Ponturi pariuri pentru FCSB – Farul Constanța, derby-ul săptămânii în Superliga României (P)

Ponturi pariuri pentru FCSB – Farul Constanța, derby-ul săptămânii în Superliga României (P)
  • Publicat:

FCSB este echipa momentului în România, iar o victorie astăzi îi confirmă statutul de favorită la titlu (alături de CFR). Farul pare în criză, doar ce și-a vândut unul dintre jucătorii vedetă, așadar viitorul se prevede a fi dezamăgitor. 1 solist?

 

 

Încasează acum 50RON FREEBET fără depunere la Superbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul FCSB – Farul Constanța

 

Dată: 29.01.2023
Oră: 19:00
Locație: Stadionul “Arena Națională”, București

Cote: FCSB are o cotă de 1.90 la victorie. X este cotat la 3.45, iar victorie Farul Constanța la 4.25

Pont: Victorie FCSB, cotă 1.90

  • FCSB este pe 4, la doar 6 puncte sub liderul CFR Cluj
  • FCSB a început ideal anul, succes 1-0 în deplasarea de la Hermannstadt
  • Farul Constanța este în scădere de ritm, fiind învinsă 0-3 de CFR Cluj

 

Pas cu pas

FCSB a ratat startul de sezon, având doar o victorie în primele 10 etape și zbătându-se în zona retrogradării. Lucrurile s-au schimbat radical, iar acum FCSB pare una dintre marile favorite la titlu, alături de CFR Cluj.

Faptul că bucureștenii au avansat atât de mult nu este surprinzător, dacă ne raportăm la două aspecte: FCSB are cel mai bun lot din Superliga României, iar valoarea fotbalului românesc este foarte scăzută.

Într-un campionat serios, este foarte complicat să recuperezi un ecart de peste 10 puncte față de lider. În România, orice este posibil, iar trupele de “top” se pot împiedica etapă după etapă.

FCSB și-a găsit o constanță, iar acest lucru poate să îi aducă trofeul de campioană. Trupa lui Pintilii are 7 victorii în ultimele 8 partide oficiale, singurul eșec venind în derby-ul cu CFR. Acolo, condițiile au fost speciale, ținând cont că FCSB a fost fără doi jucători de bază: Olaru și Compagno.

Însă, acel meci poate să fie decisiv în vederea play-off-ului.

 

Impunători

Sunt foarte multe lucruri pozitive în ceea ce o privește pe FCSB. Echipa pare mult mai puternică decât sezonul trecut, când a fost la un pas de titlu, în vară făcându-se niște investiții enorme.

Becali a cheltuit peste 5 milioane de euro, sosind nume precum Miculescu sau Compagno, vedete ale Superligii. Primul dintre ei nu s-a impus, însă Compagno pare cel mai bun atacant din campionatul intern.

Acest lucru nu este îndeajuns pentru Becali, el spunând că astăzi vrea să-l lase pe banca de rezerve, titular urmând să fie Omrani.

Billel a avut o contribuție decisivă etapa trecută, golul său fiind singurul din partida cu Hermannstadt (1-0), așadar această răsplată este pe undeva de înțeles.

Cordea va juca pe partea dreaptă, iar atacul arată senzațional cu Popescu sau Coman.

Probleme sunt legate de Pintilii, cel care este posibil să fie suspendat, fiindu-i interzis să stea pe banca tehnică. Însă, nu cred că el este factorul decisiv sau decizional în angrenajul roș-albastru.

Moralul gazdelor este ridicat, atmosfera în cadrul lotului excelentă, iar cu un succes astăzi FCSB se implică serios în lupta pentru titlu.

 

Farul în picaj

Nu știu exact ce se întâmplă la Farul Constanța, însă lucrurile nu par pe un făgaș normal sau încurajator pentru fani.

În prima parte a sezonului, trupa lui Hagi a fost, de departe, cea mai bună din Superligă. Atacul era senzațional, apărarea exactă, iar Farul imbatabilă.

Alibec și Munteanu jucau spectaculos, ajutați de Grameni, Băluță sau Artean. Pitu era și el un om de bază, însă el a fost vândut în această săptămână la Bordeaux.

Acest transfer este normal dacă ne gândim la partea financiară, însă este un semn că Farul nu mai are aceeași putere ca în toamnă.

Poziția din clasament rămâne bună, locul secund, însă o înfrângere astăzi înseamnă începutul sfârșitului speranțelor de titlu.

 

Corecție

Farul a terminat anul 2022 extrem de slab, cu un eșec usturător la Sibiu, 1-4 cu Hermannstadt, apoi o remiză dezamăgitoare cu Voluntari, 1-1.

Startul noului an a fost și mai modest: 0-3 cu rivala CFR Cluj. Chiar dacă trupa lui Hagi a fost solidă în prima parte, a controlat partida, repriza secundă a însemnat un dezastru defensiv, iar CFR a punctat în 3 rânduri.

Eșecul lasă multe semne de întrebare, iar Hagi trebuie să rezolve rapid probleme defensive. Moralul echipei nu are cum să fie prea bun, însă meciul de astăzi pare capital.

Cu o victorie, Farul se distanțează la 7 lungimi de FCSB, un ecart confortabil. În cazul unui eșec, trupa de la malul mării probabil va încheia sezonul regulat în afara podiumului.

 

Pontul pentru meciul FCSB – Farul Constanța

Este clar că roș-albaștrii sunt favoriți, ultimele etape arătând foarte contrastant pentru cele două echipe. Pariul zilei de duminică este “victorie FCSB”, la o cotă de 1.90.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • FCSB este cea mai în formă echipă din România. Are 7 victorii în ultimele 8 partide oficiale, weekendul trecut câștigând 1-0 pe un teren foarte dificil, la Hermannstadt
  • FCSB are cel mai puternic lot din Superligă, iar de pe bancă pot apărea nume precum Miculescu sau Compagno. Sorescu nu a impresionat în primul meci, însă poate să devină om de bază
  • Farul este în picaj, o echipă care nu se regăsește. A pierdut 1-4 cu Hermannstadt, 0-3 cu CFR, iar cu o apărare atât de slabă nu are cum să aibă pretenții la victorie pe “Arena Națională”

 

50RON FREEBET fără depunere la Superbet!

Înainte de a vorbi despre alte meciuri ale zilei, trebuie să îți spunem că în luna ianuarie avem pentru voi o super ofertă exclusivă la Superbet: 50RON FREEBET fără depunere!

Încasează acum 50RON FREEBET fără depunere la Superbet!

Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii noi care deschid un cont acum prin link-ul de mai sus. Freebet-ul nu are condiții de rulaj atașate, dar de pe urma utilizării lui vei păstra doar profitul, nu și miza. De exemplu dacă joci freebet-ul de 50RON pe o cotă de 3.00 și câștigi, vei primi 100RON CASH! Este doar un exemplu, pentru că nu ești limitat la suma maximă pe care o poți câștiga de pe urma acestei oferte, și nici la suma maximă pe care o poți retrage! Cât câștigi, atâta păstrezi, fără termeni ascunși!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Real Madrid vs. Real Sociedad

Mare derby în La Liga, unde ocupanta locului secund, Real Madrid, întâlnește echipa de pe 3, Real Sociedad.

Madrid nu a jucat prea bine în ultimele luni, iar ca o consecință a ajuns pe locul secund, la 3 puncte sub Barcelona. “Los Blancos” au pierdut clar în Supercupă, 1-3 cu aceeași rivală catalană, având probleme și în campionat, unde au cedat 1-2 la Villarreal.

Joi, în Cupa Regelui, Realul și-a refăcut moralul, trecând 3-1 de Atletico Madrid. Totuși, partida a fost foarte echilibrată, 1-1 după timpul regulamentar, așadar Madrid poate să resimtă oboseală.

Real Sociedad are un sezon uluitor, fiind la doar 3 puncte distanță de rivala de astăzi, având și un meci în plus.

Sociedad avea 7 victorii consecutive, însă joi, în Cupa Spaniei, a pierdut 0-1 cu Barcelona. Bascii au jucat bine, au avut ocazii chiar și cu un om în minus, lucru care le relevă forța.

Cred că vom vedea un meci echilibrat și spectaculos. Pontul este “ambele echipe marchează” la o cotă de 1.85.

Pentru alte ponturi gratuite din La Liga, Superliga României sau Serie A, accesați PariuriX.com!

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de…
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani