Pariuri speciale pentru finala Wimbledon, Novak Djokovic – Nick Kyrgios. Cote de 1.87, 2.07 și 2.12! (P)

Pariuri speciale pentru finala Wimbledon, Novak Djokovic – Nick Kyrgios. Cote de 1.87, 2.07 și 2.12! (P)
  • Publicat:

Ultimul act al celui mai vechi turneu de grand slam din lume, Wimbledon, pune față în față doi sportivi cu personalități puternice, predispuși la controverse, însă și la spectacol. Djokovic nu a câștigat vreodată set împotriva lui Kyrgios. Poate schimba astăzi această statistică ciudată

?

 

 

Vezi aici toate ofertele exclusive Betano! Primești până la 100 de rotiri gratuite fără condiții de rulaj!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Novak Djokovic – Nick Kyrgios

 

Dată: 10.07.2022
Oră: 16:00
Locație: Complexul “All England Lawn Tennis and Croquet Club”, Londra

Cote: Novak Djokovic are o cotă de 1.27 la victorie. Nick Kyrgios este cotat la 4.64.

Pont: Nick Kyrgios comite mai multe duble greșeli, cotă 2.12 (Betano)

  • Novak Djokovic este de 6 ori campion la Wimbledon, fiind neînvins în acest complex în 2017
  • Este ultimul meci al lui Djokovic într-un grand slam în 2022, fiind interzis la US Open
  • Nick Kyrgios are unul dintre cele mai eficiente servicii din circuit

 

Recorduri

Novak Djokovic este unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului, deținând din ce în ce mai multe recorduri. Dacă ne raportăm strict la Wimbledon, vedem că sârbul este de 6 ori campion, având nevoie de alte 2 trofee pentru a-l egala pe Roger Federer. Este neînvins din 2017, așadar este campionul ultimelor 3 ediții, și este, indubitabil, cel mai bun jucător pe iarbă aflat încă în activitate (dacă îl considerăm pe Roger aproape retras).

Însă, o altă statistică este uluitoare: Novak este neînvins pe “Terenul Central” de la Wimbledon din 2013, când pierdea cu Murray. Astfel, el are nu mai puțin de 38 de victorii consecutive pe acest stadion, cea mai lungă serie din istorie.

În mod normal, numărul va urca la 39, însă orice este posibil în această finală imprevizibilă.

 

Traseu ușor doar în aparență

Pe hârtie, Djokovic a avut cea mai ușoară tragere la sorți la un grand slam din ultimul deceniu. Nu a întâlnit un jucător de top 10 tot turneul, iar adversarii săi au fost, cu mici excepții, net inferiori. Era aproape imposibil să ne gândim că Soonwoo Kwon, Kecmanovic, Rijthoven, Kokkinakis, Sinner sau Norrie îl pot învinge, iar calculele de pe hârtie s-au respectat și în practică.

Însă, Novak a avut emoții mult mai mari decât era prevăzut. A cedat set cu Soonwoo, Rijthoven și Norrie, iar cu Sinner a fost nevoit să revină de la 0-2.

Totuși, Djokovic a arătat de ce este unul dintre marii campioni ai istoriei și de ce este atât de lăudat pentru puterea mintală. Cu cât este mai apăsat de miză, cu atât își ridică mai mult ritmul și își domină mai clar adversarul. În aceste condiții, el este mare favorit astăzi.

 

Incertitudini

Totuși, probleme se adună în dreptul său. După scandalul deportării din Australia și interzicerii sale la Australian Open, Novak a avut nevoie de mult timp ca să-și regăsească ritmul. A câștigat un singur turneu tot sezonul, la Roma, în rest doar dezamăgiri.

Cea mai mare a venit la Roland Garros, când, în sfertul de finală cu Nadal, a fost dominat destul de clar și a pierdut în 4 seturi.

Mai mult, urmează o nouă interdicție, el neavând voie să intre pe teritoriul SUA. Astfel, va rata US Open, ultimul grand slam al anului.

În aceste condiții, toate presiunea se mută pe finala de astăzi. Este singura lui șansă de a câștiga un grand slam, iar acest gând poate să-l apese. Chiar el a declarat că este una dintre ultimele sale oportunități de a se impune într-un turneu major, așadar este conștient de miza sufocantă.

 

Nick Kyrgios, un foc de artificii

Kyrgios este o figură extrem de mediatizată, însă, în general, din cauza lucrurilor negative pe care le face. Nick este o bombă cu ceas, în fiecare meci având ceva de comentat, intrând în conflicte cu publicul, arbitrii sau oponenții.

Chiar și aici a avut acel meci tensionat cu Tsitsipas, când cei doi au fost aproape de un conflict fizic pe teren, apoi Nick scuipând în direcția publicului.

Pentru a câștiga această finală, are nevoie să fie liniștit pe plan mintal, lucru care poate să fie dificil în cazul său. Miza este enormă, însă importanța competiției, faptul că va juca sub privirile Casei Regale, pot să îl țină în frâu.

Nick mai are o problemă: în august este chemat în Australia, unde trebuie să se prezinte în fața instanței într-un proces de violență domestică.

 

Cel mai bun serviciu din circuit?

După spusele lui Mats Wilander, Nick are cel mai bun serviciu din circuit de la Pete Sampras încoace, dacă ne raportăm la iarbă.

Iar acest lucru poate să fie adevărat. Kyrgios este o forță a naturii, iar serviciile sale, inclusiv cel secund, sunt trimise cu o violență rar văzută în ATP.

La acest capitol îl domină clar pe Djokovic: media primului serviciu este de 184 km/h în cazul sârbului însă de 196 km/h în cazul lui Nick. Pe mingea a 2-a Novak are o medie de 150 km/h iar australianul de 173 km/h.

Evident, doar serviciul nu câștigă un meci (vezi cazul Isner). Însă, Nick este clar avantajat în această arie a jocului.

 

Specialist pe iarbă

Kyrgios este foarte încrezător, spunând că este în top 5 cei mai buni jucători pe iarbă din circuit. Vine după semifinale la Stuttgart (unde a cedat clar cu Murray) și semifinale la Halle (unde a pierdut nemeritat cu Hurkacz), așadar rezultatele pot să-i confirme încrederea.

Aici a cedat 2 seturi cu Jubb și cu Nakashima, însă, în momentele grele s-a concentrat și a fost excelent.

Australianul mai are două atuuri: are 2-0 în meciurile directe cu Djokovic, câștigându-le pe ambele în minimum de seturi, pe hard. Apoi, este mai odihnit, deoarece nu a disputat semifinala cu Nadal, având 4 zile libere.

 

Pontul pentru meciul Novak Djokovic – Nick Kyrgios

Ca pont principal, alegem un pariu pe statistici din oferta casei de pariuri Betano: Nick Kyrgios comite mai multe duble greșeli, la o cotă de 2.12.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Novak Djokovic devine foarte sigur pe sine în momentele tensionate. Acest lucru s-a văzut în semifinala cu Norrie, când a comis doar 1 dublă greșeală în 4 seturi.
  • Nick Kyrgios forțează serviciul secund, trimițându-l constant cu peste 170 km/h.
  • În momentele grele, când este condus, Kyrgios comite multe erori. Cu Murray a comis nu mai puțin de 5 duble greșeli, într-un meci scurt de 91 de minute. Cu Hurkacz a comis 7!

 

Până la 100 FREESPINS fără depunere la Betano – vezi cum îi obții

Dacă vrei să joci la jocuri de noroc online, dar nu prea te înduri să efectuezi un depozit în momentul acesta, avem pentru tine soluția perfectă. Deschide un cont la Betano prin link-ul de mai jos în intervalul 1-14 iulie 2022, și vei putea primi până la 100 de rotiri gratuite fără depunere!

Încasează până la 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

După ce ai deschis contul, intră în jocul de cazino Starburst. Se va deschide o fereastră unde vei avea de executat un penalty. Alege colțul și execută! În funcție de noroc vei câștiga între 10 și 100 de rotiri gratuite! Vestea cu adevărat bună este aceea că eventualele câștiguri trebuiesc rulate o singură dată înainte să poți solicita o retragere! Deci nu ai ce pierde!

 

Alte pariuri pentru finala Wimbledon

 

Novak Djokovic câștigă sub 80.5% mingi cu primul serviciu, cotă 1.87. Deși Nole este excelent pe prima minge, miza meciului poate să-și pună amprenta. În plus, Kyrgios nu este chiar atât de slab pe retur. De exemplu, pe Tsitsipas l-a ținut la un procentaj de 76%, iar astăzi mă aștept la o cifră chiar mai mică.

 

Time-out medical: Nu, cotă 2.07. Cei doi nu au părut afectați fizic la acest turneu. Evident, o accidentare este posibilă în orice moment, iar pariul are o doză medie spre ridicată de risc. Însă, în finale rareori sunt pauze medicale.

 

Nick Kyrgios realizează peste 1.5 breakuri, cotă 2.02. Cred că finală o să fie mai echilibrată decât o arată cotele. Kyrgios are foarte multe avantaje, pornind de la faptul că nu a pierdut vreodată cu Djokovic, fiind mai odihnit și având un serviciu mai bun. Novak a fost mai vulnerabil pe servă. De exemplu, cu Norrie și-a cedat de 3 ori serviciul!

 

Toate aceste cote le găsiți în oferta casei de pariuri Betano. Pentru mai multe idei de pariuri pe tenis vizitați PariuriX și profitați de ponturile gratuite oferite de specialiștii în domeniu.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…