Pariu pentru Petrolul Ploiești – Farul Constanța, meci de play-off în Superliga României (P)

Pariu pentru Petrolul Ploiești – Farul Constanța, meci de play-off în Superliga României (P)
  • Publicat:

Petrolul Ploiești a impresionat în acest sezon, dacă nu prin joc, măcar prin rezultate. Farul Constanța pare cea mai bună echipă din Superligă, o candidată certă la titlu. Cine își continuă traseul pozitiv?

 

 

Încasează 52RON FREEBET fără depunere la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Petrolul Ploiești – Farul Constanța

 

Dată: 16.09.2022
Oră: 21:00
Locație: Stadionul “Ilie Oană”, Ploiești

Cote: Petrolul Ploiești are o cotă de 3.45 la victorie. X este cotat la 3.15, iar victorie Farul la 2.27

Pont: Farul niciun pariu pe egal/DNB, cotă 1.57

  • Petrolul ocupă locul 4 în clasament, având 5 victorii în 10 etape
  • Farul Constanța este liderul Superligii, având doar o înfrângere tot sezonul
  • Farul are cel mai bun atac din campionat, cu 19 goluri marcate

 

Lupi de play-off

Petrolul Ploiești este una dintre cele mai surprinzătoare echipe ale sezonului, o trupă care speră din ce în ce mai puternic să prindă un loc de play-off.

Până acolo drumul este foarte lung, ținând cont că nici măcar nu s-a terminat turul campionatului regulat. Însă, “lupii galbeni” au demonstrat că se pot lupta de la egal la egal cu oricine, având doar 3 înfrângeri tot sezonul.

Două dintre acestea au venit chiar în startul Superligii, acomodarea cu prima scenă fiind complicată. Până la urmă, Petrolul este o nou promovată, cu un lot destul de modest, deși în această vară au venit nume foarte experimentate precum Tamaș sau Grozav.

Înfrângerile la zero cu UTA și cu Voluntari prevesteau o reîntoarcere în liga secundă, însă realitatea s-a schimbat subit.

 

Pragmatism

Nu se poate spune că ploieștenii joacă un fotbal entuziasmant. Dimpotrivă, Petrolul pare una dintre echipele cele mai “zgârcite” atunci când vine vorba de spectacol, preferând o strategie mai cumpătată, însă mai productivă.

Apărarea este cea care duce greul meci de meci, iar atacul caută erorile în defensivele adverse.

Petrolul are deja 5 victorii, însă toate acestea au fost obținute la doar un gol diferență. Se remarcă succesul cu Rapid, 1-0, meci în care “lupii” au fost dominați, însă au reușit să marcheze prin gafa monumentală a portarului “vișiniu”.

În ultimul meci pe “Ilie Oană” Petrolul a jucat excelent, trecând 2-1 de Botoșani. În etapa precedentă a pierdut dramatic 1-2 la Hermannstadt, gol primit în minutul 95. Rămâne de văzut dacă acest eșec le va afecta moralul.

 

Farul, lider convingător

Farul Constanța poate să fie considerată principala favorită la titlu, dacă ne raportăm la primele 10 etape. Clasamentul este încă strâns: Rapid se află la egalitate de puncte cu ei, iar CFR, dacă își câștigă ambele restanțe, îi egalează la rândul lor.

Însă, jocul Farului pare mult mai bun, mai spectaculos și mai convingător.

Echipa de la malul mării are o singură înfrângere tot sezonul, un 3-4 dramatic și ciudat la Universitatea Craiova, meci în care au condus 3-1, însă au comis multe erori defensive.

Atacul echipei lui Hagi este cel mai bun din Superligă, marcând nu mai puțin de 19 goluri în aceste etape.

Louis Munteanu și Denis Alibec sunt într-o formă excelentă, puține defensive putând să le facă față.

 

Dominantă

Deși pasul greșit din meciul cu Universitatea Craiova putea să îi deraieze, Farul nu a părut afectată în niciun fel. Imediat după acel eșec, etapa trecută, trupa lui Hagi a trecut autoritar de FC Argeș, un 3-0 care confirmă iarăși valoarea echipei.

În ultimele 5 etape, constănțenii au marcat minim 2 goluri în fiecare partidă. Ies în evidență succesele 3-1 cu CFR Cluj și 3-1 cu FCSB, meciuri care au cimentat o imagine pozitivă.

Chiar și în remiza de la Botoșani, 1-1, Farul a fost excelentă. Problema acolo a constat în numărul uriaș de ratări, în caz contrar, cele 3 puncte erau ușor câștigate.

Un atu al oaspeților de astăzi este faptul că joacă la fel de bine pe teren propriu, cât și în deplasare. De fapt, Farul a marcat în fiecare meci disputat pe teren străin în acest sezon.

 

Pontul pentru meciul Petrolul Ploiești – Farul Constanța

Petrolul impresionează prin rezultate, însă jocul nu este la un nivel atât de ridicat. Farul Constanța domină orice adversar, iar succesele 3-1 cu FCSB și CFR Cluj sunt concludente. Pentru “Farul niciun pariul pe egal” primim o cotă de 1.57.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Petrolul Ploiești este o echipă pragmatică, însă în continuare predispusă la erori defensive.
  • Petrolul vine după o înfrângere dramatică, 1-2 cu Hermannstadt, iar acest insucces le poate deregla moralul
  • Farul Constanța produce spectacol etapă de etapă. Este lider în Superligă, are cel mai bun atac din campionat și a marcat în fiecare deplasare. Vine după 3-0 cu Argeș, 3-1 cu FCSB sau 3-1 cu CFR Cluj.

 

52RON FREEBET la Betano fără depunere

Dacă vrei să joci la jocuri de noroc online, dar nu prea te înduri să efectuezi un depozit în momentul acesta, avem pentru tine soluția perfectă. Deschide un cont la Betano prin link-ul de mai jos folosind codul bonus ”FOTBAL52”, și vei putea primi un bonus fără depunere în valoare de 52RON sub forma de FREEBET!

Încasează 52RON FREEBET fără depunere la Betano!

Codul bonus se introduce la pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare. După deschiderea contului va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC (adică să trimiți o copie după un act de identitate), după care vei primi freebet-ul de 52RON fără depunere! Acesta trebuie utilizat în maxim 7 zile pe un pariu de cotă minim 4.00. Eventualul profit obținut de pe urma pariului este creditat sub formă de bani cash, fără rulaj!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de vineri

 

 

FC Voluntari vs. FC U Craiova 1948

Rămânem în Superliga, unde primul meci al etapei pune față în față două echipe cu traiectorii diferite.

FC Voluntari nu mai seamănă cu trupa care prindea play-off-ul în sezonul precedent și ajungea până în finala Cupei.

Totuși, lotul este unul bun, iar Ciobotariu are continuitate, lucru în general pozitiv. Echipa este doar pe locul 12 în clasament, are doar 2 victorii și vine după 7 meciuri fără succes. Astfel, retrogradarea le suflă în ceafă.

Totuși, remiza 2-2 obținută etapă trecută pe terenul celor de la FCSB poate să dea o încredere sporită, iar acest lucru este probabil să se vadă în joc.

 

FC U Craiova 1948 impresionează aproape în fiecare etapă, deși rezultate nu sunt tot timpul pozitive. Până la urmă, Craiova lui Croitoru este doar pe locul 7, unul relativ modest. Jocul este excelent, iar acest aspect poate să îi facă să spere serios la un loc de play-off.

Chiar dacă l-au pierdut pe Compagno, transferat la FCSB pentru o sumă uriașă, Craiova are foarte mulți jucători interesanți. Unul dintre ei, Bauza, este deja vânat de multe echipe interne și internaționale, Mititelu setându-i o clauză de reziliere importantă, 8 milioane de euro.

Dacă vorbim despre rezultate, vedem că FCU vine după 3 etape în care nu a simțit gustul eșecului. Victoria 1-0 cu Rapid de sâmbătă trecută este o demonstrație de forță, ținând cont de numărul de ocazii ratate de olteni.

Totuși, rămâne o anumite lipsă de pragmatism și naivitate defensivă.

Pariul va merge pe “1x/Voluntari sau egal”, la o cotă de 1.55, deoarece consider că ilfovenii sunt foarte bine organizați și vor avea moralul ridicat după remiza cu FCSB.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut 625.000.000 € la un singur transport trimis la Constanța
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut 625.000.000 € la un singur…
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…