Polonia – Argentina, Australia – Danemarca. Vezi pariurile zilei pentru partidele decisive de la Campionatul Mondial Qatar 2022 (P)

Polonia – Argentina, Australia – Danemarca. Vezi pariurile zilei pentru partidele decisive de la Campionatul Mondial Qatar 2022 (P)
  • Publicat:

Argentina lui Messi vine după o victorie categorică cu Mexic, 2-0, însă situația ei nu este tocmai liniștitoare. Pentru a se califica are nevoie de o victorie astăzi, sau o remiză în cazul Arabia Saudită – Mexic se termină tot indecis. Vedem ultimul meci al sud-americanilor la Mondial?

 

 

Încasează acum 40RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Superbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Polonia – Argentina

 

Dată: 30.11.2022
Oră: 21:00
Locație: Stadionul “Stadium 974”, Qatar

Cote: Polonia are o cotă de 7.00 la victorie. X este cotat la 4.15, iar victorie Argentina la 1.50

Pont: Victorie Argentina, cotă 1.50

  • Polonia ocupă primul loc în grupă, având 4 puncte, după 0-0 cu Mexic și 2-0 cu Arabia Saudită
  • Argentina are doar 3 puncte, însă păstrează șanse reale de calificare
  • Cine termină pe locul secund întâlnește Franța în optimi

 

Surpriza Polonia?

Nu se poate spune că Polonia este una dintre echipele bune din Europa, deși ea a început să se califice destul de regulat la turneele finale. Totuși, echipa pare una mai degrabă mediocră, în care există o uriașă vedetă, Lewandowski, însă și mulți jucători care par mai degrabă o vulnerabilitate decât un ajutor.

Polonia a participat la Euro 2020, unde a terminat pe ultimul loc o grupă cu Spania, Suedia și Slovacia, apoi aproape a retrogradat din Nations League, având noroc că a întâlnit o Țara Galilor foarte modestă.

Totuși, înfrângerile 1-6 cu Belgia și 0-2 cu Olanda ne spun multe despre valoarea trupei poloneze.

 

Lewa, la borna 1

Traseul Poloniei în această Grupă C a fost excelent, deși putea să fie mult mai bun. Victoria 2-0 cu Arabia Saudită este importantă, oarecum previzibilă, însă remiza 0-0 cu Mexic poate să fie catalogată drept dezamăgitoare. Meciul a fost echilibrat, ușor controlat de americani, însă Polonia a ratat un penalty, chiar prin vedeta Lewandowski.

Robert și-a luat revanșa cu Arabia Saudită, când a marcat primul lui gol la o Cupă Mondială, fiind foarte emoționat, plângând pe teren.

Situația europenilor nu este clară. Se pot califica chiar și cu o înfrângere, depinzând de jocul rezultatelor, însă pentru a fi siguri de prezența în “optimi” au nevoie de victorie sau egal.

 

Echipa de start probabilă a celor din Polonia: Szczesny; Cash, Glik, Kiwior, Bereszynski; Zielinski, Bielik, Krychowiak, Frankowski; Milik, Lewandowski

 

Messi și căutarea gloriei

Argentina a intrat în această Cupă Mondială din postura de a 2-a favorită la titlu, după Brazilia. Echipa sud-americană venea după 36 de partide fără eșec, câștigase Copa America în fața Braziliei și Finalissima în fața Italiei.

Din păcate pentru ei, primul meci a însemnat un șoc, una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale.

Deși Argentina a condus 1-0 la pauză pe Arabia Saudită, asiaticii au întors soarta partidei în câteva minute și au trimis trupa lui Messi într-un vârtej de emoții.

Dintr-o grupă ușoară, Argentina se vede acum în fața unei ultime etape dramatice, în care orice se poate întâmpla. Valoarea este categoric de partea lor, însă acest lucru este deseori insuficient.

 

Atmosferă bună

Totuși, Argentina vine după o partidă reușită, în care Messi a strălucit. 2-0 cu Mexic este un scor care îi ține în viață, iar cu un nou succes astăzi nu doar că se califică în optimi, însă chiar câștigă grupa.

Sud-americanii nu au impresionat nici cu Mexic, meciul fiind foarte echilibrat și închis, lipsit de spectaculozitate. Însă, geniul lui Messi a deblocat tabela, el arătând că este un adevărat lider în teren, unul dintre marii jucători ai istoriei.

Există premisele unui nou spectacol din partea sa, deși Polonia o să fie foarte precaută și probabil o să-l marcheze cu doi oameni.

Însă, Di Maria sau Lautaro Martinez sunt pericole permanente, așadar o să fie greu pentru defensiva europenilor să reziste 90 de minute.

 

Echipa de start probabilă a celor din Argentina: E. Martinez; Molina, Otamendi, Li. Martinez, Tagliafico; Fernandez, Paredes, De Paul; Messi, La. Martinez, Di Maria

 

Pontul pentru meciul Polonia – Argentina

Ne așteaptă un meci pe viață și pe moarte, între două echipe care sunt atât de aproape, însă la fel de departe, de o potențială calificare.

Totuși, pariul zilei va merge pe valoare, așadar pe “victorie Argentina”, la o cotă de 1.50.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Argentina este una dintre cele mai bune echipe din lume. A avut o serie de 36 de partide fără eșec, iar aici nu cred că va mai comite erorile din prima partidă, venite pe un fond de relaxare
  • Argentina are în lot nume precum Messi, Martinez, Di Maria sau Paredes, care întotdeauna pot crea o fază miraculoasă de gol
  • Polonia nu a primit gol la acest Mondial, însă trebuie să vedem imaginea de ansamblu: ea este o trupă modestă în Europa, care la Euro 2020 a terminat pe ultimul loc în grupă, pierzând chiar și cu Slovacia, iar în Nations League a cedat 1-6 cu Belgia

 

 

40RON + 200 FS fără depunere la Superbet, plus surprize pentru Cupa Mondială

Înainte de a vorbi despre alte meciuri ale zilei, trebuie să îți spunem că odată cu venirea Cupei Mondiale avem și o super ofertă fără depunere la Superbet: 40 RON FREEBET (fără condiții de rulaj atașate) + 200 FREESPINS la Shining Crown (cu rulaj de doar 1x)!

Încasează acum 40RON + 200FS fără depunere la Superbet!

Iar după ce deschizi cont, poți profita de toate promoțiile pregătite de Superbet pe durata Cupei Mondiale. Poți participa la SuperProno, concurs cu premii totale de 3,000,000RON, dar și la Go Super – pariezi 20RON și primești un FREEBET de 22RON. Poți primi până la 23 de pariuri gratuite! Nu uita nici de celelalte oferte: SuperAvantaj, SuperPariuri, SuperCota, SuperExtra sau SuperSpin! Ai astfel foarte multe motive pentru a juca la Superbet cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de miercuri

 

 

Arabia Saudită vs. Mexic

Rămânem în Grupa C, unde Arabia Saudită și Mexic încă speră la calificare. Calculele sunt: Arabia se califică 100% în cazul în care câștigă, iar la egal speră într-o înfrângere a Argentinei. Mexic se califică dacă va câștiga și Argentina va pierde, sau va câștigă la scor și Polonia va pierde.

Arabia Saudită a arătat spirit de luptă atât cu Argetina cât și cu Polonia, iar stadionul va fi de partea sa. Cu Polonia scorul de 0-2 este injust, ținând cont că asiaticii chiar au jucat bine, ratând și un penalty.

Mexic nu s-a făcut de râs nici un Polonia, 0-0, nici cu Argentina, 0-2, însă are probleme în fața porții. Până acum nu a marcat la acest Mondial, însă astăzi trebuie să forțeze.

Pentru pariul “peste 2.5 goluri” primim o cotă de 1.72.

 

Australia vs. Danemarca

În această Grupă D, calculele sunt simple. Franța va câștiga grupa, iar locul 2 se va alege după acest meci: în cazul în care Danemarca se impune, merge mai departe, la orice alt rezultat (1x), Australia este în optimi.

Danemarca a jucat foarte bine cu Franța, însă a avut ghinionul să-l întâlnească pe Mbappe. Trupa europeană este valoroasă, semifinalistă la Euro 2020, apoi în Nations League fiind la un pas să câștige grupa.

Australia este foarte modestă, ținând cont că abia s-a calificat la acest Mondial, după un baraj cu Peru. A pierdut 1-4 cu Franța, apoi a câștigat cu noroc 1-0 cu Tunisia, o surpriză destul de mare.

Astăzi nu cred că scenariul se poate repeta. Pentru “Danemarca -1 handicap asiatic” primim o cotă de 1.83.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de…
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Florin Manea, atacat de un apropiat al clubului Tottenham, după anunțul făcut despre Radu Drăgușin: „Lipsit de sens!”
Florin Manea, atacat de un apropiat al clubului Tottenham, după anunțul făcut despre Radu Drăgușin: „Lipsit de sens!”
Are 77 de ani și arată SPECTACULOS! Solista are și iubit TINEREL: regulile pe care le respectă cu sfințenie
Are 77 de ani și arată SPECTACULOS! Solista are și iubit TINEREL: regulile pe care le respectă cu sfințenie
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca.
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut…
Cristi Tănase a scăpat de sub control! Acum s-a aflat ce i-a făcut soției și copilului său. Scene de groază
Cristi Tănase a scăpat de sub control! Acum s-a aflat ce i-a făcut soției și copilului său. Scene de groază
Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile. Acest lucru este total interzis
Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile. Acest lucru este total interzis
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Semnul că ai putea fi alcoolic funcțional care te dă de gol în cârciumă: „Vei găsi inevitabil o scuză”
Semnul că ai putea fi alcoolic funcțional care te dă de gol în cârciumă: „Vei găsi inevitabil o scuză”
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
E nevoie de omologare dacă schimbi motorul cu unul de la dezmembrări?
E nevoie de omologare dacă schimbi motorul cu unul de la dezmembrări?
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce…
×