Manchester United – Atletico Madrid. Pariu de cotă 1,62 pentru meciul serii în UEFA Champions League (P)

Manchester United - Atletico Madrid. Pariu de cotă 1,62 pentru meciul serii în UEFA Champions League (P)
  • Publicat:

În duelul decisiv pentru calificarea în sferturile de finală din UEFA Champions League, Manchester United primește vizita lui Atletico Madrid. Partida de pe „Old Trafford” este programată în cursul serii de marți, cu începere de la ora 22:00.

AICI găsești cele mai bune cote! Pariază acum pe meciul zilei!

Manchester United a pus capăt unei serii fără victorie

Formația pregătită de Ralf Rangnick a reușit să câștige într-un mod entuziasmant ultimul joc oficial. United a trecut pe teren propriu de Tottenham, cu 3-2, prin golurile reușite de Cristiano Ronaldo. Grație acestui hattrick, portughezul a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile (807 goluri).

Pentru Manchester victoria a venit la timp, încât să conteze mult și din punct de vedere moral. Până la meciul cu Tottenham, „diavolii” adunaseră 3 confruntări la rând fără succes: 1-4 în derby-ul local cu Manchester City, 0-0 acasă în fața codașei Watford, respectiv acel 1-1 din tur, de pe „Wanda Metropolitano”, cu Atletico Madrid.

 

Dependența de Ronaldo în UCL

Manchester United a reușit să se califice de pe primul loc dintr-o grupă cu Young Boys, Atalanta și Villarreal. Apoi în prima manșă din optimile de finală, englezii au scos un 1-1 în deplasare, la Madrid, cu Atletico.

Din cele 12 goluri ale lui United în acest sezon din UEFA Champions League, jumătate i-au aparținut lui Cristiano Ronaldo.

Portughezul este principala armă și în Premier League. Ronaldo a punctat de 12 ori în campionat și este golgheterul întrecerii pentru formația de pe „Old Trafford”.

Dacă în UCL lucrurile merg bine, în campionat șansele de calificare în sezonul următor din cea mai importantă competiție intercluburi au rămas mici. United e doar pe locul 5, la un punct în spatele lui Arsenal, formație care are de disputat 3 restanțe!

Tom Heaton este singurul absent al lui trupei lui Rangnick în acest joc.

Echipa probabilă a celor de la Manchester United: De Gea – Dalot, Varane, Maguire, Shaw – Pogba, McTominay, Fernandes – Rashford, Ronaldo, Sancho.

 

Moral excelent pentru Atletico

Formația de pe „Wanda Metropolitano” traversează cea mai bună parte a sezonului. Din ultimele 5 meciuri disputate, Atletico a câștigat de 4 ori, iar un duel s-a încheiat la egalitate.

În această serie au venit succesele cu Osasuna (3-0), Celta Vigo (2-0), Betis (3-1) și Cadiz (2-1), precum și egalul din tur, de acasă, cu Manchester United (1-1).

După un început mai slab, lucrurile au ajuns pe făgașul normal în campionat. După 28 de meciuri disputate în La Liga, Atletico a urcat pe locul 4, ultima poziție calificantă în UEFA Champions League.

 

Multe absențe pentru campioana Spaniei

Cholo Simeone are în continuare mari bătăi de cap când vine vorba de alcătuirea primului 11. Chiar și așa, rezultatele din ultima vreme au fost peste așteptări, în condițiile în care Atletico are infirmeria plină.

Geoffrey Kondogbia, Mario Hermoso, Thomas Lemar, Sime Vrsaljko, Matheus Cunha și Daniel Wass sunt accidentați și vor rata duelul de pe „Old Trafford”. Alături de ei va pierde meciul și Yannick Carrasco, suspendat pentru această confruntare din UCL.

Echipa probabilă a celor de la Atletico Madrid: Oblak – Savic, Felipe, Reinildo – Llorente, Koke, Herrera, De Paul, Lodi – Felix, Griezmann.

 

Ce pariem pe meciul dintre Manchester United și Atletco Madrid?

Față în față se vor afla două formații implicate des în ultima vreme în meciuri cu multe goluri. Patru din cele mai recente cinci confruntări ale lui Atletico au avut GG sau peste 2,5 goluri la total, inclusiv partida din tur cu Manchester United (1-1).

Englezii au o recunoscută forță ofensivă, se bazează în principal pe Ronaldo, însă și Bruno Fernandes sau Rashford pot puncta la nevoie. Ultimele două partide ale lui United, cu City și Tottenham, au avut fiecare câte 5 goluri la total (1-4 și 3-2).

În aceste condiții, pontul ales pentru meciul serii din UEFA Champions League este GG sau peste 2,5 goluri la total. În cazul în care acesta va fi câștigător, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 1,62!

 

Al Jazira – Al Ittihad Kalba. Value bet pentru meciul din Emirate!

Într-o restanță din prima ligă de fotbal din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad Kalba se deplasează pe terenul mai puternicei Al Jazira. Confruntarea dintre cele două este programată în cursul zilei de marți, cu începere de la ora 15:45.

 

Formă bună pentru gazde

Al Jazira are 3 victorii și două egaluri în ultimele 5 meciuri. După 18 etape disputate în campionat, echipa din Abu Dhabi a strâns 35 de puncte și este pe locul 4.

Ultima poziție de pe podium este ocupată de Al Sharjah, trupă antrenată de Cosmin Olăroiu, cu 36 de puncte. Dacă Al Jazira se impune în restanța de marți, va urca pe locul 3 în liga Emiratelor.

Trupa pregătită de olandezul Marcel Kiezer are un atac bun: 30 de goluri marcate până acum, o medie de aproape două per partidă. La nivel defensiv, Al Jazira prinde top 4 în campionat, cu 19 goluri primite în 18 meciuri.

 

Șase meciuri la rând fără victorie pentru Al Ittihad Kalba

Trupa din Kalba ocupă doar locul 10 în campionat, în condițiile în care de la 13 în jos se retrogradează în eșalonul secund. Totuși, Al Ittihad nu pare să aibă astfel de probleme.

După 18 partide în campionat, oaspeții meciului nostru de marți au acumulat 20 de puncte, cu 10 peste linia menținerii în prima ligă din Emirate.

În afara ultimelor 3 clasate, nu există formație care să fi marcat mai puțin decât Al Ittihad Kalba: golaveraj 20-24 până acum.

Ultimele 6 meciuri au adus doar 3 puncte: 3 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri pentru echipa pregătită de Jorge Orosman da Silva.

 

Ce pariem pe meciul dintre Al Jazira și Al Ittihad Kalba?

Patru din ultimele 6 meciuri directe au fost câștigate de Al Jazira, iar celelalte două s-au încheiat la egalitate. Cel mai recent a avut loc chiar în startul acestui an, pe 3 ianuarie 2022, când Al Jazira s-a impus cu 2-1.

Diferența dintre cele două formații este una mare, atât din punctul de vedere al performanțelor, al locului din clasament, dar și al valorii lotului. În aceste condiții, recomandarea noastră merge spre victoria celor de la Al Jazira, la o cotă bună de 1,65. Pe aceste meciuri poți paria atât online, cât și la agenție stradală. Aici ai prezentarea unui program Superbet.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×