ajuns la București! Prima reacție a noului antrenor de la Rapid
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut dura”
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut dura”
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este cocoș modern, Ștrulă!
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este cocoș modern, Ștrulă!
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care îşi fac selfie-uri
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care îşi fac selfie-uri
Marea IUBIRE a lui Nikola Tesla! „Dintre toate, cel mai mult mi-a plăcut...
Marea IUBIRE a lui Nikola Tesla! „Dintre toate, cel mai mult mi-a plăcut...
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante!
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea…
Zverev cucereşte al şaselea Masters 1000 la Roma
Zverev cucereşte al şaselea Masters 1000 la Roma
Cele mai comune probleme la o cutie de viteze automată
Cele mai comune probleme la o cutie de viteze automată
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu…
×