Petrolul Ploiești – Rapid București. Vezi pariurile zilei pentru “Primvs Derby”. Extra: ponturi pe Barcelona și Man City (P)

Petrolul Ploiești – Rapid București. Vezi pariurile zilei pentru “Primvs Derby”. Extra: ponturi pe Barcelona și Man City (P)
  • Publicat:

Pe un “Ilie Oană” sold-out, Petrolul Ploiești speră să-și continue ascensiunea arătată în ultima etapă. De cealaltă parte, Rapid pare o echipă de play-off, cu planuri mărețe de viitor. Toate premisele pentru un derby electrizant.

 

 

Încasează acum 299 FREESPINS fără depunere la Superbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Petrolul Ploiești – Rapid București

 

Dată: 13.08.2022
Oră: 21:45
Locație: Stadionul “Ilie Oană”, Ploiești

Cote: Petrolul Ploiești are o cotă de 3.65 la victorie. X este cotat la 3.20, iar victorie Rapid la 2.15

Pont: Peste 1.5 goluri, cotă 1.52

  • Petrolul Ploiești nu a câștigat până acum pe teren propriu în Superliga
  • Rapid București vine după un start de sezon reușit, având 9 puncte din 12 posibile
  • Se anunță un stadion sold-out, cu peste 15.000 de fani

 

Primvs Derby (Primul derby)

“PETROLUL – RAPID înseamnă derby, NU DUŞMĂNIE. Rivalitate, NU URĂ. Înseamnă meciul echipelor născute din voia OAMENILOR, nu a SISTEMULUI.”

Aceasta este definiția dată de peluza din Ploiești, atunci când este întrebată de relevanța partidei cu Rapid. Meciul de astăzi este un derby important al fotbalului românesc, fără a avea o încărcătură tensionată, precum cea întâlnită în partidele Petrolul – Steaua/FCSB. Este o atmosferă de sărbătoare, sud-americană, fierbinte însă lipsită de scânteia care ar putea provoca o explozie.

Pentru a avea niște repere, prima întâlnire între aceste formații a avut loc pe 16 mai 1954, echipele numindu-se Flacăra Ploiești respectiv Locomotiva.

Ultima victorie a celor de la Petrolul a fost în 2000, de atunci urmând 12 meciuri fără succes. Se întrerupe șirul astăzi?

 

În creștere

Petrolul a revenit în această vară în prima divizie a fotbalului românesc, după o pauză de 6 ani. Promovarea este importantă din foarte multe puncte de vedere, atât pentru club însă și pentru fotbalul autohton. Petrolul este o echipă de tradiție, cu un stadion modern și cu niște suporteri foarte pasionați. Astăzi, “Ilie Oană” o să fie arhiplin, un semn pozitiv, un plus de valoare adus Superligii.

Startul a fost destul de oscilant, iar Petrolul a avut nevoie de timp de acomodare cu ritmul din prima ligă. 0-1 cu Voluntari, 0-2 cu UTA, apoi a urmat primul punct, un 1-1 pe teren propriu cu Sepsi. Meciul a fost controlat de trupa din Sfântu Gheorghe, însă Petrolul a reușit să se apere compact. Săptămâna trecută a venit primul succes, 1-0 în deplasarea de la Universitatea Cluj.

Nu se poate spune că victoria este meritată, Cluj ratând un penalty și având alte ocazii mari, însă este o gură importantă de oxigen. Moralul ar trebui să fie mult mai ridicat, iar acest derby să fie tratat cu încredere.

 

Rapid, pe șine de titlu?

Rapid București este una dintre surprizele plăcute ale acestui început de sezon. Programul a fost infernal pentru giuleșteni, cu meciuri împotriva principalelor favorite la titlu.

Însă, Rapid a cedat doar într-o partidă, 0-1 la CFR Cluj, când a ratat penalty în ultimul minut.

Au urmat victorii cu FCSB (2-0), Universitatea Craiova (1-0) și FC Argeș (2-1). Locul ocupat momentan, cel secund, nu este foarte relevant, fiind început de stagiune. Însă, le poate da “vișiniilor” un moral foarte bun pentru partidele care urmează.

Programul devine din ce în ce mai ușor, iar Rapid poate să se gândească serios la un loc de play-off. De fapt, cred că trupa lui Mutu poate să spere la ceva chiar mai impresionant: titlul de campioană.

 

Planuri de măreție

Rapid are un lot foarte bun, deși a plecat Rareș Ilie. Însă, transferurile mi s-au părut în general foarte reușite. Dugandzic este un atacant foarte prolific, care marchează cu regularitate, iar Papeau mă impresionează de fiecare dată când intra, prin viteza sa și viziunea asupra jocului.

Se pregătesc noi transferuri. Mutu are un buget de 5 milioane de euro, iar pe lista lui se află nume precum Deac, Florinel Coman sau Olaru.

Evident, este aproape imposibil să transfere vedetele celor de la CFR Cluj și FCSB. Însă, este o manevră de intimidare, de marcare a unui teritoriu. Rapid a redevenit o forță a fotbalului românesc care se poate lupta de la egal la egal cu aceste formații, atât în teren cât și în piață.

Rămâne de văzut dacă acesta va fi un sezon reușit. În orice caz, Rapid se anunță una dintre marile echipe ale anilor următori.

 

Pontul pentru meciul Petrolul Ploiești – Rapid București

Petrolul nu are nicio victorie pe “Ilie Oana”, însă astăzi va dori să schimbe această statistică. Stadionul este sold-out, iar un derby întotdeauna te împinge spre poarta adversă. Astfel, pariul de azi este “peste 1.5 goluri”, la o cotă de 1.52.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Petrolul Ploiești este în creștere. Vine după prima victorie din campionat, 1-0 la Universitatea Cluj, așadar va avea moralul bun.
  • Rapid București vine după 3 victorii consecutive, fiind echipa momentului în fotbalul românesc. Nu se va mulțumi cu un punct
  • Se anunță 15.000 de fani pe “Ilie Oană”. O astfel de asistență împinge la spectacol.

 

299 FREESPINS fără depunere la Superbet – aplică acum!

Înainte de a vorbi despre alte meciuri ale zilei, trebuie să îți prezentăm o ofertă pe care nu o poți refuza. Dacă deschizi un cont nou la Superbet în intervalul 1-15 august, vei primi 299 FREESPINS la Burning Hot! Bonusul este acordat fără a fi necesară vreo depunere!

Încasează acum 23RON + 223FS fără depunere la Superbet!

Condițiile de rulaj sunt și ele atractive. Câștigurile de pe urma celor 299 de rotiri gratuite au atașate un rulaj de doar 1x, deci e foarte ușor să rămâi cu ceva bani! Nu uita să învârți zilnic și Roata SuperSpin, acolo unde poți câștiga premii suplimentare!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de sâmbătă

 

 

Barcelona vs. Rayo Vallecano

Barcelona începe un nou sezon, unul care se dorește a fi mult mai bun decât cel precedent. Catalanii visează la titlul de campioană și chiar la trofeul Champions League, dacă ne gândim ce achiziții au fost realizate în această vară.

Au venit Lewandowski, Raphinha și Kounde, fotbaliști de clasă mondială care pot face diferența în orice moment. Alături de nume precum Pedri, Gavi, Dembele, Busquets sau Araujo, Barcelona se anunță o mare forță europeană.

Rayo Vallecano a avut un sezon relativ modest, cu 18 înfrângeri. Rayo este recunoscută ca o trupă care joacă mai slab în deplasare, iar lotul este similar cu cel din sezonul precedent.

Consider că trupa lui Xavi va dori să transmită un semnal de putere. Pentru Barcelona câștigă la minim două goluri, primim o cotă de 1.65.

 

Manchester City vs. Bournemouth

Manchester City este uriașă favorită la titlul din Premier League, iar startul de sezon a fost liniștit: 2-0 într-o deplasare grea, la West Ham.

City a dominat complet întâlnirea, a avut 75% posesie, iar Haaland a demonstrat că este un mare atacant, reușind o “dublă”. Este greu de spus cine poate să învingă această echipă ideală a lui Guardiola, inclusiv în Champions League ei fiind favoriți .

Bourmenouth a început Premier League într-un mod spectaculos și surprinzător, 2-0 cu Aston Villa. Totuși, nu trebuie să uităm că oaspeții sunt o nou promovată, o echipă cu un lot destul de modest. În amicale au arătat rău, pierzând cu Bristol și Real Sociedad, iar partida de astăzi poate să fie un coșmar.

Pentru” Haaland marchează minim 2 goluri” primim o cotă de 1.93. Alternativ, puteți încerca “City marchează peste 3.5 goluri”, la o cotă de 2.15.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup