Pariu în cotă 2.25 pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța, duel de titlu în Superliga României (P)

Pariu în cotă 2.25 pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța, duel de titlu în Superliga României (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

Universitatea Craiova și-a revenit după sosirea lui Rădoi, însă eșecul cu Hermannstadt poate strica atmosfera. Farul este liderul campionatului, o echipă impresionantă pe plan ofensiv. Reușește trupa lui Hagi un nou succes răsunător?

 

 

Încasează 42RON FREEBET fără depunere la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța

 

Dată: 05.09.2022
Oră: 21:30
Locație: Stadionul “Municipal”, Severin

Cote: Universitatea Craiova are o cotă de 2.18 la victorie. X este cotat la 3.30, iar 2 solist la 3.50

Pont: Peste 2.5 goluri, cotă 2.25

  • Universitatea Craiova ocupă doar locul 10 în clasament, însă are două meciuri în minus
  • Partida se dispută pe teren neutru, la Severin
  • Farul Constanța este liderul campionatului, având cel mai bun atac din Superliga

 

Energizant

Mirel Rădoi pare antrenorul potrivit pentru Universitatea Craiova. Rezultatele încă nu sunt mulțumitoare, jocul are unele momente haotice, însă îmbunătățirea față de perioada Balint este vizibilă.

Craiova a început campionatul lent, părând o echipă lipsită de motivație. Se pare că vestiarul s-a întors împotriva lui Balint, așadar demiterea acestuia a fost necesară și previzibilă.

Rădoi, în mod normal, nu avea avea aceeași soartă. Este un tehnician respectat, care a lucrat cu mulți dintre acești fotbaliști la naționala de tineret. Ideile sale sunt moderne, filosofia sa fotbalistică mi se pare pozitivă, iar Mirel poate obține mari rezultate în Bănie.

Totuși, are nevoie de susținere, în special pe plan financiar. În această vară au venit Răul Silva, Martic, Rivaldinho și Hanca, iar săptămâna trecută a semnat și Arlauskis, fostul portar al celor de la CFR Cluj. Prea puțin pentru a spera la titlu.

 

În grafic

Locul ocupat de Universitatea, 10, pare groaznic. Însă, trupa din Bănie este la doar un punct în spatele celor de la CFR Cluj. Dacă își câștigă ambele partide (cea de astăzi + restanța cu Târgoviște), Craiova ar ajunge la doar 4 puncte de Rapid, așadar ar fi în grafic atât pentru play-off, cât și pentru titlul de campioană.

Problema este programul. Urmează Farul, apoi deplasare la CFR Cluj și meci pe teren propriu cu FCSB. Greu de scos maximum de puncte din aceste întâlniri.

Jocul arată bine. Sub comanda lui Rădoi, Craiova a câștigat 1-0 cu Mioveni și Botoșani, partide dominate complet. Înfrângerea 0-1 de la Hermannstadt este surprinzătoare, însă terenul a fost foarte greu, așadar oltenii au o scuză.

Astăzi evoluează iarăși pe teren neutru, pe “Oblemenco” schimbându-se gazonul. Totuși, Craiova este neînvinsă la Severin, un stadion care le aduce noroc.

 

Farul luminează spre titlu

Hagi a reușit iarăși niște miracole la Constanța. În ultimii ani, Viitorul/Farul părea o echipă în scădere, fără o viziune clară asupra viitorului, având obiectivul mai degrabă de a vinde jucători decât de a obține performanță.

Sezonul actual s-a dorit o revigorare a filosofiei, iar Hagi a mutat incredibil pe piața transferurilor. Au venit Tudor Băluță, Alibec, Romario Benzar, Torje sau Mihai Popescu, sportivi de mare talent, cu o experiență vastă în fotbalul european.

Lotul este acum unul foarte competitiv, unul dintre cele mai bune din România. Iar acest lucru se transpune în fotbalul jucat, implicit și în rezultate.

 

Lider

Înainte de această etapă, Farul Constanța ocupa locul 1 în Superliga, la egalitate cu Rapid. Constănțenii au cel mai bun atac din campionat, cu 13 goluri marcate în primele 8 etape, și a doua cea mai bună defensivă.

Mai important este următorul aspect: trupa lui Hagi nu a simțit gustul înfrângerii, deși a avut un program foarte dificil.

Farul a remizat 1-1 la Botoșani, partidă pe care a dominat-o complet, apoi a câștigat 3-1 la CFR Cluj și 3-1 cu FCSB.

Aceste demonstrații de forță o propulsează pe Farul în postura de principală candidată la titlu. Ținând cont că FCSB și CFR au un joc mult sub cel din sezonul trecut, nu ar fi nicio surpriză ca trofeul intern să meargă la malul mării.

 

Pontul pentru meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța

Craiova încearcă să-și revină după eșecul 0-1 de la Hermannstadt, iar aici va căuta victoria. Farul pare cea mai bună echipă din Superliga, iar cele 3 goluri marcate la Cluj relevă forța echipei în deplasare. Pentru “peste 2.5 goluri” primim o cotă de 2.25. Pentru un risc mai limitat, puteți încerca “peste 1.5 goluri” .

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Universitatea Craiova are un stil ofensiv, creativ, iar în general își creează multe ocazii de gol. După înfrângerea de la Hermannstadt, acum va forța victoria.
  • Farul Constanța are cel mai bun atac din Superliga. A marcat de 3 ori cu CFR, de 3 ori cu FCSB, așadar este greu de crezut că astăzi nu va putea înscrie
  • Partida se dispută pe teren neutru, la Severin, lucru care va favoriza haosul.

 

42RON FREEBET la Betano fără depunere

Dacă vrei să joci la jocuri de noroc online, dar nu prea te înduri să efectuezi un depozit în momentul acesta, avem pentru tine soluția perfectă. Deschide un cont la Betano prin link-ul de mai jos folosind codul bonus ”FOTBAL42”, și vei putea primi un bonus fără depunere în valoare de 42RON sub forma de FREEBET!

Încasează 42RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

Codul bonus se introduce la pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare. După deschiderea contului va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC (adică să trimiți o copie după un act de identitate), după care vei primi freebet-ul de 100RON fără depunere! Acesta trebuie utilizat în maxim 7 zile pe un pariu de cotă minim 4.00. Eventualul profit obținut de pe urma pariului este creditat sub formă de bani cash, fără rulaj!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de luni

 

 

FC Argeș vs. Hermannstadt

Rămânem în Superligă, pentru un alt meci foarte interesant, cu implicații de play-off.

FC Argeș vine după un sezon mixt, în care a prins play-off-ul, o mare performanță, însă acolo s-a făcut de ras.

Această nouă stagiune prevede același obiectiv, cu un deznodământ puțin îmbunătățit. Argeș este în grafic, ocupând locul 5 în clasament, cu 4 victorii în primele 8 etape.

Elevii lui Prepeliță vin după 3 meciuri fără eșec, în ultima etapă reușind o remiză albă la Botoșani.

Hermannstadt este surpriza campionatului. O echipă în insolvență, cu mari probleme financiare, Hermannstadt este neînvinsa, stând confortabil pe poziția a 4-a în Superliga.

Evident, multe se pot schimba până în iarnă, iar sibienii probabil vor începe să scadă în ritm. Însă, momentan, lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Salariile restante au fost plătite, așadar moralul este mult mai ridicat, iar trupa din Sibiu vine după două rezultate mari: 2-2 la FCSB și 1-0 victorie cu CS Universitatea Craiova.

Cu siguranță și astăzi vor căuta punctele.

Pariul merge pe ideea unui meci de luptă, în care ambele echipe au forța să marcheze. “Peste 1.5 goluri” are o cotă de 1.55, potrivită pentru a fi jucată atât single, cât și într-un combo.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că…
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup