Ponturi pariuri pentru FC Botoșani – Sepsi, lupta pentru ultimul loc de play-off în Superliga României (P)

Ponturi pariuri pentru FC Botoșani – Sepsi, lupta pentru ultimul loc de play-off în Superliga României (P)
  • Publicat:

FC Botoșani a jucat foarte bine în acest an calendaristic, însă eșecul de la UTA pare că i-a retezat speranțele. Sepsi nu reușește să câștige, singura victorie importantă venind la comisii. Se relansează lupta pentru locul 6?

 

 

Încasează 50RON FREEBET + 50FREESPINS fără depunere și fără rulaj la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul FC Botoșani  – ACS Sepsi

 

Dată: 20.02.2022
Oră: 17:00
Locație: Stadionul “Municipal”, Botoșani

Cote: FC Botoșani are o cotă de 3.80 la victorie. X este cotat la 3.25, iar victorie Sepsi la 2.07

Pont: Botoșani sau egal/1x, cotă 1.78

  • FC Botoșani ocupă locul 10 în Superliga României, la 7 puncte sub un loc de play-off
  • Sepsi este pe 6, luptând să își mențină această poziție
  • Sepsi a câștigat 3-0 la masa verde partida cu FC U Craiova 1948

 

Încă mai speră

FC Botoșani face un sezon modest. Această echipă ne-a obișnuit cu prezențele în play-off, acolo în dese rânduri încurând echipele care se luptau la titlu, anume pe CFR Cluj și pe Universitatea Craiova.

Sezonul trecut a ratat prezența în top 6 milimetric, chiar în ultima etapă fiind învinsă pe teren propriu de FC Argeș.

Acum, acest deziderat pare mult mai departe. Botoșani este abia pe 10 și are 7 puncte sub acel loc visat, 6, care este ocupat chiar de adversara de astăzi.

În aceste condiții, partida devine de o importanță capitală. În cazul în care câștigă, moldovenii pot spera în continuare, 4 puncte fiind posibil de recuperat, mai ales dacă ne uităm la programul celor de la Sepsi.

Totuși, nici Botoșani nu are o viață ușoară. Urmează o deplasare la Universitatea Cluj, apoi meci pe teren propriu cu Rapid București.

Până la aceste dueluri, Botoșani trebuie să adopte o tactică ofensivă astăzi.

 

Creștere evidentă

După un start de sezon complet ratat, Botoșani și-a revenit brusc, meritele fiind ale noului antrenor Flavius Stoican. Acesta pare că a găsit secretele vestiarului, este apropiat de jucători, iar echipa evoluează mult mai decis și mai inspirat decât în toamnă.

În acest an 2023, moldovenii au câștigat trei partide din patru. Eșecul a venit chiar săptămâna trecută, un 1-3 la UTA Arad, meci destul de echilibrat, însă influențat de greșelile defensive.

Pe teren propriu, Botoșani este o forță. A pierdut doar 3 meciuri în 12 etape, venind după 1-0 cu Universitatea Craiova și 5-0 cu Petrolul Ploiești.

Deși partida de astăzi nu este deloc ușoară, cred că moldovenii pornesc cu prima șansă.

 

Sepsi resuscitată de comisii

Sepsi Sfântu Gheorghe mi se pare una dintre cele  mai bune echipe din România. La start de sezon am crezut că se va lupta pentru titlu, însă formația lui Bergodi în general a dezamăgit, jucând un fotbal naiv.

Cred că Sepsi poate obține mari performanțe și în viitor. A câștigat Cupa României în sezonul trecut, iar liniștea din jurul clubului și puterea financiară pot duce la performanțe.

Până la acestea, Sepsi trebuie să gestioneze acest final mai mult decât complicat de sezon regulat.

Locul ocupat este cel dorit, 6, însă distanța până la Petrolul Ploiești este de doar 4 puncte. Iar Craiova, Chindia și Botoșani stau și ele la pândă, având doar 7 lungimi în urmă.

Marea vestă pozitivă pentru covăsneni este faptul că au câștigat 3-0 la masa verde partida de pe teren propriu cu FC U Craiova 1948.

Știm cu toții acel scandal, partida fiind întreruptă pentru scandări xenofobe. Cu aceste 3 puncte, obținute fără prea mult efort, Sepsi respiră.

 

Joc inofensiv

Aceea este singura vestă bună pentru trupa lui Bergodi. Dacă ne uităm la forma sportivă, vedem că Sepsi nu a câștigat niciun meci disputat pe teren în acest an 2023.

A pierdut extrem de clar 0-3 la Rapid, după un început horror, apoi a obținut o remiză 1-1 la Mioveni, meci ghinionist pentru ei, ținând cont că au condus până spre final.

Etapa trecută, norocul s-a întors, Sepsi revenind de la 0-2 și reușind un egal cu Chindia Târgoviște.

Ținând cont de numele oponentelor, aceste rezultate sunt mai mult decât dezamăgitoare.

Sepsi trebuie să recupereze punctele și să obțină măcar o remiză astăzi, deoarece viitorul arată crunt, ultimele trei etape aducând ca adversari pe Farul, CFR Cluj și FCSB.

 

Pontul pentru meciul FC Botoșani – ACS Sepsi

Deși casele de pariuri o consideră pe Sepsi destul de mare favorită, pariul meu este “Botoșani sau egal/1x” la o cotă de 1.78.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Botoșani a jucat foarte bine în ultima perioadă, având doar un eșec în 2023.
  • Pe teren propriu, Botoșani a pierdut doar 3 partide din 12, venind după 1-0 cu Universitatea Craiova și 5-0 cu Petrolul Ploiești
  • Sepsi nu a câștigat niciun meci în acest an, dacă ne raportăm la partidele disputate pe teren. Vine după remize cu Mioveni și Chindia, iar jocul nu a arătat prea bine

 

50RON FREEBET + 50 FREESPINS fără depunere și fără rulaj la Betano!

PariuriX și Betano vin în luna Februarie 2023 cu o super ofertă foarte atractivă prin care jucătorii noi pot beneficia de o ofertă cumulată la pariuri sportive și jocuri de cazino: 50RON FREEBET la pariuri + 50 FREESPINS la cazino fără depunere și fără rulaj!

Încasează 50RON FREEBET + 50 FREESPINS fără depunere la Betano!

Trebuie doar să deschizi cont prin link-ul de mai sus utilizând codul „COMBO50”. Va trebui apoi să parcurgi procesul de verificare KYC, după care vei primi cele două bonusuri menționate! Câștigurile de pe urma utilizării rotirilor gratuite, precum și eventualul câștig net obținut prin plasarea pariului gratuit sunt în bani reali și nu necesită condiții de rulaj! Asta înseamnă că poți retrage ce câștigi! Oferta este valabilă doar pentru clienții noi până pe 28 Februarie 2023, așa că grăbește-te!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de luni

 

 

FC U Craiova 1948 vs. FC Voluntari

Ultimul meci al etapei de Superligă  are loc pe “Ion Oblemenco”, unde FC U Craiova 1948 primește vizita deloc de la FC Voluntari.

Craiova încă speră la un loc de play-off. Are doar 7 puncte în spatele celor de la Sepsi, așadar poate să se apropie, în cazul în care covăsnenii nu câștigă la Botoșani.

FC U Craiova 1948 pare una dintre cele mai în formă echipe, ținând cont că vine după două victorii foarte mari: 5-0 cu Universitatea Cluj, meci disputat pe acest stadion, și un 2-1 excelent în “Giulești” cu Rapid.

De fapt, în afară de meciul pierdut la masa verde cu Sepsi, Craiova are 7 partide în care nu a simțit gustul înfrângerii.

FC Voluntari vine într-o formă antitetică, după 4 înfrângeri consecutive. Locul ocupat, 11, nu mai poate să ofere speranțe de play-off, însă ilfovenii trebuie să adune puncte în vedere play-out-ului.

Programul a fost greu, Voluntari pierzând cu Universitatea Cluj, CFR Cluj, Rapid și FCSB. Însă, după 4 eșecuri consecutive, fotbaliștii nu cred că mai au încredere în forțele proprii.

În aceste condiții, pariul este “victorie FC U Craiova 1948”, la o cotă de 2.00.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la…
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău…
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott în România
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott…
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…