Messi, la doi pași de Paradis. Ponturi pariuri pentru Argentina – Croația, semifinale Cupa Mondială de Fotbal Qatar 2022 (P)

Messi, la doi pași de Paradis. Ponturi pariuri pentru Argentina – Croația, semifinale Cupa Mondială de Fotbal Qatar 2022 (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

“Lusail Stadium” este iarăși gazda Argentinei, o echipă care nu impresionează prin joc, însă care oferă lecții în aria determinării și motivației. De cealaltă parte, Croația repetă un scenariu improbabil: cum să te califici recurent după lovituri de departajare.

 

 

Vrei un pariu gratuit pentru Cupa Mondială? Încasează aici 50RON FREEBET fără depunere!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Argentina – Croația

 

Dată: 13.12.2022
Oră: 21:00
Locație: Stadionul “Lusail Stadium”, Qatar

Cote: Argentina are o cotă de 1.88 la victorie. X este cotat la 3.55, iar victorie Croația la 5.00

Pont: Victorie Argentina, cotă 1.88

  • Argentina are o singură înfrângere în ultimele 41 de partide
  • Argentina poate să devină a doua echipă care câștigă titlul mondial deși pierde primul meci din grupe. Spania a reușit această performanță în 2010
  • Croația a trecut prin emoțiile loviturilor de departajare atât în optimi, cât și în sferturi

 

Pentru istorie

Argentina este dublă campioană mondială, însă ultimele decenii nu au fost blânde cu trupa “Albiceleste”. După acea generație incredibilă a lui Maradona, Argentina a trecut într-o perioadă mai umbroasă, deși a continuat să aibă vedete în lot, precum Batistuta sau Zanetti.

Sud-americanii au fost aproape de titlul mondial în 2014, când au ajuns până în finala turneului final din Brazilia, cedând în prelungiri cu Germania.

În Qatar, se dorește un deznodământ mai fericit. S-a creat o întreagă emulație în jurul acestei echipe, parcă un glob întreg dorindu-și să o vadă campioană. Evident, rivalii critică această stare, spun că până și arbitrii sunt influențați, arătându-și îngrijorarea cu privire la starea de fair play.

Olanda se poate spune că a fost o victimă a arbitrajului, deși sfertul de finală dintre Argentina și Țările de Jos a fost presărat de greșeli care au defavorizat ambele echipe.

Arbitrul spaniol a fost depășit de situație, a arătat nu mai puțin de 16 cartonașe galbene, scăpând total partida din mână.

Astăzi nu văd un asemenea scenariu dur, deși la “centru” este Orsato, un italian darnic în ceea ce privește cartonașele.

 

Pentru Messi

Toată această stare de entuziasm și adulație este datorată lui Messi. Pentru moștenirea sa, pentru istoria fotbalului, ar fi incredibil ca Messi să ridice trofeul mondial chiar la ultima sa apariție pe o asemenea scenă.

Argentina pare purtată de visul lui Lionel, chiar dacă începutul de turneu a fost groaznic, acel 1-2 cu Arabia Saudită.

Argentina a demonstrat că este o mare echipă, că poate lupta până la ultima fărâmă de energie, calificându-se foarte ușor, 2-0 cu Mexic și 2-0 cu Polonia.

A urmat o optime de finală ușoară, 2-1 cu Australia, deși finalul de meci a adus mari emoții pentru sud-americani.

Haosul a descins în partida cu Olanda, unde lucrurile păreau liniștite după penalty-ul de 2-0 transformat de Messi. Batavii au egalat în minutul 98, însă la loviturile de departajare nu au avut soluții în fața unui Martinez inspirat.

Argentina poate să fie obosită, însă moralul ei este cum nu se poate mai ridicat după o asemenea luptă.

În plus, istoria este de partea ei. Argentina nu a pierdut niciodată în semifinalele Cupei Mondiale, câștigând toate 5 partidele.

 

Echipa de start probabilă a celor din Argentina: E. Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; Fernandez, De Paul, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez

 

Croația și Generația de Aur

Croația este o țară mică, care are sub 4 milioane de locuitori și care, teoretic, nu ar trebui să aibă un impact atât de mare asupra fotbalului internațional.

Însă, reprezentativa acestui stat impresionează, oferind o lecție în ceea ce privește munca și dăruirea. Croația a ajuns în finala Campionatului Mondial din 2018, o mare surpriză la acea dată, trecând de Anglia în semifinale, însă neavând soluții în fața Franței.

S-a crezut că este o anomalie, un traseu întâmplător. Însă, ex-iugoslavii demonstrează iarăși că această generație chiar este una de aur.

Modric este creierul echipei, fostul câștigător de Balon de Aur arătând că vârsta nu este tot timpul o variabilă relevantă.

Alături de el se află nume experimentate precum Kovacic, Brozovic sau Perisic, “bătrânii” echipei aducând experiență.

Se poate pune o întrebare legată de starea de oboseală a lor, însă până acum nu au dat semne că ar fi în prag de epuizare.

 

Abonată la prelungiri

Acum 4 ani, în Rusia, Croația a avut un parcurs incredibil în fazele finale: a eliminat Danemarca după lovituri de departajare, a eliminat Rusia după lovituri de departajare și a eliminat Anglia după 120 de minute.

La ediția actuală, Croația dorește un traseu identic, ținând cont că deja a disputat două serii de penalty-uri, trecând de Japonia și mai ales de Brazilia.

Victoria cu Brazilia a fost mai mult decât norocoasă, ținând cont că europenii au avut un singur șut pe spațiul porții, golul, venit foarte târziu, în minutul 117! Norocul lor s-a numit Livakovic, un portar minune, care a păzit aproape perfect poarta, doar magia lui Neymar reușind să o străpungă.

La loviturile de departajare, Croația a fost mai sigură pe sine, lucru normal ținând cont că ei ajung cu regularitate în acea fază.

Rămâne de văzut cum vor reacționa fizic după asemenea meciuri. 120 de minute tensionate cu Japonia și 120 de minute dramatice cu Brazilia pot lăsa urme, mai ales că lotul este unul îmbătrânit.

Însă, Croația este o echipă minune, iar o nouă finală nu ar fi tocmai o surpriză uriașă.

 

Echipa de start probabilă a celor din Croația: Livakovic; Juranovic, Gvardiol, Lovren, Sosa; Modric, Brozovic, Kovacic; Pasalic, Kramaric, Perisic

 

Pontul pentru meciul Argentina – Croația

Ținând cont că una dintre echipele implicate în această semifinală este Croația, putem să ne gândim că vom vedea iarăși 120 de minute și poate penalty-uri. Însă, cred că Argentina este mai puternică fizic, așadar pariul principal de astăzi este “victorie Argentina”, la o cotă de 1.88.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Argentina a jucat foarte bine la această Cupă Mondială. După înfrângerea 1-2 cu Arabia Saudită, sud-americanii au strâns rândurile, iar Messi & co nu au mai pășit greșit.
  • Argentina vine după un meci dramatic de 120 de minute cu Olanda, însă cred că moralul lor o să fie foarte ridicat după un asemenea triumf
  • Croația a câștigat un singur meci la această Cupă Mondială. În grupă a remizat 0-0 cu Maroc și Belgia, iar în fazele finale a trecut după 120 de minute pe Japonia și Brazilia. Cu Belgia și Brazilia, europenii au fost dominați categoric. În plus, trebuie să luăm în considerare o posibilă stare de oboseală, ținând cont că lotul Croației este bătrân.

 

50 RON FREEBET la Winner fără depunere – încasează acum!

Dacă vrei să joci astăzi la pariuri sportive dar nu prea ai bani, o poți face cu un bonus fără depunere de 50RON ce este acordat sub formă de FREEBET. Este suficient să deschizi cont prin link-ul de mai jos, și să parcurgi procesul de verificare KYC.

Încasează acum 50 RON FREEBET fără depunere la Winner!

După ce contul este verificat, vei primi un FREEBET de 50RON ce trebuie activat și jucat în maxim 3 zile, pe un pariu single de cotă 1.70+, sau pe un pariu multiplu ce conține cote de minim 1.40 per eveniment. Nu ai nimic de pierdut deoarece oferta este una fără depozit, însă ia în considerare faptul că aceasta este destinată doar clienților noi Winner!

 

 

Alte pariuri pentru semifinala Argentina vs. Croația

 

 

Oferta caselor de pariuri pentru acest meci de la Campionatul Mondial este foarte vastă, așadar vom mai alege unele variante interesante de ponturi.

În primul rând, putem să ne uităm la un pariu special pe cartonașe. La centru este Orsato, cel care are o medie de 5.32 cartonașe arătate pe meci. În plus, cartonașele din sferturi s-au anulat, așadar jucătorii nu riscă o suspendare pentru finală în cazul unui nou “galben”.

Pentru pronosticul “ambele echipe primesc minim 2 cartonașe” primim o cotă 1.85.

Din oferta casei de pariuri Betano am mai ales un pariu interesant, însă care are o doză de risc. “Arbitrul să verifice ecranul VAR – da”, la o cotă de 2.00. Ținând cont că meciul o să fie tensionat și că miza este enormă, este probabil ca Orsato să vrea să verifice unele faze mai controversate.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de…
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Florin Manea, atacat de un apropiat al clubului Tottenham, după anunțul făcut despre Radu Drăgușin: „Lipsit de sens!”
Florin Manea, atacat de un apropiat al clubului Tottenham, după anunțul făcut despre Radu Drăgușin: „Lipsit de sens!”
Are 77 de ani și arată SPECTACULOS! Solista are și iubit TINEREL: regulile pe care le respectă cu sfințenie
Are 77 de ani și arată SPECTACULOS! Solista are și iubit TINEREL: regulile pe care le respectă cu sfințenie
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca.
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut…
Cristi Tănase a scăpat de sub control! Acum s-a aflat ce i-a făcut soției și copilului său. Scene de groază
Cristi Tănase a scăpat de sub control! Acum s-a aflat ce i-a făcut soției și copilului său. Scene de groază
Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile. Acest lucru este total interzis
Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile. Acest lucru este total interzis
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Semnul că ai putea fi alcoolic funcțional care te dă de gol în cârciumă: „Vei găsi inevitabil o scuză”
Semnul că ai putea fi alcoolic funcțional care te dă de gol în cârciumă: „Vei găsi inevitabil o scuză”
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
E nevoie de omologare dacă schimbi motorul cu unul de la dezmembrări?
E nevoie de omologare dacă schimbi motorul cu unul de la dezmembrări?
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce…
×